Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השעה עכשיו היא קצת אחרי שתיים בלילה, חזרתי לפני כעשר דקות מגיחה לאולם התצוגה של הונדה בת"א (דרך השלום 9).

בתוכניות היה לראות את ההורנט שעליו אני חולם (יש לי חלומות פשוטים :mmangel: ) אבל כשהגעתי למקום התאכזבתי, כי ההורנט לא היה בתצוגה של חלון הראווה. טוב, לא נורא.

מה שכן, ראיתי את ה-Zoomer, חשבתי שבתמונות שלו ברשת הוא פשוט לא פוטוגני (קורה, לא?)

אז לא, הוא פשוט מכוער.

באמת חיפשתי בו את מה שהיללו כל כך הרבה אנשים בתגובות של הסקירה שלו בפול גז, באמת.

כמו שאתם מבינים, לא מצאתי.

הוא נראה די מגוחך, כאילו בדיוק גילגלו אותו מהסמטה הסמוכה שם הרכיב אותו ילד פוזל בן 17.

נו שווין, על טעם וריח ..

index.jpg

פורסם

לא ראיתי אותו במציאות עדיין (אני אעבור בהונדה מתישהו) אבל בתמונות הוא ממש ממש יפה.

על טעם וריח..

פורסם

מריצה עם גלגל מיותר....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מינימליסתיות, זה שם המישחק...

לא צריך פלסטיקים יקרים שמיתנפצים כשהם פוגשים את אימא אדמה או את אבא אספלט...

מעניין אם הוא יהיה זול משמעותית מהקטנועים "המכוסים". כי אם לא, לא נראה לי שמישהו יטרח לקנות אותו...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
לא צריך פלסטיקים יקרים שמיתנפצים כשהם פוגשים את אימא אדמה או את אבא אספלט...

מעניין אם הוא יהיה זול משמעותית מהקטנועים "המכוסים". כי אם לא, לא נראה לי שמישהו יטרח לקנות אותו...

גילי

לא, הוא דווקא יהיה יקר בהרבה לעומת הכלים המכוסים.

לא זה הקטע שלו.

ולטעמי האישי (מצפיה בתמונות בלבד) הוא יפהפה.

בג??ל?ב??ה כבר ביקרת?

www.gleba.co.il

פורסם

התפישה היא גאונית,מינימליסטית ושימושית,אין מה לגנוב,אין מה שינזק בהחלקה,משקל קל,אפשר להשאיר בגשם או בשמש,כלי בסיסי ויעיל לעיר ולכפר (צריך להיות להיט בקיבוצים ובמושבים) והכל בתנאי אחד

שהמחיר יהיה זול,כמו שאני מכיר את הונדה ישראל,לא זה המצב,אך קטנוע כזה צריך להימכר במדינה מתוקנת בכ 1000$ +- ואז מדובר בלהיט.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אין הרבה חלקים, אין טכנולוגיה "עילית" , עד כמה שידוע לי, רק עיצוב חריג ושנוי במחלוקת (בעיני הוא אידיאלי כקטנוע). אז למה התמחור כפי שהבנתי מגורגיו, גבוה....למה אין הגיון לפעמים:roll:

פורסם
בתנאי אחד

שהמחיר יהיה זול,כמו שאני מכיר את הונדה ישראל,לא זה המצב,אך קטנוע כזה צריך להימכר במדינה מתוקנת בכ 1000$ +- ואז מדובר בלהיט.

למיטב הבנתי הקטנוע יקר גם בחו"ל... מה לעשות, מדובר בקצת יותר מתכנון חסכוני - הקטנוע מציג שלל חידושים והמצאות וזה עולה כסף. כך לפחות לפי סקירת פולגז.

דוגמה קרובה-רחוקה: שמת לב כמה עולה ה"סאגווי"? ועליו אין מסים כמו אלה המושתים על כלי רכב.

גם אני הייתי שמח למצוא זומר חמוד כזה בשבעתאלפים שקל.

בג??ל?ב??ה כבר ביקרת?

www.gleba.co.il

פורסם
ההורנט מומלץ :-)

זה שהוא מומלץ מכל הבחינות אני כבר יודע, לא מפסיקים לשבח אותו מרגע הייצור שלו.

מה שכן, האופנוע די אנונימי בארץ, אין הרבה כאלה בשוק. וזה חבל!

אני חושב שהוא יהיה האופנוע הראשון שלי מעל 500, נשאר רק לאסוף את הכסף ולהגדיל את הרשיון בשקל תשעים :wink:

פורסם
באמת חיפשתי בו את מה שהיללו כל כך הרבה אנשים בתגובות של הסקירה שלו בפול גז, באמת.

כמו שאתם מבינים, לא מצאתי.

הוא נראה די מגוחך, כאילו בדיוק גילגלו אותו מהסמטה הסמוכה שם הרכיב אותו ילד פוזל בן 17.

נו שווין, על טעם וריח ..

זו בדיוק הגאוניות של הדבר המקסים הזה.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

לפני כן היה לי ER5... עשיתי את הצעד המטורף וקניתי הורנט...ולעזאזל החסכונות D-:

------------------

מוות לזבובונים המתאבדים! :borg:

פורסם
זה שהוא מומלץ מכל הבחינות אני כבר יודע, לא מפסיקים לשבח אותו מרגע הייצור שלו.

מה שכן, האופנוע די אנונימי בארץ, אין הרבה כאלה בשוק. וזה חבל!

אני חושב שהוא יהיה האופנוע הראשון שלי מעל 500, נשאר רק לאסוף את הכסף ולהגדיל את הרשיון בשקל תשעים :wink:

למה אנונימי, אני ראיתי לפחות עוד שלושה :-)

וברצינות, עזוב את העדר ותהנה, האופנוע מומלץ ביותר.

ודרך אגב, הסיבה שאין אותו בתצוגה היא שנגמר המלאי ומחכים לדגמי 2005....

• תוכן חדש...