Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שואל בשביל חבר.

הפרמטרים הם:

1. רכב מפנק (איבזור, מושבי עור, עיצוב פנימי נעים וכד') שנראה טוב גם מבחוץ (לא סאנגיונג וכד')

2. הנעה כפולה ויכולת שטח סבירה (לא מחפש לטפס על בולדרים, אבל שבילים+ יהיה נחמד)

3. מרכב של SUV עם 4-5 דלתות (לא רנגלר קצר לדוגמא)

4. תקציב עד סביבות ה-250 אש"ח

ההצעה הכי טוב שחשבתי עליה הייתה המאזדה CX-5 הבכירה עם המנוע 2.5 ליטר והנעה כפולה, רק שאני מאמין שהיכולות שטח שלה מספיקה בקושי לשבילים של קק"ל. מעבר לזה היא לגמרי פוגעת בכל הפרמטרים האחרים. אשמח לעוד רעיונות.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

רק חדש או שגם משומש בא בחשבון?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

Outlander, מרכבת האלים. (אבל אני מניח שהחבר שלך בן תמותה אז לא רלוונטי).

לגבי cx5, ראיתי כזה אתמול. הפרונט נראה כל כך פלסטי במובן הרע של המילה.

אני חושב גם כן שלנד קרוזר משומש קלות אופציה טובה מאוד.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

אם אאוטבק יקבל בקרוב מערכות בטיחות מקוריות הוא אופציה חביבה ביותר.

לפורסטר/ראב 4 החדשים בטח יקר זמן להגיע אבל גם הם מציעים (לפחות בדור הנוכחי) הנעה כפולה ויכולת שטח מסויימת, בעיקר בסובארו.

אגב סאנגיונג, הרקסטון החדש כבר לא מכוער ומאוד נוח ונעים, כולל בתא הנוסעים.

פורסם
רק חדש או שגם משומש בא בחשבון?

עדיפות לחדש, אבל גם משומש קלות (שנה 20,000 ק"מ) אפשרי

טויוטה לנד קרוזר ארוך.

יקר בטירוף, גם כמשומש. צריך ללכת 3 שנים אחורה לפחות כדי להתקרב למחיר המבוקש.

Outlander, מרכבת האלים. (אבל אני מניח שהחבר שלך בן תמותה אז לא רלוונטי).

לגבי cx5, ראיתי כזה אתמול. הפרונט נראה כל כך פלסטי במובן הרע של המילה.

אני חושב גם כן שלנד קרוזר משומש קלות אופציה טובה מאוד.

מה טוב באוטלנדר שלא טוב במאזדה? אחרי נסיעות בספייס-סטאר ובאטראז' אני לא יכול לחשוב על שום מיצובישי כאופציה לאנשים שאכפת לי מהם. אני בטוח שהאוטלנדר טוב יותר וזה בעיקר בראש שלי, אבל אני עדיין בספק אם הוא ברמה של המאזדה.

אם אאוטבק יקבל בקרוב מערכות בטיחות מקוריות הוא אופציה חביבה ביותר.

לפורסטר/ראב 4 החדשים בטח יקר זמן להגיע אבל גם הם מציעים (לפחות בדור הנוכחי) הנעה כפולה ויכולת שטח מסויימת, בעיקר בסובארו.

אגב סאנגיונג, הרקסטון החדש כבר לא מכוער ומאוד נוח ונעים, כולל בתא הנוסעים.

הצעתי את הפורסטר אבל הוא לא SUV מספיק. אין לו זמן לחכות לראב4 החדש, מדובר על קנייה יחסית מיידית.

פורסם

אישית הייתי מעדיף לנדקרוזר בן שלוש.

תציע לחבר לבחון את הרקסטון החדש. נשמע שהוא תפור עליו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
תציע לחבר לבחון את הרקסטון החדש. נשמע שהוא תפור עליו.

בדיוק רואה מבחן. מפתיע!

פורסם

נהגתי בו והתרשמתי לטובה, האיכות חומרים בקבינה השאירה מאחור את זו של קונצרן יונדאי (לא כולל ג'נסיס, אבל עדיף על הסונטה והסנטה פה ובטח שעל הטוסון).

פורסם

אולי לא באמת ייתן יכולת שטח עדיפה ביחס לcx5 באמת אבל הייתי בודק בקטגוריה של הג׳יפונים את הקוגה awd.

הייתי שבוע עם אחד כזה בנורווגיה המושלגת - אני נהגתי עם הרבה ג׳יפונים, אני לא אוהב את הקטוגריה ואף אחד מהם לא הצליח להוציא אותי עם חיוך - הקוגה כן.

הרכב נוח(המתלים כן קצת נוקשים - לפחות בst line), מאובזר יפה(אבזור ממש זהה לזה שבארץ אגב) כולל בקרת שיוט אדפטיבית, כלל מערכות הבטיחות המקוריות(בלימה ותיקון), מצלמת רוורס מקורית, מערכת sync מקורית(גם בארץ) חימום הגה ומושבים(קצת פחות רלוונטי לארץ) מושב עם כיוון חשמלי וכו׳.

הרכב למרות היותו ג׳יפון נותן תחושה יציבה על הכביש וסחט חיוכים אחרי נסיעה ארוכה חזרתי נינוח לחלוטין למרות ה3,000+ קילומטר האינטנסיבים בפניות באמצע שום מקום סביב הר בנורווגיה.

המנוע דיזל שפחות רלוונטי לארץ מעולה - נהגתי ב1.5 טורבו רק על נסיעת מבחן קצרה הוא הרגיש לא נחות בהרבה מהדיזל.

במילים אחרות - אם הייתי צריך לרכוש ג׳יפון בישראל כיום, סביר להניח שהוא היה האופציה היחידה שלי בערך.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

הבעיה הכי גדולה של הרקסטון הוא הסמל על הגריל.

למי שמחפש רכב פוזה ב 250K בדרך כלל הסמל הזה לא מתאים.

הלנד קרוזר הוא מלך אבל יקר מידי וגם אובר קיל לשטח קל.

נהגתי לא מזמן בארה"ב על toyota fortuner לא יודע אם היא נמכרת בארץ אבל לדעתי פצצה של רכב, גם יותר קטן מהלנדקרוזר (שלדעתי גדול מידי להתניידות יום יומית) וגם נוח, נעים ואפילו חסכוני.

IMG_1963.jpg

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הצעתי את הפורסטר אבל הוא לא SUV מספיק.

.

עכשיו אני מבולבל...

מה ההבדל בין CX5 לפורסטר מבחינה זו?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

הרכבים שונים לחלוטין. מבנה השלדה שונה, ההנעה הכפולה שונה באופיה, מרווח הגחון ועוד ועוד.

הפורסטר מאוד מוצלח לשטח קל ומתגבר על הצלבות בקלות.

הוא לא הכי מפואר ומפנק, אבל נותן מענה לקהל הייחודי שלו.

עברתי די הרבה רכבים, וחזרתי לאחרונה לפורסטר שניה במספר (היו בעבר גם xv ואאוטבק, כמו גם מותגים רבים אחרים), ואני יכול לומר שהפורסטר הוא החבילה הנכונה מבין ההיצע של סובארו.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...