Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

1. איפה אפשר להשיג בירושלים צינור וואקום?

האם זה חייב להיות דרך היבואן או שאפשר גם בחנויות חלפים?

2. יש קוד תקלה על קויל צילנדר 4, מבדיקה שלי ראיתי ששרוול הפלסטיק (שבתוכו עובר סליל ההצתה) שבור וחסר לו בסופו את הכובע של הברזל שמתלבש על הפלאג כמו שראיתי באר הקוילים.

כרגע סליל ההצתה נוגע בפלאג ולכן ההצתה לפעמים תקינה ולפעמים יש גמגומים.

האם אפשר לקנות רק את שרוול הפלסטיק מבלי לקנות את הסליל עצמו?

תודה,

דור

פורסם

אם חסר לך הבידוד ששומר את הניצוץ זה בעיה..כניראה שתצטרך לקנות סליל חדש ואל תתעסק בזבל זול כי הם לא מחזיקים. לפני שאתה ניגש להחליף תבדוק כמובן שהפלאג באותו צילינדר תקין ואין זליגה של שמן מנוע לכיוון האלקטרודה כי זה הרגישות שלהם בגלל גומיות פלאגים שמתנפחות. צינור וואקום צלם לאיזה צינור אתה מיתכוון בדיוק.

פורסם

הרמתי טלפון לחנות חלפים קרובה:

לגבי צינור וואקום, הבנתי שזו עלות זניחה של כמה עשרות שקלים.

לגבי סליל הצתה- קיבלתי הצעה של 260₪.

האם ההצעה סבירה?

דבר נוסף, מכיוון שסליל ההצתה כנראה תקין, והבעיה רק במגעים בגלל התושבת שלו (שרוול הפלסטיק השבור), האם לא כדאי לקנות מאיביי סליל הצתה לא מקורי ולהחליף בפנים את סליל ההצתה?

פורסם (נערך)

הזמנתי מאיביי זוג סלילי הצתה ב 60 ש"ח, אני אשתמש רק בשרוול ובגומיות.

לגבי צינור וואקום, לא מצאתי בחנות חלפים בקוטר מתאים. יש המלצה איפה אפשר להשיג צינור של 8 mm בערך?

עריכה אחרונה על ידי דור--
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז סליל ההצתה הגיע מסין, השתמשתי בשרוול פלסטיק החדש + הסליל המקורי, וכרגע הכל עובד נהדר.

שמתי לב שהגומיה שעל השרוול בסט החדש קטנה יותר.

בדקתי מול שאר הפלגים ומסתבר שהגומיה בשרוול הישן לא מתאימה,עכשיו הסתדר לי למה התקשתי לסגור את ההברגה של חוט ההצתה. עם הגומיה החדשה זה יושב בול ונכנס במדוייק.

בקיצור, כנראה שאיזה מכנואי בעבר אילתר שם משהו....

• תוכן חדש...