Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו אנחנו מתים כבר למכור את הסיטרואן שלנו, המחיר שקבענו הוא לא בשמיים, ירדנו בחמש אלף מהמחירון ועדיין אין תגובות רציניות בקשר למכירה.

שמנו שלט כמובן על האוטו, פירסמתי בכל מקום אפשרי חינם באינטרנט, בין אם זה בלוח הישיר או במקומות נוספים.

אבל עדיין...

יש למישהו רעיונות במקרה??

"כל המצב רוח שפתאום עולה, כל המצב רוח בגלל הצינגלה"

http://members.cardomain.com/zingale

פורסם
שתי רעיונות !!!

א.לצבוע בירוק ולדרדר אותו לירקון

א.לצבוע בכחול ולהעיף לים :lol::lol:

כמה שאתה לא מצחיק..

זה לא אוף טופיק זה בכללי, ושאלו שאלה רצינית..

איתמר אין מה לעשות חוץ ממה שכבר עשיתם.

כל השאר זה או בתשלום או במאמץ. אתה יכול לבוא למפגשים בר"ג שם תהיה לו חשיפה גדולה. וכמובן אתה יכול לפרסם בלוחות בתשלום כמו לוח ידיעות או לוח פוקוס.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

להחנות את הרכב במקומות שידועים כ"חניית תצוגה למכירה".

באזור השרון יש כמה ידועים - הרחוב הראשי של הוד-השרון, רמה"ש - רח' הראשונים, רעננה - ליד יד-לבנים, ועוד ועוד..

הזמן הממולץ הוא סופ"ש , עם עדיפות לשבת.

בהצלחה :wink:

פורסם

1) המצב היום בשוק על הפנים.

אז אם אתה מתקשה למכור רכב בלי שוק כמו הסיטרואן אל תתפלא.

2) דווקא שאני חישפתי אוטו, הייתי הולך לרידיניג לדעת מאיזה מכוניות להמנע.

חיפשתי 205 GTI, וידעתי שבאלו שמסתובבות ברידינג לא כ"כ כדאי לי לגעת.

3) הרעיון של רחוב מרכזי מצויין, רק תזהר לא לקבל דו"ח בגלל זה.

4) אם אתם באמת רציינים, ורוצים כבר להפטר ממנה, אין תחליף לפרסומת בעיתון גדול כמו ידיעות. זה יקר, אבל מוכר.

• תוכן חדש...