Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול מהי לדעתכם המשפחתית הכי מומלצת בתקציב של עד 25000 שח מבחינת אמינות, מחיר, חיסכון בדלק, נוחות וכו'

ושאלה שנייה מה עדיף ברמת הרעיון רכב שנתון ישן ואמין וחסכוני כמו קורולה 2007 או שנתון יותר מתקדם 2010-2012 אבל פחות אמין זול ונוח כמו יונדאי I30 או מאזדה 2 וכו... ????

אשמח לחוות דעת תודה מראש....

פורסם

למה אתה חושב ש טויוטה יותר אמין מיונדאי?ככלל עדיף לא לקנות טויוטה יד שניה כי הם יקרות יחסית למה שהם נותנות, רק בגלל הסטיגמה של אמינות גבוה, שהיא נכונה ברוב המקרים, אבל אתה משלם עליה פרמיה גבוה מאוד, חפש יונדאי ו30 או קיה סיד, ותהנה מרכב חדש בכמה שנים, וגם אמין מאוד.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

אפילו אם ימצא קורולה במחיר של I30?

מה יקרה אז? הi30 עדיין עדיפה? אני שואל ברצינות, לא מכיר את רכבי יונדאי כל כך למעט i25 שלקחתי לנסיעת מבחן ממש מזמן, שאהבתי את התגובות של המנוע אך מעבר לזה ממש כלום.

פורסם

תמיד עדיף רכב כמה שיותר מתקדם, בזכות אמצעי הבטיחות שנוספים עם הזמן.

מה אופי השימוש (כמה נוסעים בשנה, מה יותר, נסיעות בעיר או מחוץ לעיר, ילדים, ציוד?...)

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
אפילו אם ימצא קורולה במחיר של I30?

מה יקרה אז? הi30 עדיין עדיפה? אני שואל ברצינות, לא מכיר את רכבי יונדאי כל כך למעט i25 שלקחתי לנסיעת מבחן ממש מזמן, שאהבתי את התגובות של המנוע אך מעבר לזה ממש כלום.

קנה מיצובישי לנסר 1600 זכתה מקום ראשון באמינות באנגליה הרבה לפני טויטה.

תמורה מלאה למחיר.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם
תמיד עדיף רכב כמה שיותר מתקדם, בזכות אמצעי הבטיחות שנוספים עם הזמן.

מה אופי השימוש (כמה נוסעים בשנה, מה יותר, נסיעות בעיר או מחוץ לעיר, ילדים, ציוד?...)

זוג פלוס שתי ילדים קטנים. 80 אחוז נסיעות בתוך העיר, שתי מושבי בטיחות.

פורסם
קנה מיצובישי לנסר 1600 זכתה מקום ראשון באמינות באנגליה הרבה לפני טויטה.

תמורה מלאה למחיר.

למיטב ידיעתי מיציבושי לנסר הדור החדש יש רק מנוע 1.5 אולי גם 1.8 אבל הרכב חלש גם בפורום פה כתבו ככה שלמרות שכתוב שיש לו 109 או 107 כח סוס זה מרגיש כאילו יש לו רק 80....

פורסם

ידני מקובל? סופר מיני ידנית אירופאית תתן הכי הרבה תמורה למחיר, 208, קליאו או קורסה ידניות יענו על הצרכים.

פורסם
למיטב ידיעתי מיציבושי לנסר הדור החדש יש רק מנוע 1.5 אולי גם 1.8 אבל הרכב חלש גם בפורום פה כתבו ככה שלמרות שכתוב שיש לו 109 או 107 כח סוס זה מרגיש כאילו יש לו רק 80....
יש לי לנסר 2013 1.6 עם 117 כ"ס. תיבה פלנטרית 4 הילוכים. לא יודע מה כתבו הסחיבה מצויינת והאמינות מרשימה.

פורסם
ידני מקובל? סופר מיני ידנית אירופאית תתן הכי הרבה תמורה למחיר, 208, קליאו או קורסה ידניות יענו על הצרכים.

רק אוטומט ( די קשה לנהוג על ידני כששתי הילדים צורחים מאחורה )

פורסם
יש לי לנסר 2013 1.6 עם 117 כ"ס. תיבה פלנטרית 4 הילוכים. לא יודע מה כתבו הסחיבה מצויינת והאמינות מרשימה.

זה הצורה החדשה? מה אני מחפש ביד 2 כשאני כותב דגם ? כמה מוכרים אותה?

פורסם

תרשום לנסר צוה חדשה. נדמה לי שמ2012 החליפו את המנוע החלש 1500למנוע 1600 סמ"ק. יש גם מנוע 1800 אבל עם תיבה רציפה כך שמרגיש מסורס.

הדגם נקרא ג'טפייטר.

פורסם

למיצובישי יש את הספורטבק עם גיר רציף - לרכב יש 140 כ"ס אבל זה על הנייר- הרכב עייף בגלל הגיר הרציף שמסרס את המנוע באופן מרגיז.

מצד שני,הספורטבק לא בתקציב ככה שהיא לא רלוונטית.

ב 25,000 אתה יכול לקנות I30 2009-10- אבל,רק אחת שהיתה פרטית (הרכב נפוץ ברמות מטורפות אבל יש הרבה מאוד רכבים קרועים שהיו בציי הרכב ואותם בכלל לא מומלץ לרכוש).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...