Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירות בדיקת תרופה (מעבדה?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן - יש בארץ מעבדה או שירות שבודק תרופות? (בצורת נוזל, אם זה משנה)

אני מחפש לבדוק רמת ריכוז ורמת טיהור שיש בתרופה מסוימת. קיים דבר כזה במחיר שפוי? מאזור המרכז עדיף לי.

תודה!

מדובר על תרופה שמורחים על העור, אם זה משנה (אולי זה כבר תחום דרמטולוגי, לא יודע)

פורסם

כול מעבדה כימית שיש לה ציוד כרומטוגרפיה עושה את זה.

אני אישית מכיר את אמינולאב ברחובות, אבל לא יודע מה הפרוצדורה(אם אפשרי בכלל) עבור אנשים פרטיים. וכן, זה לא זול באופן יחסי.

פורסם

מנסה להבין את המטרה.

במידה וזאת תרופה "רשמית" (מיוצרת ע"י חברת תרופות מוכרת או ע"י רוקח לפי מרשם רופא) - אז אין בעיה של רמת טוהר ו/או ריכוז (על הקופסא אמור להיות רשום ריכוז חומר פעיל)

במידה וזאת "תרופה" שהוכנה ע"י אדם פרטי (שאיננו רוקח) - אז שומר נפשו - ירחק.

פורסם

אני מסופק אם יש בארץ מעבדה שמסוגלת לעמוד בתקנים הדרושים. ואם יש, היא נמצאת ברשות יצרני התרופות ומותאמת לצרכיהם.

ייצור תרופות ואספקתן נעשה בהתיכים המפוקחים בקפדנות. אין ברירה אלא לתת אמון ביצרנים. מערכות הבקרה מגלות לא מעט תקלות ומתריעות עליהן בזריזות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מנסה להבין את המטרה.

במידה וזאת תרופה "רשמית" (מיוצרת ע"י חברת תרופות מוכרת או ע"י רוקח לפי מרשם רופא) - אז אין בעיה של רמת טוהר ו/או ריכוז (על הקופסא אמור להיות רשום ריכוז חומר פעיל)

במידה וזאת "תרופה" שהוכנה ע"י אדם פרטי (שאיננו רוקח) - אז שומר נפשו - ירחק.

לא, זה תרופה שנמכרת בריכוז נמוך ע"י חברת תרופות, אבל בריכוז גבוהה יותר אין ייצור רשמי. מן הסתם שאלתי את השאלה הזאת - כי אני לא יקנה משהו וישתמש בו מבלי שאני יודע שזה בטיחותי.

פורסם

אני סקרן באיזה חומר מדובר, ומדוע אתה מבקש להשתמש בו ברכוז גבוה מהמשווק רשמית.

יצרני התרופות קובעים את המינונים אחרי בדיקות מעמיקות, ואלה גם המינונים שנמצאים יעילים ובטוחים (בכפוף לשימוש נכון, ובידיעה לגבי השפעות הלואי).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני סקרן באיזה חומר מדובר, ומדוע אתה מבקש להשתמש בו ברכוז גבוה מהמשווק רשמית.

יצרני התרופות קובעים את המינונים אחרי בדיקות מעמיקות, ואלה גם המינונים שנמצאים יעילים ובטוחים (בכפוף לשימוש נכון, ובידיעה לגבי השפעות הלואי).

מינוקסידיל, משתמש ב5% (rogaine), רוצה משהו חזק יותר. יש 10% באייביי אבל כמו שאמרתי אני לא בטוח על כמה זה טהור

פורסם

לא הייתי מעיז. חוץ מתופעות הלואי של המינוקסידיל אינך יודע איזה חומרים נוספים הוספו לתכשיר.

יש תעשיה עצומה של זיוף תרופות, ותרופות מהסוג הזה נראות לי מהמטרות היותר חביבות על הזייפנים, למרות שאין לי שום מידע קונקרטי.

תרופות הן מהמוצרים שהייתי חושש להזמין ממקור לא רשמי, ויותר מזה - בגלל תנאי המשלוח - לא הייתי מזמין מחו"ל.

פורסם

אולי הפתרון עבורך הוא הכנות רוקחיות. לא כל בית מרקחת מוכן להתעסק עם זה, אבל אמור להיות פרסום של הקופה היכן ניתן לקבל שירות זה. אני לא יודע מה לגבי תרופות ללא מרשם.

sbn08_2014.pdf

פורסם

מינוקסידיל רשום בישראל רק בריכוזים 2% ו-5%. לכן הכנה רוקחית שכזו לא רק שאינה אפשרית ללא מרשם, היא מצריכה הליך ייחודי שמצריך אישור של רופא בדירוג מסויים המסביר את הצורך במינון המבוקש, וכן הוכחה כי מינון כזה רשום במדינות מוכרות (אאל"ט ארה"ב, קנדה, מערב אירופה, אולי יפאן או אוסטרליה וניו זילנד).

פורסם

אוי אל תעשה את זה.

אין לך שום מושג מה הדברים האלה עושים בריכוזים גדולים גם אם איכשהו תגלה. קנה תרופות רק מהיצרנים מוכרים, ולא ג'אנק שיוצר/זוייף במרתף של מישהו.

פורסם

אל תעשה את זה באופן כללי.

רוב הגברים מקריחים בסופו של דבר.

השלם עם גורלך ולמד לחיות עם זה כמו רבים מאיתנו...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בהנחה שתזמין מאיביי את התרופה והיא אכן מקורית ותקינה, יש לזה תופעות לוואי שלא רצוי להתעסק איתם ללא פיקוח רפואי.

זאת תרופה הגורמת להרפיית שרירי כלי דם.

אם תשתמש במינון יותר גבוה - אתה עלול לגרום להרפייה חזקה יותר של כלי דם, דבר שעלול לגרום ירידת לחץ דם חזקה והתעלפות ו/או עלייה חזקה בקצב לב.

יתכנו עוד תופעות לוואי כתוצאה מירידה בלחץ דם, אך זה לא המקום להיכנס לזה.

פורסם

באיביי יש כביכול את הריכוז 10% ממעבדה "רשמית" בהודו. אני לא מתכוון להשתמש ב10% על שטח גדול, רק על 2 נקודות - בגלל זה פזלתי לכיוון ה10%. אני לא הולך למרוח את זה על שטח "גדול", אז הספיגה תהיה מינימלית, יחסית. מה שמדאיג אותי זו תקינות התרופה הזאת. כנראה שאוותר..

• תוכן חדש...