Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 2 Dynamic אוט' 1.5 (112 כ"ס)

יד 1

שנתון 2015 דינאמיק הדגם החדש

35,000 ק"מ

בטענה שהרכב שמור ומטופל ולכאורה במצב טוב.

עדיין לא הלכתי לראות, אבל בהנחה שהיא תקינה.

אגב, היום אפשר לקנות מאזדה 2 2018 חדשה מהניילונים ליסינג 0 ק"מ ב89,000 ש"ח.

אז בכמה כדאי לקנות אוטו כזה?

פורסם

בכמה שפחות.

אתה שואל על "כדאיות" המחיר או על האוטו בכלל?

בכמה שתקנה בפחות - עדיף לך.

על האוטו בכלל - תפרט מה הצרכים שלך. יש טובים יותר ממנו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם (נערך)

צודק, הניסוח לא ברור אבל אני מתכוון למה המחיר ששווה לשלם על אוטו כזה...

חשוב לי:

- שיהיה קומפקטי

- נסיעות בעיר, ומדי פעם בסופי שבוע לעשות טיולים קצת יותר מרוחקים

- שיהיה אמין

- אוטומט

מה שהסתכלתי לאחרונה זה

שברולט ספארק 2018 חדשה מליסינג 0 ק"מ - 61,000 ש"ח

שברולט ספארק 2016 יד 2 - כ43,000 ש"ח

מאזדה 2 החדשה אבל לא 2018 אז כנראה שנתון 2015 - מנסה להבין את המחיר...

עריכה אחרונה על ידי Carush
פורסם (נערך)

מצד אחד, מדובר בדגם הכי מאובזר של ה 2,הרכב הזה אם הנתונים נכונים נסע מעט מאוד.

צריך לבדוק שהרכב באמת עבר טיפול כל שנה ולא לפי ק"מ.

לאור הנתונים סביר להניח,שהמוכר יבקש מחירון+כמה אלפים ואם נוסיף למשוואה את הנתון שהרכב כבר קיבל את ירידת הערך הראשונית הגדולה מבחינה כלכלית זו עסקה טובה.

מצד שני,יש את העניין הרגשי- פסיכולוגי אין מה לעשות הכי קורץ זה לקנות רכב חדש מהניילונים,בשביל השקט הנפשי,ההרגשה ה"עילאית" של קריעת ניילון.

אבל בקניית 0 ק"מ,בעלות ראשונה רשומה ליסינג ולכן תיאלץ לגלגל הנחה לא קטנה ליד הבאה ואם אתה לא מתכנן להחזיק ברכב כזה מינימום 5 שנים ההפסד יהיה גדול יותר.

כל זה עוד בלי לקחת בחשבון ירידת ערך של כ 35% לערך מהמחירון שתשלם כרגע.

אז 61,000 ש"ח לאחר 3 שנות אחזקת הרכב שוות בערך "מחירון של 40,000 " לפני הפחתת ליסינג שזה עוד 15% ומכאן הגענו שהרכב לפני מיקוח של הקונה העתידי שווה כרגע 34,000 ש"ח לערך.

אם 27,000 ש"ח באים ברגל-0 ק"מ עבור ספארק היא העסקה בשבילך.

אני לא חושב שמאזדה 2 פרטית תצנח בכזה סכום אם כי את הנבואה משאיר לנביאים וללוי יצחק ידידנו השמאי.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה רבה על התשובה המועילה, המהירה והמפורטת!

1. אני יודע שזה יכול להיות סטיגמה, אבל - האם באמת תחזוקה של שברולט יכולה להיות יותר יקרה מבחינת חלקים / אמינות / מוסכים?

2. ידוע איך השברולט החדשה? שמעתי עליה דברים טובים, אבל כנראה שאין מספיק מידע לאורך זמן כי היא יצאה רק ב2016.

3. יצאה הודעה שב2019 הולכים להוציא עדכון לספארק - גם עיצוב שונה וגם מוסיפים את המערכת לבלימה האוטומטית. אז זה קצת מבאס עכשיו לקנות דגם פחות מעודכן ובלי המערכת בטיחות הזאת.

4. מצד שני - אני מניח שכל מערכת נוספת כזאת באוטו זה עוד משהו שיכול להתקלקל וליקר את התחזוקה - יש טעם בדבריי?

5. אתה יכול להסביר למה תהיה "

ירידת ערך של כ 35% מהמחירון? לא ממש הבנתי.

מצד אחד, מדובר בדגם הכי מאובזר של ה 2,הרכב הזה אם הנתונים נכונים נסע מעט מאוד.

צריך לבדוק שהרכב באמת עבר טיפול כל שנה ולא לפי ק"מ.

לאור הנתונים סביר להניח,שהמוכר יבקש מחירון+כמה אלפים ואם נוסיף למשוואה את הנתון שהרכב כבר קיבל את ירידת הערך הראשונית הגדולה מבחינה כלכלית זו עסקה טובה.

מצד שני,יש את העניין הרגשי- פסיכולוגי אין מה לעשות הכי קורץ זה לקנות רכב חדש מהניילונים,בשביל השקט הנפשי,ההרגשה ה"עילאית" של קריעת ניילון.

אבל בקניית 0 ק"מ,בעלות ראשונה רשומה ליסינג ולכן תיאלץ לגלגל הנחה לא קטנה ליד הבאה ואם אתה לא מתכנן להחזיק ברכב כזה מינימום 5 שנים ההפסד יהיה גדול יותר.

כל זה עוד בלי לקחת בחשבון ירידת ערך של כ 35% לערך מהמחירון שתשלם כרגע.

אז 61,000 ש"ח לאחר 3 שנות אחזקת הרכב שוות בערך "מחירון של 40,000 " לפני הפחתת ליסינג שזה עוד 15% ומכאן הגענו שהרכב לפני מיקוח של הקונה העתידי שווה כרגע 34,000 ש"ח לערך.

אם 27,000 ש"ח באים ברגל-0 ק"מ עבור ספארק היא העסקה בשבילך.

אני לא חושב שמאזדה 2 פרטית תצנח בכזה סכום אם כי את הנבואה משאיר לנביאים וללוי יצחק ידידנו השמאי.

פורסם

35% +- אחרי 3 שנים זו ירידת ערך ממוצעת- יש כאלו שיורדים גם הרבה יותר (שאלת את לוי יצחק כיצד מתמחר צרפתיות למשל).

לגבי 2015- לא זוכר אם הייתה את רמת הגימור PURE, ולפחות עד שיצאה הגרסה האחרונה הדינמיק היה הדגם המאובזר ביותר עם 6 כריות אוויר בניגוד לאקטיב שהגיעה רק עם 4.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...