Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אינוורטר ואין צורך בכל הפונקציות המתקדמות. משהו אמין ופשוט

נושא האמינות מאוד חשוב כי יחידות המעבה תותקן באזור לא נגיש.

חושב לי שהחיבורים למעבה יהיו בחלקו הימני של המזגן ( כאשר עומדים מול המאורר)

תודה

פורסם

אני לקחתי לחלל פי 2 מזה בערך , Tadiran silent wind 55/3p דגם של 5.5 כס.

מאמין שאצלך Tadiran wind מהסדרות החלשות יותר יהיו טובות מאוד.

אבל העיצה הכי טובה לעניות דעתי שתוכל לקבל כאן זה להביא איש מקצוע רציני שייתן לך חוות דעת בבית שלך לגבי הספק המזגן.

לגבי המותג זה לחלוטין חכמת ההמונים מכיוון שיש כאן עניין לשווק מותג שהמתקין רוצה למכור.

פגשתי 3 מתקינים ו קיבלתי 2 דעות שונות. אחד אלקטרה ו 2 תדיראן

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

פורסם

רק לא אלקטרה, התקנו בבית 8 מזגנים שלהם מ4 דגמים שונים (חלק משוטים מאוד וחלק מהסדרות המובילות) וכולם עושים בעיות.

פח אשפה של חברה שלא נתקרב אליה יותר בחיים.

פורסם

מזגן ללא טיפול !!

פודיטסו / מיצובישי / דייקן

מנסיון של כמה שנים פודיטסו מזגנים מדהימים

מצובישי מעולים

דייקן כנ"ל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

חפש דגמים עם אחריות ארוכה של תדיראן\אלקטרה.

ל"פמלי" יש מזגנים של AUX (לשעבר אלקטרה), יש חלפים בשפע וסה"כ לא שמעתי על בעיות מיוחדות איתם.

לטורנדו יש גם אחריות ארוכה אבל הם עובדים עם כמה ספקים ואין לי מושג מה תקבל אם תקנה דגם כזה או אחר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה על העצות . ועוד שאלה הקשורה להתקנה עצמה. נכון להיום מותקן מזגן רצפתי,בשל אילוצי התקנה הכיוון הוא שימוש בצנרת הישנה 3/8 ו 5/8 .

1. קצת חפרתי וראיתי שאלקטרה עובדים עם הקטרים הללו.

2. עד כמה זה "נורא" להשתמש בצנרת הישנה?

3. מלבד הארכת הצנרת למזגן עילי עי מופת מעבר בהלחמה, ניקוי הצנרת הישנה + ואקום, יש לכם טיפים נוספים?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

• תוכן חדש...