Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור, יומולדת לחברה. רוצה מסעדה טובה ומושקעת במחיר סביר (נניח 250~ ש"ח לסועד) וחשוב מאוד שתהיה ליד הים. אני לא בקיא בנתניה בכלל, כך שאם תגידו שאין מסעדות טובות ליד הים נסיעה בעיר היא בהחלט אופציה.

פורסם (נערך)

לחם בשר, נמצאת במתחם הטיילת של מלון איילנד.

אזה זה גם מקום נחמד לטייל בו לאחר מכן

המסעדה, כשרה, המלצרים והמטבח קצת ישנונים וכל הזמן מתחלפים בין השולחנו., אז צריך כשמגיעים להעיר אותם ולהחזיק אותם קצר, המנות טובות יחסית למקום כשר

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אל גאוצ'ו במלון כרמל מסעדה טובה (למרות שהיא מסעדת בשר כשרה). אולי הסניף היחיד של אל גאוצ'ו שבאמת נהניתי לאכול בו.

ממוקמת במלון שבנוי על הצוק, ככה שהקרבה לים היא אווירית, החוף לא נגיש.

פורסם
אל גאוצ'ו במלון כרמל מסעדה טובה (למרות שהיא מסעדת בשר כשרה). אולי הסניף היחיד של אל גאוצ'ו שבאמת נהניתי לאכול בו.

ממוקמת במלון שבנוי על הצוק, ככה שהקרבה לים היא אווירית, החוף לא נגיש.

תענוג, נשמע טוב בהחלט :-)

אם יש המלצות נוספות אשמח לשמוע... איפה כל הנתנייתים???

פורסם

כשרות חשוב?

סגנון מועדף?

הייתי ממליץ בכיף, אבל אם לומר בכנות, לדעתי אין ממש מסעדה טובה מאוד שדגמתי בנתניה ליד הים. יש מסעדות שהן "סבבה", לא מעט אפילו. ציינו את שתיהן כבר. לא הייתי בכולן (שעל החוף בנתניה), אז אולי אחרים ידעו להמליץ.

בנתניה הים נמצא גג 10 דק' נסיעה מכל מקום, אז כבר הייתי הולך למסעדות במקומות אחרים ונוסע לים.

בינינו, סעו הרצליה/תל אביב שם המבחר משמעותית גדול יותר והאוכל טעים יותר. בתקציב של 250 לאדם אפשר למצוא הרבה מקומות טובים.

דוגמה אחת: אם אתם בענייני אסייתי, אז ארוחת טעימות של טאיזו עולה בערך בתקציב הזה ואחרי האוכל המעולה שיש שם תהיו כל כך מבסוטים שלא תצטרכו ים בשביל טיול רומנטי.

מזל טוב לחברה, תהנו :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נפתחה מסעדה חדשה במלון ווסט שזה די על הים

חפש בגוגל Nishi נתניה, מהבעלים של פו בתל אביב

אני אבקר שם בסופש הזה או הבא

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם
נפתחה מסעדה חדשה במלון ווסט שזה די על הים

חפש בגוגל Nishi נתניה, מהבעלים של פו בתל אביב

אני אבקר שם בסופש הזה או הבא

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

נשמע מבטיח מאוד. ספר לנו איך היה שם אחרי הביקור

פורסם

סע לעיר אחרת, אין חיה כזה נכון ללפני חודש.

כל מה שקרוב לים בנתניה יקר ולא שווה - שכונה.

לא מכיר את המסעדה במלון ווסט, יכול להיות שסוף סוף חל שינוי. הייתי ממתין לביקורת אמינה כדי לוודא שלא מדובר בעוד מלכודת תיירים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הייתי שם במסעדה יוונית ממש על הים שנקראת "סופלקי" לפני 3 שבועות בערך, היה תענוג. אחח הצלעות...

חוץ מזה שהצ'יפס היה תעשייתי אין לי תלונות על כלום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ביקורת קצרה על ני-שי:

הגענו ביום שלישי בערב. סגרנו מקום לשעה 8. המקום היה עמוס עד אפס מקום וכשיצאנו סביב ה-21:30 כבר היה תור של אנשים. כל הזמנה מקבלת מקום לשעה וחצי, לא הגענו למצב שהיינו צריכים יותר כך שלא יודע איך ההתנהלות עם יש זליגה. יש מוזיקה קצת רועשת ולפעמים לא שומעים את הצד השני שבשולחן... קצת מבאס כי האווירה שם רומנטית לאללה והמוזיקה בווליום של בר בפלורנטין.

אוכל:

הזמנו סושי לפתיחה (ספייסי טונה רול) והאמת שהיה הסושי אחד הטעימים שאכלתי אי פעם. לא מגזים. רמה גבוהה באמת וזה מורגש בכל ביס... הזמנו גם קרפצ'יו שהיה נחמד.

לעיקריות הזמנו פאד סיו סינטה/ נאם טוק סינטה - והאמת שניהם היו בינוניים מינוס. אולי כי אני והאישה לא מתחברים לטעמים, אבל זה פשוט היה לא זה. אין משהו אחר לומר.

לקינוח לקחנו עוגת ביסקויטים שהאמת הייתה טעימה לאללה, אם כי קצת מתוקה מדי.

לסיכום - מסעדה ברמה גבוהה מאוד ופשוט צריך לבחור מנות נכונות. אני בטוח באלף אחוז שאם היינו מתמקדים בסושי זה היה 10/10, אבל בקטנה, פעם הבאה נדע. ממליץ להתייעץ עם המלצרים כי יש שם המון מנות מוזרות ולמרות שבתפריט זה יכול להישמע מדהים בפועל הטעמים - כמו במנות אסיאתיות וכו' - יכול להיות מאוד מיוחד בפועל. זה לא אנטריקוט. אז אל תנסו להיות מבינים ותנו למלצר לעזור...

בקיצור, שווה ביקור.

• תוכן חדש...