Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי פורום יקרים

לפני מספר ימים קיבלתי המלצות חמות בפורום הנפלא פה לא להסס להכניס את הרכב לטיפול מקיף ושיפוץ גיר וכך עשיתי...

בטיפול הוחלפו פלגים, פילטר שמן, פילטר מזגן, ומימסר מערכת קירור... בתום הטיפול נסעתי למכון גירים בירושלים, שהיה אדיב ונחמד...שופץ הגיר ואתמול בערב לקחתי אותו. הרכב נסע את שלושת הקילומטרים עד הבית בצורה חלקה ללא סימנים מחשידים. אך ברוורס הראשון בכניסה לחניה, בבת אחת כבה המנוע ויותר לא נדלק....יש מצבר חדש, הסטארטר נשמע עוצמתי. אבל הרכב לא נדלק..... כיוון שהטיפול והשיפוץ נעשו במקומות נפרדים אך ברצף קשה לי להבין מה עלולה להיות הבעיה ולמי מבין המוסכים בעצם לגרור את האוטו. בינתיים חברת הביטוח שולחת רכב שירות לפני הגרר. מישהו מהמומחים יכול לתת לי כיוון?? השערה?? ניחומים??

שבת שלום

עידו

פורסם

לא הייתי ממשיך לנסות להניע.

מתי הוחלפה רצועת תזמון?

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אצל מי שיפצת את הגיר צדוק או קובי?

יכול להיות שלא חיזקו את החיישן קראנק/משהו בגלגל תנופה ובגלל זה האוטו לא מניע

יכול גם להיות שזה קשור לטיפול

כשאתה נותן סטרטר המנוע נשמע רגיל או נשמע כאילו הוא מסתובב מהר יותר? תעלה סרטון ליוטיוב

פורסם
אצל מי שיפצת את הגיר צדוק או קובי?

יכול להיות שלא חיזקו את החיישן קראנק/משהו בגלגל תנופה ובגלל זה האוטו לא מניע

יכול גם להיות שזה קשור לטיפול

כשאתה נותן סטרטר המנוע נשמע רגיל או נשמע כאילו הוא מסתובב מהר יותר? תעלה סרטון ליוטיוב

אצל קובי האוטו חזר אליו בגרירה ואני בדרך לנתב"ג מתפלל שבאמת מדובר במשהו מינורי

הסטארטר נשמע רגיל לחלוטין .....התקלה התרחשה הדרך הביתה מהטיפול ברוורס הראשון

• תוכן חדש...