Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה שהוא מומלץ מכל הבחינות אני כבר יודע, לא מפסיקים לשבח אותו מרגע הייצור שלו.

מה שכן, האופנוע די אנונימי בארץ, אין הרבה כאלה בשוק. וזה חבל!

אני חושב שהוא יהיה האופנוע הראשון שלי מעל 500, נשאר רק לאסוף את הכסף ולהגדיל את הרשיון בשקל תשעים :wink:

תלוי למה אתה משווה, איזה בדיוק אופנוע מעל 500 נפוץ בהמוניו.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

כשראיתי את התגובה של פותח השרשור לאופנוע הזה וכשהתמונה הייתה מוקטנת, חשבתי לעצמי שזה באמת אופנוע מכוער של עוד "מהנדס" שמנסה דברים חדשים.

אבל כשהגדלתי את התמונה נדלקתי פשוט על האופנוע!

פשוט וקטן! ואם המחיר יהיה בהתאם (1000 דולר בערך) הוא יהיה להיט, לא פחות!

פשוט עשה לי חשק לקום ולעשות רשיון על אופנוע!

זה מין האופנועים האלה שהולכים איתם לים, מכניסים מגבת מתחת למושב, קסדה פתוחה על הראש ונוסעים לטייל.

זה בטח להיט ביוון :wink:

ברצינות, זה אופנוע יפייפה, הפשטות שם היא הגאוניות של המוצר! אם המחיר זול יחסית לאופנועים אחרים בקטגוריה שלו, אני בטוח שהוא יהיה לא פחות מלהיט!

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מקיוסי בטח אתה מדמיין את עצמך בגופייה עם גורמט על הצוואר ובגד ים..פתאום חותכת אותך איזו נהגת פוסטמה מסביון אתה מאבד שליטה ו"גולש" עם הקטנוע כמו על הגלים רק במקרה הזה על הרגל החשופה שלך.. שוחה בדם של עצמך..בדיוק מה שדמיינת!

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
תלוי למה אתה משווה, איזה בדיוק אופנוע מעל 500 נפוץ בהמוניו.

בוא נגיד שבתחום של 600 סמ"ק תראה בארץ הרבה מאוד CBR, R6 (הרבה מאוד זה יחסי, כן?).

לא שאני מסתובב הרבה בת"א או באזורים של מוסכי אופנועים, אבל עוד לא יצא לי לראות הורנט על הכביש.

לפי כל הנתונים הורנט 600 אמור להיות אחלה באחלה אופנוע כניסה לתחום המעל 500.

מחיר סביר (73,000 ש"ח בישראל, 5000 ליש"ט באנגליה). שימושי ליום יום אך גם יודע לתת גם יותר כשדורשים. מעוצב יפה, להיט מכירות באירופה, מבית הונדה. צריך יותר?

קח לדוגמה את ה-DL650, הנמכר ביותר בשוק עם כ-50 יחידות שנמכו ב-2004.

איפה עומד ההורנט לעומתו? שניהם משובחים ושניהם קיבלו המון מחמאות.

ההבדל במחיר הוא של כ-4500 ש"ח לטובת הסוזוקי.

לצערי אין לי מידע לגבי כמות ה"צרעות" שנמכרו ב-2004, אבל אני בטוח שהמספר לא מתקרב לזה.

• תוכן חדש...