Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

'מכה קטנה בפינה/כנף'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיברתי עם מיספר רב (כ 6-7 )של בעלי 106 ספורטיביות ו RSI וכולם אמרו "תיראה היא קיבלה מכה קטנה בכנף אז החלפתי " או "יש לי מכה קלה מאחורה" ועוד מגוון סיפורים ...

אני חושב שזאת שיטה כדי שהם לא ישלמו על הבדיקה . למה ? אחרי הבדיקה יתגלה שהרכב עבר תאונה לא קלה במיוחד , וכשאני אבוא לידרוש את כספי על הבדיקה הם פשוט יגידו 'אמרתי לך שיש לה מכה שם'

אז החשש שלי מוצדק ? באמת עושים את זה ?

יש דרך לצאת מיזה ? איך באמת אפשר לברר אם זו אכן מכה קלה או יותר ...

אולי לפרט בידיוק על המכה המדוברת ? וכך לימנוע מהמוכר בריחה ע"י נוסח מילולי מתאים ?

אם השאלות נוביות אז סליחה זה פשוט יהיה הרכב הראשון שהוא לא חדש במישפחה שלי ..:oops:

פורסם

אם האוטו קיבל מכה קטנה מאחורה, תתכופף ותציץ על הריתוך של הקורה, אם הריתוך הוא אורגנלי מהמפעל, אז המכה היא קטנה, או שהיא לא מאחורה, אם הריתוך לא אורגנלי, צריך להסתכל יותר הלאה (תא מטען וכד'), יש לציין שבכל מצב, ברגע שהקורה מאחורה רותכה בשנית, הדבר נחשב קצה שלדה.

זה בקצרה על מכות מאחורה בפיג'ו 106.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מה לגבי כנפיים מוחלפות ב 106 דור 1?

זה עלול להיות משהוא רציני ? מה ליבדוק ?

ד"א המכה מאחור היא דווקה על הRSI שחורה מלוח פוקוס ..

פורסם

אם זה בקשר לענייני תשלומי בדיקה, אתה בטח מדבר על התחייבות לפגיעה בשלדה.

תמיד טוב לקבל בכתב התחייבות כזו מהמוכר, ואז אם תמצא פגיעה בשאסי, סביר שתקבל את כספך, או שהמוכר ימנע מלהגיע לבדיקה עצמה.

בקשר למה שאתה מפחד- פגיעות קלות בכנף וחלקי פח והחלפתם, אין ממה לחשוש אם זו הפגיעה היחידה, וגם אם הוחלף דלת, כנף, טמבון, מכסה מנוע ועוד ועוד.

אמנם זה אומר שהאוטו עבר תאונה, אבל לא כל תאונה כרוכה בפגיעת שילדה, ונהוג להחליף חלקי פח שלמים במקום לבצע עבודות פחחות, חלקים כמו כנפיים ומכסים הם מתברגים, ואולי עדיף לקבל כאלו חדשים, עם צביעה חדשה וללא שריטות.

סוג תאונות כאלו שמסתכמים בפגיעה חיצונית אולי אפילו יכולות לשחק לטובתך, משום שאולי אינן דרשו ירידת ערך של הרכב אחרי התאונה, אבל אתה יכול להוריד כמה גרושים מהמוכר בגלל העובדה שהרכב עבר תאונה ואתה לא שקט עם זה...

ד.א, אם אתה מחפש ראלי, "פגיעות קלות בכנף" = השאסי שלי עקום, מולחם, ומעוות...

סתם צוחק :) יש ויש... העיקר שתהיה לך התחייבות לשלדה נקייה לפני בדיקה.

• תוכן חדש...