Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לקראת רכישה, רוצה רק לוודא רגע לפני המכון בדיקה את היסטוריית הטיפולים (קיה פיקנטו)

עכשיו מצאתי רשימה של "מרכזי שירות" באתר של קיה ישראל - אם אגש לשם יחד עם בעל הרכב הם יסכימו להדפיס לנו את היסטוריית הטיפולים של הרכב?

ובנוסף, איך אני יכול להבין את היסטוריית הטיפולים לעומק? על מה להסתכל ואיך להבין אם זה בסדר או לא?

פורסם

כן יתנו את ההסטוריה לבעל הרכב. אם תיגש בלי בעל הרכב, לא יתנו. עדיף לגשת למוסך בו הרכב היה מטופל אבל עקרונית כל מוסך מורשה ברשת של אותו יבואן מקושר למערכת הממוחשבת ויוכול להוציא הסטוריה.

אם יש שאלות לגבי ההסטוריה, תצלם ותעלה לכאן.

פורסם

מחזק ומוסיף שכשקניתי את הרכב קיה שלי פניתי דווקא בהתחלה למוסך בו הרכב טופל לבקש את היסטוריית הטיפולים והם נתנו לי תשובה הזויה שהם לא יכולים ושהם יכולים לתת את זה רק לבעלים הקודם שביצע את הטיפולים ולא לי אפילו שאני בעל האוטו כרגע. ושאם יש לי בעיה עם זה אז שאפנה לשירות לקוחות. אז ניגשתי פשוט למוסך מורשה אחר של קיה בעיר שלי ובלי יותר מדי שאלות מייד הדפיסו לי.

פורסם

היה עד לא מזמן חוק שמאפשר לתת לבעל הרכב הסטוריה רק מתקופת הבעלות שלו.

זאת אומרת רכב מודל 2010, אני יד שניה קניתי ב 2012 ומכרתי ב 2015, אני יכול לקבל רק הסטוריה מ 2012 עד 2015.

היום למייטב ידעתי זה שונה, חייבים למסור לבעל הרכב את כל ההסטוריה הקיימת ברשות המוסך/רשת מוסכים.

• תוכן חדש...