Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בוקר טוב,עדכון: פירקתי וניקיתי שוב את המצערת והחיישן iac,בנוסף נוקה חיישן maf ובדקתי את החיישל הtps,לאחר המנוע לא נכבה כבר כאשר אני עומד בסרק,אבל ההנעה כאשר המנוע קר עומדת על 1.5k,בזמן נסיעה הטורים תקינים חוץ מכאשר אני עומד ברמזור הטורים על 1k,כאשר אני מחנה ושם על פארקינג הטורים עולים ל2kקבוע,אשמח לדעת מה לעשות?תודה

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

יש לי את אותו הדגם קורה לי בדייייווווק אותו דבר. 

רציתי לדעת אם הצלחת למצוא לזה פתרון מאז הפוסט שלך. 

אפילו בדקו אצלי את המחשב מנוע והכי מוזר היה שהמתח שם היה שלום,
יש לי את אותו הרכב קורה לי בדיוווווק אותו דבר.
רציתי לדעת אם מאז הפוסט שלך מצאת לזה פתרון...
אצלי גם בדקו את המחשב מנוע וראו שאומנם החיישן האצה מקבל מתח של רק 3.5 וולט (במקום 5 שהוא אמור לקבל), במחשב מנוע עצמו הכל תקין. 
כך שהחשמלאי אמר לי שיכול להיות שיש תחנה בדרך שהיא דפוקה (אולי מחשב גיר או משהו כזה).
מה אומרים?

פורסם

שלום,
יש לי את אותו הרכב קורה לי בדיוווווק אותו דבר.
רציתי לדעת אם מאז הפוסט שלך מצאת לזה פתרון...
אצלי גם בדקו את המחשב מנוע וראו שאומנם החיישן האצה מקבל מתח של רק 3.5 וולט (במקום 5 שהוא אמור לקבל), במחשב מנוע עצמו הכל תקין. 
כך שהחשמלאי אמר לי שיכול להיות שיש תחנה בדרך שהיא דפוקה (אולי מחשב גיר או משהו כזה).
מה אומרים?

• תוכן חדש...