Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אינטרנט של פרטנר, ספק ותשתית (התשתית מן הסתם של בזק אך פרטנר שוכרים מהם אותה).

היום בבוקר אני מקבל הודעת סמס שהתשתית שלי נוידה לספק אחר. אני מתקשר לפרטנר, הנציגה בודקת ואומרת לי שבזק ניידו אותי בתשתית חזרה אליהם. שאלתי לפשר העניין ואיך זה ייתכן, והיא אמרה לי שהם עושים את זה לפעמים וכבר נקנסו על זה בעבר וכו וכו. הנציגה אמרה שהיא תנייד אותי חזרה לתשתית שלהם אך כשלא הצליחה אמרה שצריך עכשיו להביא טכנאי שאמור לעשות ניוד לקו ואז היא תוכל לעדכן במערכת שוב את החבילת תשתית וספק שלי.

התקשרתי לבזק לצעוק עליהם, והנציגה אומרת לי שאני לא מוכר בבזק, לא ניידו אותי אליהם ולא נעליים, ובכלל אין להם שום אמצעי תשלום שלי מעודכן לחיוב ושפרטנר שקרנים וזו הוצאת דיבה שהם מאשימים את בזק.

כרגע הכל עובד רגיל. הספק נשאר בפרטנר והתשתית שלי מגיעה מאלוהים כי פרטנר אומרים שזה בבזק ובזק אומרים שלא.

מישהו נתקל בדבר כזה?

דיברתי איתם לפחות ארבע פעם היום ונאמר לי אותו הדבר - תמתין לטכנאי וברגע שזה יגיע נעדכן לך שוב חבילת תשתית וספק.

פורסם

אני מתנהל מולם. הנציגה היתה צריכה לנתק אותי ולצרף אותי מחדש לתוכנית בשביל לנייד אותי חזרה כביכול. אז היא אמרה שהיא ניתקה אותי, וכשניסתה לחבר אותי שוב לתוכנית לצורך הניוד היא קיבלה חסימה ואמרה שצריך להגיע טכנאי לנייד את הקו ואז היא תוכל לצרף אותי מחדש.

פורסם

לפתרון הבעיה תמשיך לעבוד מול פרטנר, הם ספקי הישרות לך והם צריכים לתקן את העניין.

אולי אפשר לברר עם המועצה לצרכנות לגבי תלונות דומות כדי להבין מי משקר, ולהחליט אם בא לך להפוך שולחנות.

פורסם

עבדתי בבזק. אכן קורה שמניידים "ללא ידיעת הלקוח". למה במרכאות? כי הלקוח מביע עניין, לא מאשר כלום והנציג כאילו טועה ומנייד אותו במערכת של בזק. הניוד חזרה הוא עניין טכני בלבד, ולא מצריך טכנאי. אממה, לפעמים מחלקת הביצוע מציבה את הסטטוס על 77 ואז ההזמנה לא נסגרת עד שהלקוח יותר קשר. כאן נוצר סיכוי של 50-50 שהלקוח יחזור. יחזור? יעבירו ל-80 וההזמנה תיסגר. לא יחזור? סוגרים בביטול והחברה האחרת מניידת חזרה. ה"חסימה" שמתקבלת היא בגלל שהלקוח בעצם באוויר - לא בבזק עדיין אבל גם לא את ספק השוק הסיטונאי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

הסיטואציה מצחיקה כי כל צד מאשים את הצד השני. בגדול לא אכפת לי, בפעם הבאה שמשהו כזה קורה, אני חותך מהם ונגמר הסיפור.

יש לי הקלטת שיחה מול פרטנר שמאשימים את בזק, והקלטה מול בזק שאומרים שזו הוצאת דיבה. בסופו של דבר אני אתן להם לכתוש אחד את השני.

שיבוא טכנאי, יעשה את מה שהוא צריך לעשות, ושיעזבו אותי בשקט.

• תוכן חדש...