Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא של גג למיאטה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשיח או רגיל

אתמול צלצל אלי הסיכן ביטוח ודיווח לי שחברת הביטוח לא מכסה נזק בזדון לגג של המיאטה.

אז קודם כל נורא התעצבנתי, כי שעשיתי את הפוליסה, כל הזמן נתנו לי מחיר גבוה כי לרכב יש גג לא קשיח וזה מעלה את המחיר.

דבר שני, שמעתי על אנשים שמביאים מחו"ל גג רגיל או קשיח, ואז יש להם ספייר למקרה של נזק בזדון.

מישהו מכיר מאיפה אפשר להשיג במחיר סביר:?: והכי חשוב, כמה זה צריך לעלות ???

פורסם

קשיח מקורי מהחברה + יבוא וכו' מתקרב ל 20,000 שקל (בדוק, אחרי המון טלפונים לחו"ל)

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

מחיר היבואן גבוה מאוד .

מי שמתאמץ יכול לקנות את הבד עצמו בארה"ב במחירים שנעים בין 250 ל 500 דולר ואם קונים רק את הבד אז המחיר אפילו נמוך יותר , הנה דוגמא אחת :

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=7960111587&category=33652

אפשר להשיג את זה גם הרבה יותר בזול.

פורסם
מחיר היבואן גבוה מאוד .

מי שמתאמץ יכול לקנות את הבד עצמו בארה"ב במחירים שנעים בין 250 ל 500 דולר ואם קונים רק את הבד אז המחיר אפילו נמוך יותר , הנה דוגמא אחת :

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=7960111587&category=33652

אפשר להשיג את זה גם הרבה יותר בזול.

אבל ברוב המקמות שמצאתי, היה מפורסם שמדובר במיאטות עד שנת 1997.

יש הבדלים בגגות בין המיאטות הישנות והחדשות (2004) חוץ מהחלון???

פורסם
אתמול צלצל אלי הסיכן ביטוח ודיווח לי שחברת הביטוח לא מכסה נזק בזדון לגג של המיאטה.

תחליף סוכן. יש לא מעט חברות שמבטחות מיאטה במחירים סבירים מאוד כולל כל נזק שיכול לעלות על הדעת של ילד בן 12 עם אולר.

לגבי הגג, איתן כ. (שמסתובב פה לעיתים, אבל נמצא בעיקר בתפוז) הביא גג במזוודה במחיר סביר מאוד. הוא קנה אותו ללא חלון על מנת שיתקפל בקלות. שווה לבדוק אפשרות שליחה בדואר של זה כולל עלויות נלוות (מכס, שילוח וכד').

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
כן.

האוטו יותר רחב, ולכן מבנה הגג שונה.:idea:

טעות.

מבנה הגג של המיאטה זהה בין 1989 לשנת 2005, השינוי שנעשה ב-99 הוא ההחלפה של החלון האחורי שעד אז היה מויניל לחלון זכוכית.

אין שום בעיה להחליף ביניהם ואף להפך, אני מכיר לא מעט חבר'ה עם מיאטות מהדור הראשון שעברו לגג של מיאטה דור שני בשביל הנוחות שבחלון זכוכית ומצד שני אני גם יודע על בחור אחד שהחליף את הגג שלו במיאטה שנת 2000 לגג של 89-97 כדי להתאים קשת התהפכות שמתאימה רק לגג של הדור הראשון (כמו זאת שלי).

הגג הקשיח הוא אוניברסלי לשני הדורות גם כן.

ולשאלתך יניב -

הייתי מחליף חברת ביטוח בתור התחלה, ממש מגוחך לבטח מיאטה בארץ בלי שחברת הביטוח מכסה את החלק הכי פגיע באוטו.

את הגג כדאי לרכוש מאחד הספונסרים של פורום המיאטות ב-Miata.net שתוכל למצוא באגף ה-Marketplace של האתר.

מוטי.

• תוכן חדש...