Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני עומד לרכוש רכב חדש ועוד לא מכרתי את הישן.

כרגע יש לי ביטוח חובה+צד ג

האם מבחינה חוקית אפשר להעביר את 2 הביטוחים לרכב החדש? אני לא מתכוון לנסוע בישן, יש צורך שיהיה לו עדיין ביטוח חובה?

פורסם

חברת הביטוח עשויה לדרוש הוכחת מכירה, במיוחד לגבי החובה.

אישית אני ממליץ להמנע מה"תרגיל" הזה - מקרה ביטוח יכול להגרם בתקופת החפיפה, אפילו אם מדובר ברכב עומד, לא כדאי להקלע למצב הזה. עדיף לשלם תמורת שני ביטוחים במקביל ולהפסיד אזה סכום קטן על כמה ימי חפיפה (אם אין לך קונה בעין זה יכול להיות בקלות מספר שבועות) מאשר להתבע על סכום גדול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא רואה מצב של מקרה ביטוח צד ג לרכב עומד

מבחינת ביטוח חובה, כל עוד הרכב על שמי הוא מחייוב בביטוח?

פורסם

טכנית אפשרי (אני עשיתי, ולא דרשו ממני שום אישור). אפשר גם לבטל.

מעשית - לא מסכים עם ספריאל, לא חושב שכדאי לבטל ביטוח אם עדיין לא מכרת. את הרכב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
חברת הביטוח עשויה לדרוש הוכחת מכירה, במיוחד לגבי החובה.

חברת הביטוח עשויה לבקש את התעודה המקורית בחזרה. אני לא חושב שאם הרכב נמכר או לא זה מענייניה.

יכול להיות שיש סעיף שמבטל את הביטוח במקרה של מכירה. מעבר לכך, לא מענייניה כאמור.

לדעתי אם הרכב הישן מועמד למכירה ולא לחלקים (למשל) - כדאי להמשיך לבטח.

לפחות לפחות ביטוח חובה. אם מתקמצן גם על צד ג', אל תתן לאף אחד אחר לנהוג ברכב (וקח בחשבון תשלום פיצויים אם תפגע במישהו, גם אם אתה לא אשם ב100%).

פורסם

ואדים, אתה כותב שאינך מסכים אתי - ואז כותב את דברי במילים אחרות. המלצתי היתה ונשארה להשאיר את הביטוח על שני רכבים.

לגבי מקרי ביטוח עם רכב עומד - יכולה להיות תביעת חובה (למשל איה רוכב אופניים שמתנגש עם הרכב), או תביעת צד ג' מופרכה אבל שתגרום לך להזקק לשירות המשפטי. ורכב יכול להתלקח, אז עדיף להשאיר את המקיף. סה"כ מדובר בסכומים קטנים, לא המקום להתקמצן בו. סתם, דוגמא, הרכב של אשתי חנה ליד מקום העבודה ומישהו הצית את הגדר שליד המדרכה, כל הפלסטיקים נמסו ועוד קצת נזק, במקרה זה כוסה על ידי חברת הליסינג, אבל אם היה מדובר ברכב פרטי היינו תובעים את הביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...