Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שמוכרים באוטו דיפו מין תאורה פלורוסנטית שקופה באמצע התקרה של הרכב - מחליף את התאורה החלשה המקורית.

הפלורוסטית הכחולה - ערסית ואני יודע שזה לא ממש חוקי, מה לגבי התאורה הלבנה? אותו הדבר רק עם פלורוסנט לבן....אור הרבה יותר חזק, האם למשהו יצא לראות למה אני מתכוון?

בקיצור, כדאי להשקיע 100 ש"ח על התאורה הזאת(פלורוסנט עגול),האם מבחינת חוקיות זה תקין?

ועוד דבר, כמה וואט ,כמה זרם זה לוקח, התאורה המקורית היא עם נורה של 10W, כמה הפלורוסנט הזה ייקח?

פורסם

זה לא משנה צבע התאורה וסוג התאורה כל עוד אתה לא נוסע אם זה כי אם אתה נוסע אם תאורה זה מפריע בנהיגה ועל זה אפשר לקבל דוח .

אני יודע כל מה אתה מדבר ראיתי את זה באוטו דיפו ואין לך מה לדאוג את יכול להתקין ללא שום בעייה

שגיא.

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

גם על תאורה בפנים הרכב מקבלים דו"ח?

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מניסיוני, אם אתה אכן שם נורה של 10W היא אמורה לספק. הבעיה מתחילה כאשר היא נשרפת ואז שמים מנורה תואמת עם הספק נמוך יותר.

באוטו דיפו יש אלמנטים שניתן להתקין על הגג באיזור שמעל המראה כתאורת קריאה (יש כאלה שהם משולבים, גם תאורת קריאה וגם תאורה פנימית רגילה) עם נורות גדולות יותר אבל עדיין של 10-18 וואט - וזה לדעתי עדיף.

הפלורסנט עלול להיות ערסי להחריד ומיותר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא יודע מה איתכם. אבל זה מאוד לא קשור לערסי!

פלורסנט בתוך האוטו במקום מנורת התקרה המקורית למי שלא אכפת לו איך שהאוטו שלו נראה ויותר אכפת לו לראות יותר טוב בתוך הרכב זה דבר מצוין!

אני לדוגמא, לא הייתי שם את זה באוטו שלי. כי אני לא ממש זקוק לזה. מנורת התקרה בלאונה טובה מאוד וממש לא מזכירה את המנורות הקטנות ברכבים היותר מודרניים. אבל לדוגמא לאבא שלי בקסרה שהייתה לנו שם פלורסנט באמצע התקרה שיחליף את הגיחוח הזה שקוראים לו מנורת תקרה בקסרה וזה עזר לו המון! בחניות וכשבכלל עומדים בצד ואם נופל משהו וצריך לחפש אותו, זה מאוד עוזר! נותן אור נהדר!

אתה רק צריך לחשוב לעצמך מה עדיף לך, לכער מעט את האוטו מבפנים ולקבל פלורסנט שיעזור לך מאוד כשאתה לא בנסיעה. או שיש לך תאורה מספקת ברכב ואתה לא צריך להתקין עוד פלורסנטים ונאונים אחרים שיעזרו לך לעבור את הלילה בשלום...

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

למה שתרד אף אחת לא יציק לך אם לא תנסע אם זה

הרי למה אתה צריך אור מעליך באמצע הנסיעה זה רק יפריע אך כאשר אתה לא נימצא באמצע ניסיעה

זה דווקה דבר מאד נוח כשיש לך תאורה טובה

אני כנראה יתקין לי אתה הפלורסנט העגול שאתה מדבר עליו כי אצל האור המקורי דיי חלש ובלילה לא ממש עוזר.

שגיא.

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם
לזה התכוונתי הכוונה לפנים הרכב כי זה מסוכן ומפריע לנהג ויכול לגרום לתאונה כך טוענים

שגיא

מבחינת החוק אין בעיה אם תתקין את כל ארבעת הפרוז'קטורים של בלומפילד אצלך ברכב.

רק אל תנהג בו כשהם דלוקים...

זה הכל עניין (צודק הפעם) של החזרת אור. כשברכב יחסית חשוך אז האורות שאתה מקבל ממרחקים ובכלל מחוץ לרכב נראים יותר חזקים ויותר בולטים לעין.

כשיש לך אור ברכב והוא לא חשוך, או בוא נקרא לזה לא מואר, אז האור שמגיע אליך הוא יותר חלש ויקח לך יותר זמן לקלוט ולהבין אותו.

עסקנו בנושא דומה כאן בפורום השבוע. בלאונה ובהרבה רכבים אחרים באותה תקופה יש מתקן שמחליש את עוצמת האור בשעון הדיגיטלי ברכב כאשר האורות הראשיים מודלקים. משמע בלילה. משמע זה שהשעון לא יסנוור את הנהג. אותו עיקרון של אור פנימי ברכב. בולשיט. לא מסנוור ולא נעליים. תוקן בדגמים יותר מתקדמים.

יוסי.

פורסם

אחי, אני מציע לך לא להתקרב לפלורוסנטים האלה!!! *** אבא לא מרשה גם לי ***

גם אני קניתי אחד של 12W מאותה סיבה כמו שלך (תאורה חלשה) ונשרף לי תוך חודשיים. הפלורוסנטים האלה (העגולים) ממש חרטא, 80 שקל שלימתי על זה ותוך חודשיים זה נשרף. אמנם זה יפה יותר מהמנורה המקורית גם כשזה לא דולק, אבל באמת חבל על הכסף. אם אתה רוצה תבזבז על זה 100 ש"ח אבל זה באמת בזבוז כסף ואני אומר את זה רק לטובתך כדי שלא יקרה לך מה שקרה לי...

פורסם

אתה כנראה מדבר על הנאונים העגולים ולא הפלורסנטים.

הפלורסנט שאני מדבר עליו, בא במין קופסה מלבנית שקופה, 20 ס"מ גודל בערך, ויש שם 2 פלורסנטים מקבילים קטנים.

יוסי.

פורסם

ניצ"לוש קטן:

תאורת התקרה שלי נחלשה מאט(הנורה המקורית) , האם החלפת הנורה תעזור? איזה נורה תתאים? ואיך ניתן להחליפה?

תודה מראש!!!

פורסם

זה לא נשרף כול כך מהר!!!!

יש לי אחד כזה התקנתי לבד מעל הדוושות ( היה קשה!!!)

יש לי את זה כבר שנה בערך ולא עשה שום בעיות.

לגבי המחיר לא שווה לך.

אני קניתי 40 שקל בשוק ברמלה חדש דנדש נראה אותו דבר בול כמו באוטו דיפו!

חתימה עד שלוש שורות

פורסם
אחי, אני מציע לך לא להתקרב לפלורוסנטים האלה!!! *** אבא לא מרשה גם לי ***

גם אני קניתי אחד של 12W מאותה סיבה כמו שלך (תאורה חלשה) ונשרף לי תוך חודשיים. ...

מה, נסעת איתו דלוק כל הזמן?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...