Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לדעת אז כמה דברים תעזרו לי בבקשה.

אם אני מחליף את כל החיוט באוטו שלי לחוטים אבים מוזהבים יש מצב שאני ארגיש באוזן את האיכות ועד כמה ? אני מתכוון לחבר את זה מהמגבר לרמקולים ההספקים של המגבר 600 ואט ושל הרמקולים 300 ואט ו100 אראמאס .

תודה....

פורסם

אם אתה מחליף לחוטים יותר עבים אז ההתנגדות יורדת ולכן עוצמת ההגברה תגדל!

לגבי איכות השמע זה תלוי בסוג החומר, למשל אם חומר הוא זהב (לא מניח שכבלים מזהב) אז איכות השמע תגדל, זהב מעביר טוב יותר חשמל מנחושת.

פורסם

בשביל לשמוע הבדלים באוזן בין כבלים צריך אוזן של בעל - חיים מיוחד (אני וEYALR מכירים מישהו כזה :lol::lol::lol: ), אם הכל יפה בתיאוריה אבל בתכלס החוט שלך צריך ליהות מאוד מאוד מאוד דק ומחומר גרוע בשביל שאם תחליף אותו תשמע הבדלים ברורים.

מה שעוד קשה לי להאמין שהציוד שלך ברמה גבוהה (ומכאן יוצא שבאמת המגבר שלך לא מוציא 600W), בקיצור אל תחליף כבלים לרמקולים אלא אם המצב באמת זוועתי.

מה שכן תדאג לכבל מתח ואדמה שיתאימו למגבר!!!

פורסם

מר בחור!

אל תבזבז כמה מאות שקלים על משהו שלא יהווה שינוי!!

זה סתם בזבוז כסף ואני חושב שאתה עושה טעות. גדולים ממני וממך בדקו את הנושא הזה והגיעו למסקנה שאמרו לך קודמיי..!

שים ת'כסף בבנק ותחסוך לשדרוג רציני במערכת ולא כבלים..

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אז בכלל אין טעם.

אתה מחליף לכבל זול גם כן. חבל על הטירחה והמאמץ.

אתה תזדקק להרבה כבל וסתם תסתבך להעביר אותו, השיפור לא יהיה קיים.

באמת שחבל על הזמן.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
שטויות, לא תרגיש בהבדל.

על איזה מגברים אנחנו מדברים פה?

אם אתה לא יודע אז אל תדבר סתם שטויות

עדיף שלא תגיד כלום וזהו

כבלים עבים יותר טובים יותר.נקודה.

פורסם

ע"פ חוק ההתנגדות בפיזיקה

התנגדות שווה לתכונות החומר כפול אורך המוליך חלקי שטח החתך

=> אם שטח החתך גדול יותר אז ההתנגדות קטנה יותר

ולכן אם ההתנגדות קטנה יותר איכות השמע וההגברה טובה יותר, על זה אין ויכוח.

פורסם

תעשה מבחן עיוור, אני מבטיח לך שלא תרגיש הבדל...

שוב מה שאתה אומר זה נכון והגיוני בתיאוריה אבל זה זניח במציאות ככה שאוזן אנשית לא תשמע הבדלים וכל הבדל שתשמע הוא פסיכולוגי

Kenwood HU

Kenwood Rear 7*10 80W RMS Speakers

Morel Hybrid 6 Component System

Lightning Audio S2.300 1*340W RMS

Lightning Audio S2.250 2*75W RMS

Lanzar VIBE420 2*150W RMS

Rockford Fosgate 12" Subwoofer

• תוכן חדש...