Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

רכב מיצובישי לנסר 2006, אני לא מצליח להכניס את הבוקסה של הפלאגים כי הגומיה שיושבת על השרוול מנוע חוסמת קצת.. החלפתי אטם מכסה שסתומים והגומיות המדוברות לפני שנה וחצי כזה... מאז לא ניסיתי.

בקיצור, מחפש בוקסה לפלאג צרה מאוד, או פיתרון אחר שלא דורש הורדה של מכסה שסתומים.

מצד שני אפשר גם למשוך ככה עוד.. שמעתם פעם על נזק שנגרם מפלאגים ישנים קצת.

תודה ושבת שלום אמיגוס

פורסם

תופעה מאוד מוכרת בלנסר..גומיות הפלאגים מתרחבות מהבלאי. גש לחנות כלי עבודה ותבקש בוקסה ארוכה 16 לפלאגים אבל בדרייב של 1/4 או 3/8 ומאריך וראצט תואמים כמובן והם אמורים להיכנס. לי אישית יש בוקסה מגנטית מיוחגת לפלאגים דרייב 3/8 וניכנסת בכל מצב עלותה כ 50 שח. רק תבדוק שלא חודר שמן לפלאגים זה הכי חשוב.

פורסם
תופעה מאוד מוכרת בלנסר..גומיות הפלאגים מתרחבות מהבלאי. גש לחנות כלי עבודה ותבקש בוקסה ארוכה 16 לפלאגים אבל בדרייב של 1/4 או 3/8 ומאריך וראצט תואמים כמובן והם אמורים להיכנס. לי אישית יש בוקסה מגנטית מיוחגת לפלאגים דרייב 3/8 וניכנסת בכל מצב עלותה כ 50 שח. רק תבדוק שלא חודר שמן לפלאגים זה הכי חשוב.
הקטע המצחיק שלפני שנתיים היה לי את הגמיות הסדוקות קצת.. והחלפתי כדי שלא אגיע למצב.. אנסה למצוא את הבוקסות הקטנות.. אלה של סיגנט דרייב ½ לא קרובות בכלל.
פורסם

כמו שמאור אמר, תופעה נפוצה בלנסר.

למרות שהחלפת אטם מכסה שסתומים, לצערי אין חליפי איכותי בשוק.

נסה למצוא מקורי ולהחליף שוב.

בכל מקרה בינתים אתה יכול פשוט להשחיז את החלק החיצוני של הבוקסה כדי לעשות אותה צרה יותר. אפילו ידנית עם שופין.

Stay Dirty

• תוכן חדש...