Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בסיטרואן c3 שנת 2009 שברשותי צריך להחליף תושבות בולם זעזועים. התושבות עצמן זולות כ- 115 לתושבת, אבל העבודה די יקרה ובלי קשר אני נהנה לעשות עבודות ברכב לבד עד כמה שאני יכול.

מצאתי את הסרטון הבא :

הסרטון מפרט בדיוק איך מבצעים את ההחלפה, באיזה כלים משתמשים ומה המומנטים הנדרשים.

שני כלים שמופיעים בסרטון שאין ברשותי הם :

Screenshot_20190317-204639_DuckDuckGo.jpg

Screenshot_20190317-204239_Chrome.jpg

אחד משמש לשחרור המוט המייצב והשני לשחרור הצירייה מהגלגל. אשמח לדעת איך קוראים לכלים ולדעת האם ניתן להסתדר בלעדיהם. ( בלי השני אני כמעט בטוח שאפשר להסתדר ע"י מכה קלה עם פטיש).

תודה מראש,

דן

פורסם (נערך)

זה לא מוט מייצב זה תפוח הגה.

אפשר להסתדר בלי שניהם, רק עם מכות פטיש אבל צריך להיזהר על ההברגות.

בכל מקרה

https://www.lkltd.co.il/חולץ-תפוחים

https://www.lkltd.co.il/action?languageid=1&type=advanced_search&qwery=אפציר

הכלים האלה לא זולים ובשביל פעם-פעמיים בחיים וללא ניסיון לא בטוח שהייתי נכנס לזה.

מכווץ קפיצים יש לך?

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

תודה !

מכווץ קפיצים מומלץ מצאתי באמאזון באזור ה 230 שקל כולל משלוח:

https://www.amazon.com/gp/product/B00SX5RSA4/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UMBRA5ZTBCX8&psc=1

בקשר לאפציר, איך אני יודע שהוא מתאים לי ?

אני עדיין מתלבט אם כדאי לי לעשות את זה בעצמי, במחיר של העבודה אני קונה כלים והם נשארים אצלי ובנוסף ככה לומדים לא?

אבל אני באמת אראה אם כדאי

לא ראיתי שם משהו סופר מסובך פשוט צריך מספר כלים

פורסם

המחיר של הכלים הרבה יותר גדול מהעבודה, תהיה בטוח.

אפציר של 160mm יתאים לך, יש חולץ ייעודי לציריות אבל האפציר יהיה יותר שימושי לדברים נוספים.

על אחריותך להתעסק פעם ראשונה, עם חלק בטיחותי

יש גם מיקום למירכוז לבולם אצל ברכב(אחד בנאבה ואחד למעלה על השלדה והכרית בולם).

פורסם (נערך)
זה לא מוט מייצב זה תפוח הגה.

אפשר להסתדר בלי שניהם, רק עם מכות פטיש אבל צריך להיזהר על ההברגות.

מחזק את אדם.

ביצעתי את העבודה הזו ברכבים שונים כמה עשרות פעמים. אם חלקי המתלה לא חלודים למוות (לרוב בארץ הקודש הם לא), ניתן בכיף להסתדר עם פטיש טוב. פטיש יחסית כבד (לי יש 3 קילו) מקל מאוד על העבודה.

לגבי חליצת תפוח הגה - לא לדפוק על התפוח עצמו (ההברגה שלו), אלא מהצד, על הטבעת אליה הוא נכנס. נשמע נוגד את ההגיון, אבל זה עובד כמו קסם. הזעזועים העוברים במתכת משחררים את התפוח בצורה הרבה יותר יעילה מאשר מכות ישירות עליו.

לגבי ציריה - רצויי להצטייד באיזשהו מוט בעל קוטר קטן מהברגת הציריה, להשעין אותו על הציריה ולדפוק עליו. כך תמנע מפגיעה בהברגת הציריה. אני משתמש בציר ישן של גלגל אופנוע :). אם יש אפשרות להשיג מוט ממתכת רכה דוגמת פליז - הכי טוב. לפעמים כדאי גם להשאיר את האום מוברגת כמה כריכות על הציריה.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...