Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו דוגמא, זו לא המשכורת שלו, ולא ידוע אם הוא מנהל. למעשה לא ידוע כלל מה המקצוע שלו, חוץ מזה שהוא משלם שווי שימוש כמו עובד משרד שלוקח רכב ת"ש, בעוד הרכב המדובר הוא רכב עבודה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מדבריו הבנתי שזו המשכורת.

זה לא בדיוק כמו רכב ת"ש כי הוא לא משתתף בליסינג ולא דיברו איתו על הגבלת קילומטרז ודלק. מה שכן, כשמדובר בכלי עבודה אני מצפה לגילום מלא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה עניין של מו"מ אם מורידים לך את עלות הליסינג מהברוטו מחד, ואם מבקשים ממך להשאיר את הרכב המגולם בעבודה בסוף היום מאידך.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

היי,לשאלות שעלו פה,

זה תפקיד של, "מנהל" אזור חטיבה אזורית בחברת יבוא גדולה של מזון שלצערי לא יכול לפרסם את שמה פה.

השכר לפי מה שהם טוענים זה לזמן מוקצב של 3 חודשים. לאחר מכן השכר משתנה כלפי מעלה.

והחוזה יהיה חדש עם שכר מעודכן לאחר ה3 חודשים.

אני גם מתלבט משהו בחוזה לגבי השעות הנוספות כי בחוזה עצמו לא מצוין כמה שעות עובדים בחודש נניח 186 שעות+ה36 שעות נוספות.

שהייתי בראיון אמרו לי משרת 9 שעות יומיות אבל פה לא מצוין את זה בחוזה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
מדבריו הבנתי שזו המשכורת.

זה לא בדיוק כמו רכב ת"ש כי הוא לא משתתף בליסינג ולא דיברו איתו על הגבלת קילומטרז ודלק. מה שכן, כשמדובר בכלי עבודה אני מצפה לגילום מלא.

גם אני חשבתי. כי הרכב משמש אותי לנסיעות לפגישות עם לקוחות ברשתות שיווק למטרת העבודה

ולצערי אין לי את האופציה להשאיר אותו במשרד אחרי סיום הפגישות כי אין אופציה כזאת גם.

אבל מבחינת החברה זה רכב צמוד לכול דבר והוא משמש אותי לאחר סיום יום העבודה לכן כנראה אני אשלם עליו.

ללא גילום מלא.

פורסם

קראתי את החוזה שוב לא שמתי לב אבל זה יותר מ33 שעות זה 36.4

ככה כתוב בחוזה,

בנוסף העובד יהיה זכאי לקבל שכר של 1,360₪ עבור 36.4 שעות נוספות שיעבוד

פורסם

אתה תעבוד לפחות 220 שעות בחודש בגדול, מעט זה לא.

כמו"כ, איך עיגנו בחוזה שלך את העלאת השכר הצפויה בעוד 3 חודשים?

Winston S. Churchill -

פורסם (נערך)

אאל"ט, התשלום של השעות הגלובאליות (1,360 במקרה זה) הוא החל מהשעה "הנוספת" הראשונה, כלומר ברגע שעבר רף מסויים הוא זכאי ל"תוספת" הזאת, אבל אם יעשה יותר מ-36.4 שעות נוספות בחודש, החל מהשעה ה-36.5 (בקירוב לצורך הפשטות) הוא יקבל תשלום על שעות נוספות (125% לכל שעה נוספת?). אני טועה?

עריכה:

אצלי בחוזה אני מקבל "תוספת שעות נוספות גלובאליות" על "ממוצע של 30 שעות עבודה בחודש" - נשמע שזה לא אותו דבר.

(אבל שאלה תיאורטית - ע"פ זה ובהנחה וזה לא מוגדר בשום מקום בחוזה, ממתי אני אמור לקבל "תעריף שעות נוספות"?

* שאלה תיאורטית כי אני תמיד עושה +- את המכסה החודשית של 8.5 שעות ביום)

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
פורסם
אאל"ט, התשלום של השעות הגלובאליות (1,360 במקרה זה) הוא החל מהשעה "הנוספת" הראשונה, כלומר ברגע שעבר רף מסויים הוא זכאי ל"תוספת" הזאת, אבל אם יעשה יותר מ-36.4 שעות נוספות בחודש, החל מהשעה ה-36.5 (בקירוב לצורך הפשטות) הוא יקבל תשלום על שעות נוספות (125% לכל שעה נוספת?). אני טועה?

עריכה:

אצלי בחוזה אני מקבל "תוספת שעות נוספות גלובאליות" על "ממוצע של 30 שעות עבודה בחודש" - נשמע שזה לא אותו דבר.

(אבל שאלה תיאורטית - ע"פ זה ובהנחה וזה לא מוגדר בשום מקום בחוזה, ממתי אני אמור לקבל "תעריף שעות נוספות"?

* שאלה תיאורטית כי אני תמיד עושה +- את המכסה החודשית של 8.5 שעות ביום)

לא אצלי בחוזה זה שונה.

הם כתבו שזה הסכום 1360 שח ולא יהיה מעבר לסכום הזה. זה אומר שאני לא יכול לדרוש יותר ממה שכתוב בחוזה

שכר יסוד+השכר של השעות הנוספות שכתוב בחוזה.

אפילו אם לא אעשה את השעות האלו הנוספות אקבל בכול מקרה ככה כתוב בחוזה.

לגבי ה 3 חודשים והעלאה של השכר כתבו את זה בסעיף שהשכר יתעדכן לשכר X לאחר 3 חודשים

של העסקה.

פורסם

זה פשוט לא חוקי.

אם עבדת מעל צריך לשלם לך.

מצד שני אם אתה תמיד עובד הרבה פחות צריך לשלם לך סוציאליות.

החוק מאפשר שעות נוספות גלובאליות כדי לחסוך התחשבנות מיותרת אבל מצד שני הוא גם מגן על העובד מפני ניצול. אם באופן קבוע אתה עובד הרבה פחות אז ברור שזה נועד לתשלול שכר ללא תנאים סוציאליים ולא בגלל שבאמת עובדים יותר יאם אתה עובד יותר אז מגיע לך תשלום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

א. אתה יכול לבקש סימולציית שכר מרואה החשבון של החברה.

ב. החוזה לטעמי דרקוני, שכר הבסיס הוא קרוב למינימום, אבל זה נשמע מפתה, כי היי, אתה מקבל רכב, אבל מהנסיון (של אשתי) כמעט תמיד יהיו שעות נוספות, עבודה קשה, הרבה כאב ראש ובסופו של דבר הנטו לא להיט בלשון המעטה.

אשתי עברה כ-4 משרות מסוג זה, וזה פשוט יותר מדי כאב ראש (גם בעבור משכורת גבוהה יותר).

עצה שלי, תחפש לך מקצוע אחר, בכל מקום עבודה מכירות מסוג "מנהל אזור" יהיה אותו סטייל.

פורסם
א. אתה יכול לבקש סימולציית שכר מרואה החשבון של החברה.

ב. החוזה לטעמי דרקוני, שכר הבסיס הוא קרוב למינימום, אבל זה נשמע מפתה, כי היי, אתה מקבל רכב, אבל מהנסיון (של אשתי) כמעט תמיד יהיו שעות נוספות, עבודה קשה, הרבה כאב ראש ובסופו של דבר הנטו לא להיט בלשון המעטה.

אשתי עברה כ-4 משרות מסוג זה, וזה פשוט יותר מדי כאב ראש (גם בעבור משכורת גבוהה יותר).

עצה שלי, תחפש לך מקצוע אחר, בכל מקום עבודה מכירות מסוג "מנהל אזור" יהיה אותו סטייל.

תודה רבה.

night- בעבר עבדתי בחברה שבה הם כתבו בחוזה למשרה איקס שעות 186 שעות+ שכר איקס לשעות נוספות.

פה לא כתבו כמה שעות המשרה לפני השעות הנוספות.

פורסם

משרה מלאה זה 9 שעות ביום (מינוס חצי שעה הפסקת צהריים), 5 ימים בשבוע, בממוצע 22 ימים בחודש, 187 שעות בחודש.

מה שמעבר לזה, זה שעות נוספות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
משרה מלאה זה 9 שעות ביום (מינוס חצי שעה הפסקת צהריים), 5 ימים בשבוע, בממוצע 22 ימים בחודש, 187 שעות בחודש.

מה שמעבר לזה, זה שעות נוספות.

נכון השאלה אם זה צריך להיות כתוב בחוזה? נניח לדוגמא משרה 187 שעות שכר 5600 ברוטו+ 1360 שעות נוספות?

פורסם

שכר בסיס מדבר על משרה מלאה, קרי 187 שעות ע"פ 9 שעות ביום, קרי בפועל כ 183 שעות (יצא חוק שמורידים שעת עבודה בשבוע)

צריך להיות אולי הגדרה של שעות העבודה.

יש לזכור כי 9 שעות עבודה כוללות חצי שעה הפסקת אוכל.

תכלס עבודה נטו היא כ 8.4 (לא זוכר את המספר המדויק) שעות ביום. תבדוק באינטרנט יש מספרים מדויקים.

• תוכן חדש...