Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברכב בקרת אקלים דיגיטלית. קניתי את הרכב לפני כשנתיים. אז הייתה הבעיה הזו: מאווררים לא נכבו בגמר הנסיעה וכיבוי המנוע. רק לאחר שהנעתי בשנית, המאווררים נכבו.

לאחר חיפושים והתייעצויות בפורום, ובמקומות אחרים, הגעתי ל"מוסך רון", שם עלו על הבעיה והחליפו את הפאנל הדיגיטלי של הפעלת המזגן. זה פתר את הבעיה. אבל עכשיו, שנתיים אחרי, אותה הבעיה בדיוק חזרה!

האם נגזר עליי כל שנתיים להחליף את החלק הזה בעלות מאוד גבוהה (הכל ביחד יוצא כ-3,000 שקלים!)? או שיש פתרונות אחרים כמו:

מעקף למאווררים שייתן לי לכבות אותם באופן ידני?

המרת המזגן הדיגיטלי - שיוצר את כל הבעיה - במזגן רגיל?

או כל פתרון אחר, חוץ מלהוציא כל שנתיים אלפי שקלים?

תבורכו

Nothin really matters to me

פורסם
שלום לכולם,

ברכב בקרת אקלים דיגיטלית. קניתי את הרכב לפני כשנתיים. אז הייתה הבעיה הזו: מאווררים לא נכבו בגמר הנסיעה וכיבוי המנוע. רק לאחר שהנעתי בשנית, המאווררים נכבו.

לאחר חיפושים והתייעצויות בפורום, ובמקומות אחרים, הגעתי ל"מוסך רון", שם עלו על הבעיה והחליפו את הפאנל הדיגיטלי של הפעלת המזגן. זה פתר את הבעיה. אבל עכשיו, שנתיים אחרי, אותה הבעיה בדיוק חזרה! - האם פנל הבקרה שהותקן היה חדש או מפירוק ?

האם נגזר עליי כל שנתיים להחליף את החלק הזה בעלות מאוד גבוהה (הכל ביחד יוצא כ-3,000 שקלים!)? או שיש פתרונות אחרים כמו:

מעקף למאווררים שייתן לי לכבות אותם באופן ידני? - לא מומלץ.

המרת המזגן הדיגיטלי - שיוצר את כל הבעיה - במזגן רגיל?- לא כלכלי ואני לא מכיר מישהו שמבחינה טכנית יכול לעשות זאת.

או כל פתרון אחר, חוץ מלהוציא כל שנתיים אלפי שקלים?

תבורכו

לא בהכרח שהבעיה שוב פעם בפנל הבקרה. אני מציע שתקפוץ לרון לבדיקה.

איזה כייף לי :)

פורסם
מרק,

נדמה לי שהותקן חדש, בהתחשב במחיר ששילמתי.

למה לא מומלץ המעקף?

היי, התקלה שאתה נתקל בה עלולה לקרות גם בגלל יחידת בקרת מאווררים אשר מחוברת לפנל בקרת אקלים או המפסק התרמי לכן בתור התחלה עלייך לבצע איבחון ממוחשב בכדי לבודד את הבעיה.

האם אתה מתכוון למעקף שאחרי כיבוי המנוע תוכל לכבות את המאווררים ?

איזה כייף לי :)

פורסם
כן מרק. בדיוק לזה אני מתכוון.

מעקף שכזה אם תחליט לעשות תעשה רק אצל חשמלאי רכב...לא מוסך וכדו....

יש פה בחדרה אם תרצה את סשה מומלץ הפורום...אומן לדברים שכאלה והוא יוכל לבצע לך מעקף בצורה הנכונה והבטוחה ביותר עם ראש שקט ובמחיר הוגן. כדאי לך לבדוק מולו ולהסביר לו את המיקרה ייתכן ויוכל גם לתקן לך את הפאנל עצמו אם הבעיה שם. כדאי להתקשר ולהתייעץ איתו.

פורסם

תודה, מאור.

סשה באמת נשמע נהדר לפי הפוסטים וההמלצות פה.

למישהו יש המלצות לאזור המרכז? קצת רחוק לי חדרה.

Nothin really matters to me

• תוכן חדש...