Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה סיפקת את המחיר הסופי לצרכן. זה לא אומר כלום.

אתה יודע כמה עולה מיני קופר אס או ברז ליבואן הישראלי? כמה עולה מיאטה?

כתבת שהיו כתבות על המחיר בו יבואנים קונים רכבים. היו כתבות כאלו על רכבי הנישה שהזכרת כאן?

גם ה 208GTI וגם ה 308GTI הם רכבי נישה.

עדכון: ערכתי את המחיר של המיאטה והוספתי קטגוריה חדשה של "configurator" - מה שזה אומר שעברתי ידנית על המפרט בבריטניה והשוואתי אותו למפרט שמקבלים בישראל.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם ה 208GTI וגם ה 308GTI הם רכבי נישה.

.

אוקי.. ו? האם אתה יודע כמה עולה מיני קופר אס או ברז ליבואן הישראלי? כמה עולה מיאטה?

כי יכול להיות שהתשובה, לפחות חלק ממנה נמצא שם.

אני לא בעד היבואנים ולא נגדם. אבל מתמטית אי אפשר בשום צורה שהיא להסיק את מה שאתה מסיק, בלי לדעת בכמה הרכבים נקנים מהיצרן.

יש לך גם טעויות בחלק מהמחירים, לא שזה משנה מדי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אוקי.. ו? האם אתה יודע כמה עולה מיני קופר אס או ברז ליבואן הישראלי? כמה עולה מיאטה?

כי יכול להיות שהתשובה, לפחות חלק ממנה נמצא שם.

אני לא בעד היבואנים ולא נגדם. אבל מתמטית אי אפשר בשום צורה שהיא להסיק את מה שאתה מסיק, בלי לדעת בכמה הרכבים נקנים מהיצרן.

יש לך גם טעויות בחלק מהמחירים, לא שזה משנה מדי.

אני לא יודע את הדברים האלו, ואין לי דרך לדעת אותם. אני עובד עם הנתונים שיש לי.

פורסם

לקחת מחירים מלאים מהארץ ולא מחיר לאחר ניהול מו"מ, שבסגמנט הזה משנה את המחיר משמעותית.

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם

הנתונים שיש לך לא מספיקים בכדי להגיע למסקנה שאליה הגעת, זה מה שמנסים להגיד לך. אתה בחוסר מידע חשוב ורלוונטי. אין לך מושג מה נקודת הפתיחה (מחיר הרכישה), אין לך מושג מהן העלויות הקבועות (שכירות, מסים, עובדים, חשבונות, אילוצי רגולציה). כל מה שיש לך הוא מחיר ב-UK ומחיר פה, ויחס ביניהם, שמשתנה בין המכוניות, כשגם שם יכולים להיות 1001 גורמים לשינוי הזה. יכול להיות שהיבואנים הם חזירים בני חזירים, ויכול להיות שלא - מהחישוב שלך לא נוכל לאשש או להפריך לא את זה ולא את זה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני אמנם 3 יחידות במתמטיקה, אבל ואלה לא הבנתי איך ולמה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני יכול, כשמדובר במאות אחוזים. במידה והיה מדובר באחוזים זניחים לכאן או לשם הייתי מסכים איתך, אבל כשמדובר בלמעלה מ 100% בחלק מהמקרים - אפשר בהחלט.

לא, אי אפשר.

אי אפשר להשלים נתונים על משתנה חסר על סמך ניחושים.

ואתה גם טועה בבניית הטבלה שלך. קופר אס אוטומטית, למשל, מתחילה ב-22000 פאונד, ואין לי מושג איזו רמת גימור מקבלים בדיפולט. לצד השני, אני בזמנו (לפני שנתיים וחצי בערך) קיבלתי הצעת מחיר של פחות מ-190,000 על קופר אס ידנית, שקינפגתי לפי מה שרציתי. jcw מתחילה ב-24400, שזה גם לא מה שכתבת.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני האחרון להבין כלכלת מדינות אבל אין מספיק נתונים כדי לענות ברצינות. כמה משלם יבואן אנגלי ליצרן, מה מוכר לו במס, כמה עולה לו שינוע וביטוח עד שהרכב מגיע עד אליו, כמה הוא שילם כדי "לשמן" את גלגלי הבירוקרטיה בארצו והאם הוא נפגע מהשביתה האחרונה בנמל ועוד לא פחות מאלפי נתונים שונים.

אפשר להתחיל מדברים יותר פשוטים כמו, למה יוגורט עולה בישראל פי שלוש מאשר בגרמניה, כאשר הפרה הישראלית היא שיאנית חלב עולמית בלתי מעורערת ולמה להחליף שמן בקופר החדשה שקנית, יעלה לך פי שלוש ויותר, זה פחות מעניין או מקומם ? פסק-זמן שיוצר כאן, נמכר בחצי מחיר לגויים בניכר, למה ? והגשם....שיט, זה לא גשם ! לעצמי יש לי רק תשובה חלקית, שחיתות, תרבות של שחיתות.

פורסם

יפה כתבת, במקרה אבא שלי (בפנסיה) הוא אחד המדענים במכון וולקני שאת חייו הקדיש ובמעשיו יחד עם רבים הביא לכך שהפרה הישראלית היא השיאנית העולמית בתנובת חלב.

אגב, גם הוא לא יודע להסביר למה ליטר חלב בארץ עולה יותר מאשר באנגליה (אני משלם 89 פני פחות מ5 שח ל-2.254 ליטר (4 פיינט).

חברים, בקיצור-

מחירים, מכוניות, מוסכים, וגם כל סדין אדום אחר מסיט את המבט ותשומת הלב מאבן היסוד שהונחה עקום, ומאז אי אפשר לבנות ישר לגובה.

יום אחד, לאנשים בישראל יימאס, והם ייבחרו נבחרי ציבור, שימנו פקידות במשרדי הממשלה שתעשה מאמץ כנה לשרת את הציבור ולבצע את עבודתה.

עד אז- שכל אחד ייעשה את החשבון שלו.

פורסם

בכל השרשורים בנושא אחת מטענות ההגנה ליבואנים היא שהם צריכים להחזיק אולמות תצוגה, מוסכים חלפים וכו׳. בעיני טענה כזו עומדת לזכות יבואן קטן ולא ליבואן גדול שגם בלי לייבא רכב נישה כבר מחזיק רשת שלמה לטובת רכבי הלחם והחמאה. בכל מקרה אנחנו באמת לא יודעים בכמה היבואן שמקבל מחיר טוב לרכב סטנדרטי שנמכר באלפים מייבא רכב נישה ומה היחסים שלו עם היצרן ומה דעת שניהם לגבי השקעה בשיפור תדמית המותג על ידי ייבוא רכבים מעניינים

Sent from my iPad using Tapatalk

פורסם
יפה כתבת, במקרה אבא שלי (בפנסיה) הוא אחד המדענים במכון וולקני שאת חייו הקדיש ובמעשיו יחד עם רבים הביא לכך שהפרה הישראלית היא השיאנית העולמית בתנובת חלב.

אגב, גם הוא לא יודע להסביר למה ליטר חלב בארץ עולה יותר מאשר באנגליה (אני משלם 89 פני פחות מ5 שח ל-2.254 ליטר (4 פיינט).

חברים, בקיצור-

מחירים, מכוניות, מוסכים, וגם כל סדין אדום אחר מסיט את המבט ותשומת הלב מאבן היסוד שהונחה עקום, ומאז אי אפשר לבנות ישר לגובה.

יום אחד, לאנשים בישראל יימאס, והם ייבחרו נבחרי ציבור, שימנו פקידות במשרדי הממשלה שתעשה מאמץ כנה לשרת את הציבור ולבצע את עבודתה.

עד אז- שכל אחד ייעשה את החשבון שלו.

איל זה שוב חזר להיות דיון פוליטי?

אגב,חלב נמצא בפיקוח והמחיר של 5-6 ש"ח לליטר זה מחיר שהמדינה קבעה.

מחירי רכב לא נמצאים בפיקוח.

אני לא מתייתמר להיות מבין גדול,אבל השוק בארץ מרוכז מאוד והכל מתואם.

הכוחות פועלים לטובת בעלי ההון ולא הצרכן בקצה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
היו כבר שלל כתבות בנושא שהראו שהיבואן הישראלי קונה את הרכבים במחיר מצוין, גם ביחס ליבואנים אחרים באירופה.

היבואן הישראלי לא קובע את המחיר של הרכב. היצרן מסכם איתו מחיר תחרותי, על בסיס המחירים של התחרות, ונותן לו מחיר קנייה (של היבואן) בהתאם, ככה שבתחשיב הכולל הרכב יימחר.

כלומר, היצרן והיבואן, שניהם יודעים כמה רווח גולמי (לפחות) ייגזור היבואן מכל מחירה, ומסכימים עליו.

מכאן היבואן עוד צריך להיות מסוגל למכור את הכמות שהוא התחייב לה.

ליבואנים הישראלים יש עוד בעיות ואילוצים שלדילר אירופאי אין בכלל, והם עובדים בשוק שונה מאוד, עם רגולציה שונה (לטוב ולרע) וגודל שונה.

ככה שפשוט להשוות ממחירים זה לא רציני.

אם אתה רוצה ללמוד על הרווחיות של יבואני רכב, לך לאלו שהם חברות ציבוריות ולמד את הדוחות הכספיים שלהם

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...