Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין מה אתה מצפה שאנשים יבואו לעשות לך? בקשת עצה ענו לך לשפר מגע בעזרת כיפוף של המגעות, אם אין לך כוח בגלל שעוד מאט מגיע ממיר חדש אז למה אתה שואל אנשים עונים לך תשובות ומשקיעים. אפילו צירפתי לך תמונה לראות מה לעקם

spic-814219.jpg

פורסם

ממה שאני רואה בתמונה יתכן והפינים התחתונים בקונקטור נקבה קצת עקומים, המרחק בינהם קצת רחב יותר מזה שבאחרים. יתכן וזה מב שגורם למגע רופף.

פורסם

אני אחכה לבלאסטים החדשים , במידה והבעיה תימשך אני אגש לחשמלאי שיחליף לי את הקונקטור נקבה.

מקווה שהבעיה תיפתר

פורסם

מה זה

בלאסטים? נורות?

אני לא הייתי ממהר להחליף קונקטור. אני קודם הייתי מנסה להצמיד את המגעים התחתוניים בקונקטור בעזרת פינצטה או שפיץ פלייר דק, לגרום להם שיהיו יותר קרובים אחד לשני, כך שכאשר הקונקטורים מחוברים יהיה מגע טוב יותר לפין זכר. זו תקלה ממש פשוטה, במידה והבעיה אכן במגעים הללו. רק שכשעושים זאת, כדאי לנתק את המצבר, או שיעשה זאת מישהו שמבין בחשמל ושלא יקצר לפינים סמוכים עם הפינצטה/שפיץ פלייר.

פורסם

באלסטים = מגברים של הנורות קסנון.

כאן בסרטון ניתן לראות קונקטור זהה שבו מראים איך להוציא את הפינים ממקומם

אגב תוכל לסמן בתמונה שלי איפה הפינים עקומים בדיוק ?

פורסם

לפי מה שאתה מתאר מדובר במגברי המתח של נורות הקסנון, כשהם גוססים הם עושים את התופעה שדיברת עליה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

דבר ראשון, תחליף את הבלאסטרים (או תצליב ותבדוק אם התקלה עברה לצד שני), בקשר לפינים תסתכל טוב בתמונה או בקונקטור ותחפש פינים שהמרחק בין הלשוניות שלהם גדול יותר מהאחרים. אני ראיתי ששני הפינים התחתונים (משמאל ומימין) בתמונה jp11 הם כאלה. שוב , זה לא בטוח במאה אחוז ששם הבעיה, אבל לפי תיאור התקלה שלך (שזה אומר ניתוק וחיבור הקונקטור פותר את הבעיה) זו אפשרות. בקשר לסרטון, אכן כך חולצים את הפינים. המכשיר דמוי הפינצטה נקרא חולץ פינים וזו הדרך הנכונה לטפל בבעיה. חולצים את הפינים הבעיתיים ולוחצים פינים חדשים, כך שאין צורך להחליף את כל הקונקטור או לחתוך את הצמה. כמובן שבשביל זה צריך חולץ ולוחץ פינים ופינים חדשים. מבחינת עבודה זה מאוד מהיר ומבחינת חומרים העלות זניחה.

פורסם

​רק אזהרה קטנה, מערכת הקסנון פועלת במתח גבוה מאוד וניתן להתחשמל ממנה יופי, כאמצעי זהירות רצוי לנתק את המצבר ולהמתין מספר דקות לפני טיפול במערכת ורק לבסוף לחבר את המצבר.

• תוכן חדש...