Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

לאחרונה בעמידה המנוע קופץ כל 20-30 שניות, אין באמת נפילת טורים אלא פשוט קפיצה רגעית.

בנוסף בנסיעה לפעמים מרגיש קפיצה כאילו הרכב מחסיר פעימה ולוקח לו שניה להגיב לגז.

בעצירה פתאומית קורה אותו דבר אך עם נפילת טורים רגעית.

כל הסימפטומים הנ"ל מחריפים מאוד עם מזגן.

נורת צ'ק אנג'ן אינה דולקת והרכב עדיין לא חובר לסורק.

תודה רבה לעוזרים.

עריכה אחרונה על ידי Caliper
פורסם

שתי הכיוונים הראשונים שהייתי בודק:

1) ניקוי בית מצערת - קצת פחות נראה לפי התיאור שלך כי זה לא משהו קבוע אלא קפיצה מדי פעם.

2) בודק את ההצתה - יכול להיות שאחד הפלאגים/סליל הצתה/חוט הצתה לא תקינים לגמרי וגורמים לניתוק רגעי שגורם ל"נפילה" שאתה מתאר. ע"י חיבור למחשב ניתן לדעת אם אחת הבוכונות "מזייפות" ולהתחיל לבדוק מה לא תקין בדרך אליה.

פורסם
שתי הכיוונים הראשונים שהייתי בודק:

1) ניקוי בית מצערת - קצת פחות נראה לפי התיאור שלך כי זה לא משהו קבוע אלא קפיצה מדי פעם.

2) בודק את ההצתה - יכול להיות שאחד הפלאגים/סליל הצתה/חוט הצתה לא תקינים לגמרי וגורמים לניתוק רגעי שגורם ל"נפילה" שאתה מתאר. ע"י חיבור למחשב ניתן לדעת אם אחת הבוכונות "מזייפות" ולהתחיל לבדוק מה לא תקין בדרך אליה.

בוכנה מזייפת, מיספייר ובכללי בעיות הצתה לא אמורות להדליק נורת מנוע?

פורסם

אם ערכי הזיוף לא גדולים מידי אז נורת מנוע לא תידלוק. הייתי מתחיל בבידקת מערכת ההצתה כמו שיוני ציין ומשם מיתקדם. מתי הוחלפו פלאגים לאחרונה?

פורסם
אם ערכי הזיוף לא גדולים מידי אז נורת מנוע לא תידלוק. הייתי מתחיל בבידקת מערכת ההצתה כמו שיוני ציין ומשם מיתקדם. מתי הוחלפו פלאגים לאחרונה?

לפני 20 אלף קמ אצל הבעלים הקודם. לא יודע אם המצתים מתאימים.

אני מתכנן להחליף סלילים מרכב תקין לראות אם זו הבעיה אבדוק גם את המצתים

יש דגשים לבדיקת מצתים?

פורסם

מצערת מלוכלכת לא תיגרום לחיתוכי מנוע כמו שתיאר פותח השירשור כהחסרת פעימה אך עם זאת המישחק בסלד בניוטרל יכול בהחלט להיגרם ממצערת שזקוקה לנייקוי יסודי.

פורסם (נערך)
לפני תיקונים למיניהם מבצעים אבחון.

יש נורה דולקת, אז קודם כל מבררים איזה קודי תקלה רשומים בזכרון.

פותח הנושא כתב שאין נורה שנדלקה ולכן הייתי מתחיל מבדיקה שהמצתים מתאימים לסוג הרכב ואם כן אז כנראה הבעיה היא בית מצערת מלוכלך שלא יגרום לזיוף מנוע אבל למשחק של הטורים לכאן או לכאן במיוחד בהפעלת צרכנים,שיתכן ונשמע לפותח הנושא כמו זיוף.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

**עדכון**

כחלק מהנסיונות שלי לפתור את הבעיה לבד. השגתי 2 סלילי הצתה תחליפיים 100 שח לזוג במקום 500 למקוריים

לאחר החלפת הסלילים ובנוסף ניקוי מצערת ומנוע צעדים נראה, לפחות לפי נסיעת מבחן קצרה שהכל בסדר וחיתוכי המנוע פסקו.

בהילוך משולב בסרק ומזגן גם כן אין חיתוכים וקפיצות מנוע.

השאלה..מה ההשלכות של סלילי הצתה תחליפיים סינים?

• תוכן חדש...