Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באתי היום לרכב וניסיתי לפתוח אותו עם השלט, אך הוא לא הגיב. היה לי קצת מוזר, אבל אמרתי טוב אולי הסוללה בשלט הלכה. אז ניסיתי לפתוח ידנית את הדלת עם המפתח... אך זה גם לא עזר.

לקחתי את המפתח השני וניסיתי כדי להיות בטוח... לא עבד.

יש מצב שהלך המצבר ברכב ברמה שאפילו מנגנון הנעילה של הדלת לא עובד?

כולה הייתי 3 שעות מחוץ לרכב.

 

למישהו יש רעיונות איך ניתן בכל זאת לפתוח? אני לא יכול אפילו להרים מכסה מנוע כדי לנסות לטעון את המצבר.

הזמנתי שירותי דרך למחר בבוקר של חברת "דרכים". המוקדנית התחילה להגיד לי שלא בטוח בכלל שיגיע מכיוון שלדעתה צריך בכלל מנעולן כי אני לא מצליח לפתוח את הדלת.... נראה לי הזוי

פורסם

לאיזה צד סובבת את המפתח?

 

בדוק את עצמך לפני שאתה עונה .

 

בפתיחה ידנית הפתיחה היא ימינה, והסגירה היא שמאלה בחלק מהרכבים.

×
×
  • תוכן חדש...