Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שהבנתי המגבר דיי אמין .איכות הרכבה סינית.

כמו כל המגברים היום.

מה שעשינו זה לא לבדוק איך המגבר זה לבדוק את איכות ההרכבה.

פשוט המתקין שלי עם המהנדס שעובד אצלו פותח כל מגבר שמגיע אליו.

ויצא ככה שעשינו השוואה בין שלי לוואן גוך ולEGA

רק ואן גוך מיוצא עדיין במפעל של סאונדסטרים בארצות הברית כל השאר סין

hu:pioneer 4650

Component:morel dotech mkII

Guest תמיר .א.
פורסם
החומרים לא עד כדי כך משובחים המגבר מיוצר בסין.

פתחתי את המגבר עם מהנדס אלקטרוניקה ואיכות ההרכבה דיי זולה לפי דברי המהנדס

לעומת השווה של מגבר של סאונדסטרים אבל דגם ואן גוך שהוא מגבר עם איכות חומרים והרכבה בין המשובחים שראיתי.

החומרים לא עד כדי כך משובחים = שטויות במיץ עגבניות, ככה אני אומר, ואם אתה חולק עליי תסביר

מה זה לא משובח. מיוצר גם בעזה גם בסין גם בארצות הברית. המגבר יעבוד אותו דבר בסוף אם לכולם יש אותו PCB ואותם רכיבים. האמריקאים לא יותר קסומים מהסינים... לא קיבלתי.

ובגלל שפתחת את המגבר עם מהנדס זהו.....אנחנו נפנים את מה שאמרת? אני חושב שלא.

מה זה הרכבה זולה? שאתה מרכיב גלגל לרכב, או שמוסכנית עם ותק של 700 שנה מרכיב את אותו

הגלגל, זה אומר שההרכבה שלך זולה?. שוב...לא קיבלתי.

אבל לפי מה שהבנתי החומרים שהמגבר ואן גוך הם מזהב וכסף. ווהרכבה בוצעה עם כפפות ממשי.

מעניין אותי החבר שלך. כמה זמן הוא במקצוע.....ובמה הוא עוסק בתחום האלקטרוניקה שהוא יכול לשפוט את איכות ההרכבה ואת סוג ההלחמה. כי אם אתה לא יודע יש בלי סוף תחומים באלקטרוניקה מגברים וכול היתר זה רק תחום אחד. תברר בשבילי.

תמיר

פורסם

תמיר, לא בכולם יש בדיוק את אותם הרכיבים. יש רכיבים שעולים יותר מאחרים וכמו כן אתה בוודאי יודע שגם בPCB יש רמות איכות שונות. בפורום הבריטי עשו פעם השוואה של עלות רכיבים במגבר מסויים למגבר אחר ויצא הפרש של פי כמה בעלות.

פורסם

תמיר דבר ראשון הוא לא חבר שלי הוא המתקין שלי שים לב למה שאני כותב.

תפתח מגבר שהוא מיוצר בסין ותפתח מגבר שהוא מיוצר בארצות הברית ותיראה אפילו לפילאיכות ההלחמה שיש הבדלים.

אתה תיראה ש10 אנשים מיצרים את המגבר ואז בא 1 שבאמת מבין במגברים אומר להם שחסר שם נגד. ה10 באים מלחימים נגד ושולחים את המגבר למכירה.

הטרנזיסטורים עקומים.

שמעת פעם על אסטטיקה?????

Guest תמיר .א.
פורסם
תמיר, לא בכולם יש בדיוק את אותם הרכיבים. יש רכיבים שעולים יותר מאחרים וכמו כן אתה בוודאי יודע שגם בPCB יש רמות איכות שונות. בפורום הבריטי עשו פעם השוואה של עלות רכיבים במגבר מסויים למגבר אחר ויצא הפרש של פי כמה בעלות.

אם זה רכיב שונה, מפה זה כבר ברור, נתונים אחרים, וזה גורר ותוצאות שונות.

כמו שאמרת., יש רכיבים שהעלות שלהם 4 שקלים ויש כאילו שמגיעים גם ל50 שקלים (דוגמא לטרנזיסטורים). כנל PCB יש כול כך הרבה סוגי בניות PCB.

אבל זה בתלות של הסכמה של המעגל. אם זה PCB שונה ואותה סכמה, שוב זה ניראה שונה בעיין אבל בסופו של דבר זה אותו הדבר.

כנל, הלחמות, הוא אומר יש שוני בהרכבה. ברור שיהיה שוני כי זה מגבר אחר, אבל אם זה אותו מגבר שמורכב בסין או באמריקה. זה אותו מגבר, רק עלויות שונות.

אני גם בא להסביר לו, שהוא לא יודע מה השוני של הרכיבים ומה יותר טוב, אם זה אותו רכיב רק מחברה אחרת אין שוני בכלל. ומיפה אני בא לשאול אותו מה זה רכיבים משובחים בשבילו. שיזרוק דגמים.

תמיר

פורסם

תמיר למה כל הסבטוחה?????

תפתח מגבר של סאונדסטרים ואן גוך ופייז RS4 ותיראה על מה דיברת.

אתה לא קורא בכלל על מה דיברתי.

דיברנו על סאונדסטרים לעומת הפייז RS4 אני אמרתי שפתחנו את שלושת המגברים האלה וזה מה שראיתי.

ראיתי הבדל ענקי בסוג ההלחמה.

שרואים ישר מה מיוצר בסין ומה מיוצר בארצות הברית .

בתכלס אין הבדל ביניהם אבל עדיין איכות ההרכבה שונה ואין מה לעשות.

פורסם

וואלה, אני בצד של תמיר.

גם אם כן פתחת את המגבר עם המהנדס הדגול הזה, SO, אפשר להביא עוד 7 מהנדסים אחרים שיטענו דברים שונים ואחרים ..

בכל אופן, אתה טוען להרכבה סינית, אתה טוען לרכיבים לא טובים.

למה בעצם זה צריך לעיניין אותנו, הצרכנים - לקוחות ?

זה יפגע בסאונד שלנו ? זה יפגע במוצר שלנו .. ?

כן .... ? מתי בדיוק ......?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לא אמרתי כלום לגבי איכות הרכיבים ושזה פוגע בסאונד.

אם תשים לב לחתימה שלי לי יש את המגבר הזה.

פשוט הוא שאל על סאונדסטרים ואמרו כמו תמיד שהם החליפו בעלות

ואז מישהו דיבר על פייז ואני אמרתי שעשיתי השווה בין סאונדסטרים ואן גוך לפייז שפחות או יותר משתווים ביניהם בנתונים.

לא אני ולא המהנדס לא אמרנו שהרכיבים זולים או שהמגבר לא טוב.

לפי איכות ההרכבה רואים הבדל גדול לעין בין ארצות הברית לבין סין.

פורסם

וואלה, אז אני מבין שבדקתם עשרות מגברים שיוצרו בארצות הברית.

ובדקת עשרות חברות שמכבדות את עצמם - שמיצרות בסין.

והגעתם למסקנה הגורפת, והחד משמעית, שאפשר לראות בבירור על ההלחמות - את ההרכבות של ארצות הברית, היוקרתיות.

ואת ההרכבות של סין , הזולות ..

מה אני אגיד לך, אם אלו הממצאים שלך לאחר מחקר שכזה מי יכול להתווכח.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

עוד הפעם השוואה רק של שני מגברים.

בין הואן גוך שרואים בבירור שמיוצר בארצות הברית

לבין הפייז שמיוצר בסין .

אבל אני כמעט בטוח שאם היינו פותחים עוד מגברים אפשר היינו רואים הבדל.

בכל זאת הבן אדם עבד כל חייו כמהנדס אלקטרוניקה בתחום הסטריאו הוא מבין קצת בדברים האלה.

• תוכן חדש...