Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

רכב שהגיע אלינו עם תלונה של קושי בהנעה ותקלות בזיכרון של החטאות בעירה

בכל הצילינדרים .

בפרוק המצתים ראינו שהם מפוייחים והמלצנו להחליפם ביצענו גם ניקוי מצערת ושחררנו את הלקוח .

למחרת בבוקר הרכב שוב בקושי הניע והגיע עם אותם התקלות ובנוסף לקוח כועס , בפרוק המצתים

נראה שוב הפיח הרב שהצטבר על המצתים .

בשלב הזה כבר התחלתי לחשוד באיכות הדלק ובקשתי מהלקוח להשאיר את הרכב במוסך .

לאחר כ 8 שעות בשעת ערב ניסיתי להניע את הרכב במוסך והרכב אכן הניע קשה לאחר נסיונות

הנעה רבים זייף קשות והוציא עשן לבן .

ניקזתי את הדלק מלאתי חדש וכמובן החלפה נוספת של המצתים.

למחרת בבוקר הרכב הניע אצלי במוסך כמו חדש ומאז אצל הלקוח כבר ארבעה ימים .

באופן חד משמעי הדלק פגום .

הדלק המדובר נרכש בתחנה מסויימת בפתח תקווה בתאריך 23.10.2018 .

מי שנתקל בתקלות דומות סביב התאריכים הנל שיבדוק את איכות הדלק .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• ספונסר פורום
פורסם

יודע כמובן אבל לא רוצה להיכנס לזה כי המסקנה שלי מבוססת על תוצאות הבדיקה

שלי ולא על איזה בדיקת מעבדה מוסמכת .

המטרה שלי היא סך הכל לעזור לחברי פורום שמתמודדים עם תקלה שקשה לאתר

ולא לעשות שיימינג לתחנה כל שהיא .

פורסם

זה מאוד פשוט, הבדיקה של רון לא הייתה בדיקת מעבדה מדעית ולכן הוא לא יכול להציג סימוכין אם ידרש.

הדלק הלא תקין, אם היה, כבר אזל בתחנה.

מטרה של הפוסט היא לא להזהיר מפני תחנה מסויימת אלא לעזור למי שנתקל בבעיה דומה. שיבדוק את הכיוון של הדלק במקום להתחיל בדיאגנוסטיקה ארוכה והחלפת חלקים.

פורסם

באופן כללי, מבלי לכתוב כאן שמות של תחנות, אני אישית נמנע מלתלק בתחנות "עלומות שם" או כאלו שמציעות בנזין במחירים של כמעט שקל פחות מבתחנות בעלות שם מוכר יותר.

פורסם

תחנות בעלות שם הם ערובה לכך שאיכות הדלק תהיה טובה?

יכול בהחלט להיות שתחנת הדלק המדוברת היא של פז, סונול או דלק.. לך תדע

פורסם

רון, בתור אחד שגר בפ"ת, האם אפשר לרמוז באיזו תחנה מדובר? לפחות איזור כלשהו גדול בפ"ת? סגולה? צפון פ"ת וכו?

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם
באופן כללי, מבלי לכתוב כאן שמות של תחנות, אני אישית נמנע מלתלק בתחנות "עלומות שם" או כאלו שמציעות בנזין במחירים של כמעט שקל פחות מבתחנות בעלות שם מוכר יותר.

בכל המקרים האחרונים שהתפרסמו, שנמצא דלק מזוהם בתחנות, מדובר היה בשמות הגדולים והמוכרים... רק אומר.

יום טוב גם לך

פורסם

פעם זה קרה לי, זה נוראי, צריך לקנוס את הפושעים האלה בצורה כזו שהדבר האחרון שהם ירצו זה לספק דלק לא תקין

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• ספונסר פורום
פורסם
האי גילוי שלך לשם התחנה מובן אבל מה יעזור לנו השרשור הזה אם לא נדע ממי להיזהר?

הרי יש מאות תחנות דלק בפ״ת..

כמו שאמר בוקי המטרה של השרשור זה לעזור לחברי פורום שיום בהיר אחד נתקלים בתסמינים

דומים לאלו שהזכרתי ולתת להם כיוון לפתרון התקלה .

איכות הדלק היא מרכיב שנלקח כמובן מאליו בפעולת המנוע וקשה לבעל מקצוע לאתר תקלה כזאת

היום אני בעל מקצוע מאד מנוסה ולקח לי פעמיים וחצי שעת איבחון של הרכב כדי לעלות על הבעיה

לפני 20 שנה פולו חדשה יחסית עם בעיה דומה נתקעה אצלי שבוע במוסך.

פורסם

במקום לבקש לפותח השירשור ובעל המוסך להסתכן בתביעות מיותרות, אם זה כ''כ חשוב לכם כתושבי האיזור תרימו כפפה ותשתמשו בכוח שיש לנו כצרכנים.

תאספו דגימות מהתחנות בעירכם ותשלחו אותן לבדיקה. כמה כבר יעלה? אני יודע שאם היה המקרה באיזור מגוריי, הייתי לפחות מנסה לגייס עוד חברים למשימה.

השחיטות אמנם בכל מקום היום, כאיזון יש לנו כלי שדורות קודמים למו יכלו רק לחלום עלייהם. פרסום ברשתות החברתיות של התוצאות יביא לצדק שגופי האכיפה הרעועים לא יכלים כנראה.

• תוכן חדש...