Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר תקופה שמכונת הכביסה שלי מרעישה בטירוף. אשכרה עושה רעש חזק כמו של מטוס בהמראה.

יש אנשים שנתקלו בבעיה(אני לא יודע אם זו בעיה)?

אם כן, איך אפשר לפתור אותה(כרגע מעדיף לא להתעסק עם טכנאים)?

פורסם

באיזו מכונה מדובר? logixx 6 זו משפחה גדולה.

היתה לי בעיה דומה במכונה של קריסטל עם פתח עליון, שאצלה זו לא היתה רק הרצת מנועים אלא הסעה ברחבי חדר הכביסה. אחרי איזה חצי תריסר ביקורי טכנאי והחלפת חצי מעונה היא הושלכה לפח, הוחלפה ב-logixx 6 בעלת פתח עליון שעושה צרות אחרות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המכונה היא בעלת פתח עליון. הרעש מופיע רק בסחיטה.

יכול להיות בלאי בבולמים במכונה בת 4-5? כמובן שזה אפשרי, אבל עדיין מוזר לי.

הרעש בכלל יכול לנבוע מבולמים בלאי? הרעש באמת מאוד מאוד חזק.

פורסם

המכונה שלי בת 4. שקטה כמו חתול בציד. אבל יש איזו דליפה קלה. הטכנאי צפוי להגיע מחר.

אישית לא הייתי מסתכן בטיפול אצמאי במכונה כמעט חדשה, אלא אם קיים הידע (ולי אין הידע הדרוש)

מה שיכול להיות הוא העמסה לא אחידה של כביסה, עם איזה פריט או שניים כבדים שמוציאים את המכונה מאיזון. בדרך כלל זה גורם למכונה לא לסחוט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

הרעש שאתה מתאר נובע ממיסבי תוף שסיימו את חייהם (לרוב רק אחד מהם), בשלב הבא (אם טרם התרחש) יתפרק המיסב לחלוטין, יתחיל מגע מתכת במתכת וציר התוף או בית המיסב יהרסו. מציע לך להחליף סט מיסבים לפני שזה קורה. במכונות בעלות פתח עליון זה לרוב יותר פשוט.

אם מסיבה כלשהי תחליט לזרוק אותה אשמח לאמץ :)

עריכה אחרונה על ידי אביב
פורסם

ברור שאביב צודק אבל כדי לצקת קצת שיטתיות להגדרת הבעיה, הפעל סחיטה כשהתוף ריק לגמרי.

חוסר איזון יגרום למכונה לרקוד טנגו רק כשיש בתוך התוף משקל ממשי, כך שבהעדרו לא סביר שהמכונה תרקד.

לבלאי המיסבים זה לא ממש חשוב, והרעש יוסיף להשמע.

דרך אגב, כשמכונה ובמיוחד בעלת פתח עליון רוקדת, יש 3 סיבות אפשריות - בולמים גמורים, גומי שהתקשה סביב פתח המכונה וגומיות שחוקות בין רגלי המכונה ובין הרצפה. בהכללה הייתי אומר שהחלפת גומי סביב פתח הטעינה (בדגש על מכונה בעלת פתח עליון) היא משימה קשה מאד כי קשה להאחיז את הגומי על שפת גוף המכונה.

יוסי

• תוכן חדש...