Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנייה ממיופה כוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו שמוכר עבור חבר אמר שיש לו יפוי כוח ות.ז של המוכר שנמצא בחו"ל. כמובן שזה ישר מדליק נורת צ'ק אנג'ין.

במידה והאיש דובר אמת איך ניתן להבטיח שלא אפול בפח בקנייה ממיופה כוח? האם שיחת וידאו עם המוכר המקורי תעשה את העבודה?

פורסם

אם יש ספק אין ספק -99% סיפור סוחר קלאסי, 1% סיכוי שזה אמיתי ובעל הרכב נסע לחו"ל /שמדובר במציאה.

לא יודע איך זה עובד במכירה או בקנייה אבל בהעברת טסט למשל,יש חלק שממלאים אותו ובהם פרטי מייפה הכח.

אישית,הייתי מוותר על התענוג מהספק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה.

האם יש דרך לזהות שזה ה- 1% ולא ה- 99%? לבדוק אם יפוי הכוח אמיתי, לדבר אישית עם המוכר (שיכול להיות חבר שעוזר, אבל בכל זאת, אמור להיות בחו"ל)

הרכב כבר כמה חודשים ביד 2 ועל פניו הכל תקין (לפי היסטוריית טיפולים) והמוכר שולח גם צילום רישיון רכב...

פורסם

איזה ייפוי כח?

1.ייפוי כח על "חתיכת נייר"

או

2. ייפוי כח נוטוריוני?

אם מס' 1 מציע להיות זהיר באופן קיצוני עד כדי ויתור ואי רכישת הרכב [אין בכך לקבוע כי מדובר בעסקה פסולה ועד הונאה אך אני הייתי "בורח"]

אם מס 2 [ייפוי כח נוטוריוני] , אז הייתי בודק שאכן המסמך אותנטי ויש מצב לשקול להתקדם.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם (נערך)

זה אכן מחשיד אבל מכל שאר הבחינות הרכב די "מציאה" (מה שמחשיד עוד יותר - מדוע לא נקנה עד עכשיו?)

יפוי הכוח אינו נוטוריוני. לדברי המוכר "רגיל" והוא לא מוכן לשלוח שאראה. הוא אומר שלא בעיה לדבר עם המוכר שנמצא בחו"ל כדי לראות שהכל חוקי ותקין.

נשמע לי קצת מורכב בשביל עוקץ, מה גם שמבדיקת הטלפון נראה כמו בן אדם "מן הישוב".

האם שיחת וידאו עם בעל האוטו מספקת?

עריכה אחרונה על ידי גאגי
פורסם

עוד נק' למחשבה... נגיד ואני היתי טס לחו"ל ומוכר הרכב באמצעות יפוי כוח כניראה שזה היה עם עזרה ממשהו מהמשפחה שלי ולא איזה "חבר". זה כולה להראות הרכב לא יותר מזה. מה אתה היתה עושה?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אני אישית הייתי בורח ... אבל בכל זאת עדיין יש ספק שאולי בכל זאת הסיפור נכון.

וגם נראה שאתה אכן רוצה לרכוש את הרכב.

תשאל למי משלמים ואיך, אם התשלום הוא ישירות לבעל הרכב אז תשלם בצ'יק בנקאי

שרשום עליו לפקודת "ישראל ישראלי ת"ז 0123456789" את הפרטים האלה תעתיק אחד לאחד מרשיון הרכב.

אם פה החבר יתחיל לגמגם ולהגיד שהוא כבר שילם לחבר ויבקש מזומן או ציק אליו ...

תגיד שאת זה הם יפתרו בניהם.

בנוסף הייתי מכין חוזה/זיכרון דברים שמותאר בדיוק התהליך והחבר חותם על החוזה שהוא מתחייב לנכונות הדברים.

ותבקש לצלם את ת"ז של החבר.

אבל... שים לב שהעסקה מסובכת ולכן המחיר צריך להיות בהתאם.

פורסם

אם מדברים עם המוכר ומוודאים התאמה של הפרצוף לת.ז (אפשר אפילו לבקש סלפי בוואטסאפ עם מחווה מסויימת, ושזה יהיה במיידי), לא רואה בעיה גדולה עם הקניה. קורה שאנשים עוברים לחו״ל ונשארים עם הרכב עד הרגע האחרון, אם בגלל נוחות או אם בגלל שלא הצליחו למכור במסגרת הזמן הנתונה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בחודש האחרון חיפשתי המון רכב לקנייה. הסתובבתי בין אנשים פרטיים וגם בין חברות שונות (טרייד אין של היבואנים וטרייד אין של חברות הליסינג השונות).

נתקלתי גם בלא מעט מקרים כמו שתיארת והעדפתי לוותר על אף שזה היה נשמע רכב עם נתונים מפתים.

בסופו של דבר מצאתי את מבוקשי ברשת אוטוסנטר עם נתונים טובים יותר מבחינת יד וק"מ, מטופל מוסך מורשה יבואן, קיבלתי שירות מעולה, מחיר טוב, לקחתי לבדיקה מטעמי וקניתי.

זה לא היה פשוט ושיגעתי את הנציג (שהיה מאוד אדיב יש לציין) עד שמצא לי את הרכב עם הנתונים שרציתי.

גם אחרי הקנייה מתייחסים יפה ובמהירות לכל פנייה שלי.

אז שווה לשלם עוד כמה גרושים ולקנות במקום טוב שייתן לך ראש שקט.

פורסם

אני יגיב מהצד שלי שקורה לי.

קרוב משפחה מרבה לנסוע לחול ובין היתר אני עוזר לו במכירת דברים וטיפול בדברים.

אני בטוח שעוד מעט הוא ירצה למכור את האוטו ואני זה שיטפל לו במכירה עם ת.ז שלו עם יפוי כח שאני יכול למכור את האוטו בשמו.

ולכן לא לשלול ישר את המקרה אלה לבדוק יותר לעומק שבאמת לא מדובר בתרגיל או נוכלות.

כל עוד יש לו ת.ז של המוכר זה כבר מראה שיש לו קרבה כי אחרת אין לו דרך להשיג חוץ מזיוף בנוסף היה מאוד קשה להשיג גם ת.ז וגם המפתחות של האוטו.

טל

• תוכן חדש...