Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בלנו אוטומט שנת 1998 שעובד פיקס חוץ מבעיה זו.

שאני נוסע ועוזב את הגז הרבה פעמים הטורים יורדים לכמעט 0 לממש שניה לפעמיים הרכב רק ׳משתעל׳ וחוזר ולפעמיים הרכב נכבה לגמרי. מאד לא נעים בצמתים וסיבובים. בדרך כלל מניע שוב מיד אבל לפעמים לא. הסטרטר מסתובב כרגיל אבל לא נתפס. כנראה אין ניצוץ. אחרי זמן מה מניע כאילו לא קרה כלום (אם נשאר מצבר) עד לפעם הבא.

הרבה יותר גרוע שחם בחוץ. קורה פחות בלילה.

כבר החלפתי פלגים ו2 חיישנים (קרנשפט פוזיטיון ומשהו אחר מתחת לרכב (קמשפט אולי)) והכל היה בסדר אבל הבעיה חזרה אחרי שבוע וחצי וכמעת נתקעתי ביום ששי. אני מתלבט אם לחזור למי ש׳תחקן׳ לי לפני שבועיים שלא קיבלתי רושם טוב שבאמת מבין עניין.

מישהו יכול להמליץ על מוסך אמין בירושלים שמומחה בדיאגנוזה של בעיות בסוג זה? זה בטוח חיישן או משהו חשמלי (סליל אולי). לא מעוניין להחליף את חצי הרכב ולשלם כסף סתם בלי לעלות על הבעיה. אני מבין שאין לרכב ODB2 אז קשה לבדוק קודים (למרות שיש Check Engine). תמיד הייתי מתקן אצל איציק ממוסך השחר בתלפיות אבל לצערי סגר את העסק ולא מצאתי מחליף ראוי.

מישהו יכול לעזור? אני חייב רכב תקין...

• תוכן חדש...