Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לאחרונה ברוך השם התחדשתי באיביזה 19 אקסלנס, רכב סבבה לגמרי אבל המערכת שמגיעה איתו פח אשפה.

יש קומפוננט מקדימה ו-2 רמקולים בדלתות האחוריות.

להתחיל עכשיו להשקיע בהחלפה של הכל עם מגבר ומונובלוק נשמע לי קצת כבד, חשבתי להתחיל עם החלפה של הקומפוננט מקדימה כדי לשפר את הצליל ולראות איך הולך...

כדאי\לא כדאי לגעת ברכב חדש? ואם יש לכם מישהו מומלץ באזור המרכז שידע לעשות את העבודה בצורה נקייה בלי להשאיר סימנים או לפגוע בפלסטיקה? אפילו אם יש מוסך מורשה של סיאט שעושה את הדברים האלה אני אעדיף..

בנוסף חשבתי על הסט הבא:

https://www.cheaper.co.il/product/%D7%A1%D7%98-%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%A0%D7%98-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99--%D7%9E%D7%A1%D7%93%D7%A8%D7%AA-ovation-%D7%94%D7%99%D7%95%D7%A7%D7%A8%D7%AA%D7%99%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-morel

המחיר בסדר? יש יותר טובים שכדאי לקחת? אני יכול להשקיע בזה עד 1,500 ₪ אם זה שווה את זה...

וכמה אמורה לעלות ההתקנה?

אגב!! אם יש לעוד מישהו פה איביזה, הרעש המוזר הזה בהתנעה (גם של ה-START-STOP) כאילו משהו תקוע שם זה רק אצלי או שככה הרכב? :x

תודה רבה לכולם!!

נ.ב

יש מקום מובנה לקרוסים באיביזה? או שצריך לאלתר?

פורסם (נערך)

אני מוכר קומפוננט רצחני של מורל מהסידרות הגבות מוראל אייבריד 602 קומפוננט שעולה 2200 שקל

מוכר אותו 1500 חדש מהניילון לא שומש זה המיספר שלי 0509051551

וזה הסט

https://www.al-galgalim.co.il/catalog.php?id=93&utm_source=zap

עריכה אחרונה על ידי netanel905
פורסם

נתנאל, להבא בבקשה בהודעות פרטיות או ובפרסום בפורום יד שניה.

פותה"ש, איני יודע מה המצב באיביזות החדשות, אבל לפחות בעבר הלא רחוק, התקנת הרמקולים בהן מורכבת ובדר"כ עולה קצת יותר מהרגיל. המתקינים היחידים שהייתי נותן להם להתעסק עם הרכב הזה הם יוסי אלפיין (סדנת ECA) וישראל ג'וניור. על שניהם תוכל למצוא בפורום בשפע.

הרמקולים שצירפת בלינק כבר לא מיוצרים מספר שנים. המקבילה שלהם בימינו הם פחות או יותר מוראל טמפו אולטרה.

אבל בכל מקרה אלו רמקולים שדורשים הגברה נאותה.

לגבי תוכנית שידרוג עבורך, שינוי הרמקולים לא בהכרח ישיג תוצאה נדרשת.

זאת מאחר שללא אות מקור איכותי, והחלפת הרמקולים המקוריים שמותאמים לרכב אתה עשוי לשמוע את "הבעיות" יותר טוב, ולאבד תפוקת באס כלשהי.

אם יש לך כוונה לבצע שידרוג הדרגתי, עם תקציב שיגדל עם הזמן אפשר לשקול כיוון אחד.

אם אתה מתכוון לבצע השקעה חד פעמית ולמקסם את התוצאה, הייתי בודק לגבי מעבד קול (פרוססור) משולב מגבר שאולי נכנס בתקציב, או מגבר משולב BT ולעבוד עם הרמקולים המקוריים. חפש שרשור בנושא אינטגרציית OEM.

פורסם

תותח תום, תודה רבה אחי

אתה יכול לכוון אותי כמה אמורה לעלות מערכת כוללת (קומפוננט+סט+מגבר+סאב)? לא צריך להגזים עם הסאוונד, אבל שיישמעו טוב. וכמה תעלה ההתקנה אצל החבר'ה שציינת?

פותה"ש, איני יודע מה המצב באיביזות החדשות, אבל לפחות בעבר הלא רחוק, התקנת הרמקולים בהן מורכבת ובדר"כ עולה קצת יותר מהרגיל. המתקינים היחידים שהייתי נותן להם להתעסק עם הרכב הזה הם יוסי אלפיין (סדנת ECA) וישראל ג'וניור. על שניהם תוכל למצוא בפורום בשפע.

הרמקולים שצירפת בלינק כבר לא מיוצרים מספר שנים. המקבילה שלהם בימינו הם פחות או יותר מוראל טמפו אולטרה.

אבל בכל מקרה אלו רמקולים שדורשים הגברה נאותה.

לגבי תוכנית שידרוג עבורך, שינוי הרמקולים לא בהכרח ישיג תוצאה נדרשת.

זאת מאחר שללא אות מקור איכותי, והחלפת הרמקולים המקוריים שמותאמים לרכב אתה עשוי לשמוע את "הבעיות" יותר טוב, ולאבד תפוקת באס כלשהי.

אם יש לך כוונה לבצע שידרוג הדרגתי, עם תקציב שיגדל עם הזמן אפשר לשקול כיוון אחד.

אם אתה מתכוון לבצע השקעה חד פעמית ולמקסם את התוצאה, הייתי בודק לגבי מעבד קול (פרוססור) משולב מגבר שאולי נכנס בתקציב, או מגבר משולב BT ולעבוד עם הרמקולים המקוריים. חפש שרשור בנושא אינטגרציית OEM.

פורסם

אני מציע להתייעץ מולם ישירות. מרחב התמרון בהקשר תקציבי (ציוד והתקנה) יכול להיות רחב מאוד.

יוסי הינו המשווק של ציוד מבית Arc Audio ואני בטוח שיש לו נגישות גם לציוד אחר.

לישראל גם יש נגישות לעניינים כאלו (לא יודע עם הוא עובד עם משהו ספציפי).

וכל אחד מהם מתמחר את עבודתו באופן שונה, גם כתלות בנעשה בפועל.

• תוכן חדש...