Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקנות אלטו ידנית במקום פג'ו 107 ידנית בשביל זריזות זה מיותר לגמרי...

אתה תרגיש את נפילת הכוח מהרכב 1600 שהיה לך. אתה הולך לסוע על מנוע ליטר אטמוספרי.

הרכה רכבים מבארץ נוסעים על מנוע כזה עם כ70 כ"ס. זה מספיק טוב בשביל לעבור מנקודה א' לב' אם אתה רוצה משהו מעבר לזה כמו "כוח" זה לא הרכב שאתה מחפש, לא האלטו ולא ה107.

פורסם (נערך)

הרכבים האלה מיועדים למי שמחפש מינימום רכב, במינימום מחיר, ומקסימום שנתון.

מי שיקנה אלטו או 107 ויתבאס שתא המטען קטן, שכיוון המראות ידני או שאין מספיק כוח, כנראה שלא עשה מספיק שיעורי בית.

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)
"מחלה ידועה" של כפתור ארבע וינקרים?

כנראה שכל מה שקרה לך חיפשת בגוגל ו.....הפתעה!! ראית שיש עוד אנשים עם בעיה כזו. אבל אם תחפש כל בעיה על כל ברכב בגוגל תמצא שיש אנשים עם בעיה כזו והמוסכניק שלך יגיד לך "כן זו המחלה של הרכב הזה".

הבעיה היחידה המשמעותית שיש לרכב היא הקלצ' ברובוטית וגם זה נתון ידוע:2400 ש"ח בערך כל 60K-50K קילומטר או קצת יותר אם אתה לא הרבה בפקקים.

זהו.

נזילות אכן יש פה ושם אבל זו לא מחלה וגם הממיר : שמעתי תכלס רק על המקרה שלך ועוד אחד בפורום (אולי זה אתה?).

אני עם הידנית כבר שש שנים ולמעט עניין הנזילות שקרה פעם וחצי בגשם כבד מאד (ולדעתי בגלל התקנה מקומית) לא שמעתי על שאר ה"מחלות".

בקיצור, רכב מעולה לקטגוריה, סופר חסכוני, הכי כיף לנהיגה בסגמנט הזה (בידני).

ספרטני (יענו בלי אביזרים וריפודים)? בהחלט. מאד ספרטני. מנוע חלש בעליות ובעקיפות? כן (אבל לא יותר משאר הקטנות עם מנוע 1000) ועדיין מאד מומלץ לדעתי אם מישהו מחפש חיסכון אמינות וכיף (יחסי) בנהיגה.

ואו! חבר, תוריד הילוך. מדובר על הרכב שלך לא על הילד שלך.

מה שרשמת גם מעט מצחיק.

1. גם לי וגם לך יש נזילות וכל האינטרנט בכל פורום אפשרי דנו בבעיה הזאת ויש כמה עשרות סרטונים ביוטיוב איך נלחמים בתופעה ואתה "חושד" בהתקנה מקומית? תמשיך לעצום עניים "ולחשוד" כשידוע במפורש שהסיבות לנזילות לרוב כשל באטמים של הפנסים האחוריים.

"יש נזילות פה ושם אבל זאת לא מחלה" כן כי זה לגמרי תקין לרכב בן 6 לנזול במדינת ישראל.

2. אם תחפש היטב את הפוסט שאישית אני רשמתי כאן על הממיר תראה שיש שם 2 מגיבים שהם אנשים מקצוע שאפילו העלו תמונות של ממירים נוספים בארץ של אותו הרכב שנסדקו. וגם הם טענו שזאת בעיה מוכרת. ואם לא תתעצל ותכנס לגוגל ותרשום "peugeot 107 catalytic converter" אתה תתקל בשפע פוסטים שדנים על בעיות הממיר ברכב הזה.

3. הכי כיף לנהיגה? כל אחד ומה שעושה לו את זה. באמינות הרכב הזה ללא ספק מפגר מאחורי המתחרים שלו (אלטו, פיקנטו, I10 וכו')

4. כן כפתור ה4 וינקרים זאת מחלה ברכב הזה. אתה מוזמן לפנות לד"ר גוגל שוב עם "peugeot 107 hazard light problem" ולהחכים. וכפתור ב100 שקל שכושל בהרבה רכבים זה לא כזה נורא. לא צריך לעשות מזה כזאת הסטריקה.

עריכה אחרונה על ידי Alkash
פורסם

ואו חבר

תוריד אתה הילוך.

אתה חוזר בדיוק על אותם טענות שאמרת קודם וממשיך לקרא להם מחלות למרות שהסברתי שלדעתי אלו לא "מחלות" וזה לא לעניין לקרא לתופעות האלו מחלות.

תקרא שוב (לאט) את מה שרשמתי .אני אסכם את זה: כל מה שתחפש בגוגל, אתה תמצא.

לעניין שלנו, כדי להיות מדוייקים:

1. אתה טועה: לי מעולם לא היתה נזילה מהפנסים האחורים. אני יודע שיש נזילות כאלו אבל שוב, זו לא מחלה. שהולך גיר או קלאץ או ראש מנוע באופן קבוע וזה בלתי נמנע, לזה קוראים מחלה. נזילות שקורות אצל חלק (שלא אני ולא אתה יודעים את גודלו ואלתקשקש שוב "שהאינטרנט מלא...) מהאנשים (כולל באירופה המושלגת) זה לא מחלה.

2.אם אני מסכם את מה שרשמת לגבי הממיר, אז בפורום הנכבד הזה שעוסק בתקלות, יש שלושה אנשים שזה קרה להם או ראו שזה קרה. גם לא הייתי מגדיר את זה כמחלה.

3. הכי כיף לנהיגה בקטגורייה הזו. חד משמעית וללא ספק. זה שהקטגוריה כולה היא לא ממש BMW זה כבר עניין אחר.

4. ראה את מה שרשמתי בפתיח ובסעיף 1. זו לא "מחלה"

שיהיה אחלה ערב

פורסם

רק בריאות חבר.

אני מצטער אם העלבתי אותך או את ה107 הנטולת בעיות והיוקרתית שלך.

ואני מצטער שלא קראתי את מילון המושגים וההגדרות שלך למחלות רכב טרם פרמסתי את הנושא הזה.

כי מי אני פשוט עם שכמותי ששאמין לגוגל ולאינטרנט כשיש לי אותך כאן שבטוח יודע טוב יותר.

פורסם

תודה על הסקירה.

צמיגים לא הוחלפו עד היום ? מצבר ?

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם

אני קניתי מהשכרה ב90k קילומטר.

לפי היסטוריית הטיפולים הממיר הוחלף.

רכב מעלה חיוך, אבל לא הייתי קונה אותו שוב - יותר מדי ספרטני.

גיר מעצבן, רעידות מעצבנות, רעש מעצבן.

אין בו שום דבר שקשור לנוחות של פגו חוץ מהסמל.

למעט טיפולים ותיקונים פה ושם לדעתי מדובר ברכב קלאסי של שים דלק וסע.

אנשים מתארים בפורום, ומגוללים סיפורים על נבלות שנתקעות באמצע הדרך אז הכל בפרופורציות...

פורסם

רשום מתי הוחלף מצמד?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

- מצמד הוחלף ב- 60 אלף, אני החלפתי שוב ב- 126 אלף (הוא התחיל לרעוד ולהחליק).

- ממיר הוחלף ב- 80 אלף ק"מ.

מה זה מיסב לחץ כדורי?

• תוכן חדש...