Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני.... אני עוד מהדור הישן שאוהב דברים רעים .

בלי בקרות משיכה , וכל מיני אביזרים שנועדו להגן עלי...

אני רוצה לסובב את הרכב ולא רק עם ההגה ! ושלא יקפוץ לי איזה שבב מטומטם ויגיד לי זהו... או שיכריח את הרכב.......

אני אוהב להרגיש הכל .

לנשום את המנוע ואת השלדה .

אנדרנלין בשמיים וזה כשהמנוע סרק !

להיות בגובה הרצפה !!!!

להרגיש את הכביש......

משקל הכי נמוך שאפשר ! לא אוהב מכוניות כרסתניות....

Sounds like my car :lol:

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רועי,

מקובל עלי כל מה שאמרת.

שלא תבין לא נכון.

הדבר היחיד הוא שאם תרצה או לא = גם הTT וגם ה306 לא תוכננו לשיפור המפלצתי שעשו ל306 ולשיפור "המסויים" שחי מתכנן לשלו.

זה שחי לא מבין את המשמעות של השיפור וכו' וכו' , אין לי בעיה עם זה והאמת - זה לא מעניין אותי.

הסיבה היחידה שהגבתי היתה בגלל המשפט :אל תעשה את הרכב שלך למשהו שהוא לא" כי דווקא אתה אמור להבין שאפשר לעשות מהרכב שלך משהו שהוא לא.

:-)

פורסם

טוב תגובה אחרונה לתרד הזה.... שלי בכל מקרה .

לחי , לא שונאים אותך . או מזלזלים ברכב . להיפך .

עכשיו כמה דברים להסדיר לכולם .

אמנם הטי טי לא בנויה לזה , אבל גם ה 306... מה שמראה שהכל אפשרי...

ובזאת רועי , אני חולק עליך... , הטי טי יכולה להגיע למצב רע כולל שלדה . ( במובן החיובי , חי , תירגע... )

ים כסף אבל אפשרי .

לגבי המשך שיפורים , חי , יש לך הרבה מה ללמוד מרועי , שמנסה ללמוד ונרשם לקורסים...

והכי חשוב יודע את הגבולות שלו !!!!!!

ומנסה לשפר אותם....

בניגוד אליך שלא מנסה לשפר אלא את הרכב....

ואני אתן לך דוגמא :

מה יעזור המטוס הכי חזק והכי מהיר אם אין טייס....

הוא הופך להיות לאנדרטה...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

מה יעזור המטוס הכי חזק והכי מהיר אם אין טייס....

הוא הופך להיות לאנדרטה...

משפט חזק!

זה מה שניסיתי להסביר מקודם.

וברבי באמת עזוב אותך מפתיחות יש לך רכב יפה, די מהיר, אלגנטי, נוח, די יציב, ומושך אוקינוסים של כוסיות!

מה אתה צריך יותר מזה???

רד בול נותן לך כנפיים...

פורסם

ירון - צריך להיות נהג טוב. זה לא רק העברות הילוכים חלקות, זה הכרת הרכב ושליטה בו.

יאשה ואריאל - אני דיברתי על מחירים נורמליים, ב-600K גם הסוויפט של בנצי תפרק לאלי חן את הצורה.

אריאל ויאשה, מקצה שני - ה-306 לא שופרה בשביל להיות הכי חזקה, אלא בשביל להיות מהנה. בחצי מהסכום היה אפשר לבנות משהו הרבה הרבה יותר מהיר.

חי מנסה לשפר את התאוצות בגלל שיש יותר מהירים ממנו, אני לא.

תמיד יהיו מהירים ממני, גם אם אני מתבאס מזה, אני לא רץ לשפר.

במשפט - "אל תעשה את הרכב שלך מה שהוא לא", התכוונתי שהוא לא יהיה הכי חזק בארץ (מה שחי מנסה לעשות אותו), אם ברור לך מה הכוח של הרכב, אבל אתה עדיין רוצה עוד כוח בשביל להנות איתו, סלאמתאק (באדיבות טלאור המשגל), אבל אל תשפר בשביל להיות יותר מהיר מהאחרים. חבל על הכסף של אבא.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תוכן חדש...