Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יצוא רכב מישראל לאיחוד האירופי - T1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עומד להעתיק את המקום מגורים שלי לגרמניה ואני רוצה לקחת את הרכב הפרטי שלי איתי ובסופו של דבר לרשום אותו במשרד התחבורה הגרמני.

יצא למישהו לעבור את התהליך הזה ? אני מקבל המון מידע סותר, גם לגבי נושא ה-T1 (אם מותר לי לנהוג בו או לא עד להגעה לגרמניה).

מבחינת ההובלה עצמה - אני מעמיס אותו בנמל חיפה ומשחרר אותו בנמל ביוון ומשם מתכוון להמשיך בנסיעה עד ליעד הסופי.

אשמח לעזרה!!

תודה.

פורסם

אם זה לא רכב ייחודי או עם ערך סנטימנטלי סביר שההליך הזה לא כלכלי, אם בכלל אפשרי.

אני משער שהמידע שאתה מקבל סותר כי זה מלכתחילה מסלול לא נפוץ.

למה לא למכור כאן ולקנות שם?

פורסם

זה כבר השרשור השלישי בעניין בשבועיים האחרונים.

אכן אין שום סיבה לקחת את הרכב מפה אלא אם כן מדובר ברכב אספנות מסוג כלשהו.

וברוך הבא לפורום!

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

רזי - אתה צודק, זה באמת מסלול לא נפוץ ולכן אני מחפש מישהו שעשה זאת בעבר ויש לו נסיון.

בנוגע לכדאיות - תודה על התשובות אבל ההליך הוא אפשרי וחוקי, ובמקרה שלי כדאי איפלו.

אשמח אם מישהו יודע לתרום מידע בנושא המכס או המסמכים שאני נדרש להכין בישראל ובהליך השחרור (מול המכס ומול הנמל היווניים) בצד השני, אנא זכרו שמדובר בטובין אישי (לא למטרות מכירה) שאינו חוזר לישראל.

תודה רבה.

פורסם

אולי זה ייתן לך כיוון. היה כאן שרשור ארוך על מישהו שלקח מיאטה לטיול באירופה.

זה לא אותו מצב כי שם הוא החזיר את הרכב וברור שהוא לי כיוון למשהו כלכלי. אבל הוא חפר די עמוק ובטח ייתן לך קצה חוט.

לא זוכר את השרשור. אולי חברים כאן ינדבו לינק.

סיקרנת לגבי הרכב. איזה רכב זה?

הייתי יוצר קשר עם עמיל מכס. הם מתעסקים בדכ ביבוא אבל בטח ייתנו לך כיוון או יקשרו למישהו בתחום

פורסם

זה לא אותו הליך כמו בטיול, כיוון שבמצב שלי אני מבטל את הרישום בישראל ורושם אותו במדינת היעד, לרבות נושאי מכס.

עמיל מכס לא רלוונטי גם כן, כי הם לא מוכנים לטפל בנושאי הניירת אם אני לא עושה את השילוח דרכם...

חביבי, באתי להתקיל בשאלה...

הרכב זה DS3

פורסם

למה זה משתלם? כמדומני שהרכבים בגרמניה זולים יותר מישראל? (בוודאי אם תוסיף את הוצאות ההובלה והנלווים לכך)?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

מתי כבר יגמר החופש הגדול?

איזו הצדקה כלכלית יכולה להיות ליצא רכב ששולמו עליו 120 אחוזי מס למדינה בה המס על הרכבים הוא 25 אחוז?

זה כמו לשאול מה הנייד של בר רפאלי.... בתיאוריה בטוח יש לה נייד, בפועל אין מה לשאול כי היא לא תיתן לי אותו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

העיקר אל תחשוב שתוכל למכור אותו כאן שוב עם הסיפור הזה, אף אחד לא יאמין לך. ;)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

לפי מה שראיתי באתר שלהם בגרמניה המחיר בין 21000-25000 יורו זה בערך 90000-100000

אם תיקח את המחיר שתקבל על הרכב כולל עלויות שילוח והמסע שאתה מתכנן לעשות לא תהיה רחוק מהסכום הזה .

ויהיה לך הרבה יותר נוח בדרך.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם (נערך)
העיקר אל תחשוב שתוכל למכור אותו כאן שוב עם הסיפור הזה, אף אחד לא יאמין לך. ;)
בקצב שהמודעות האלה עדיין צצות, יש סיכוי שכן.

או שלך תדע, אולי בדיוק מכינים את הקרקע לעוקץ, ועוד כחצי שנה תצוץ בפורום מכירה מודעה כזאת, ובה יציגו את השירשור הזה בתור הוכחה שזה כביכול אמיתי.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...