Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

אנחנו לפני רכישה של פורסטר 2014-2015 ומצאנו רכב שלפי ספר הטיפולים והתמונות ניראה שמור.

הרכב עבר כ50 אלף קילומטר והוא רכב תיירות .

לדבריו הרכב טופל רק במורשה ולא עבר פגיעות או תאונות

.

שוחחתי עם המוכר לגבי המחיר לפני שנסעתי לראות את הרכב והוא אמר שהמחיר שהוא דורש זה מחירון יד2 משוקלל ביחד עם ההפחתה של 15%.

אני יודע שמחשבים מחיר לפי שנת עלייה לכביש ולא לפי שנת ייצור אך עדין אני בטוח שלשנת יצור 2014 יש השפעה (לפחות פסיכולוגית) על מחיר הרכב.

האם דין רכב שעלה לכביש ב2015 ויוצר ב2015 הוא כדין רכב שיוצר ב2014 ועלה ב2015 ? האם לשניהם צריך להיות אותו המחיר ?

ובהנחה שהרכב יוצא תקין בבדיקה האם מחירון יד2 משוקלל זה אכן מחיר שכדאי לי לשלם ?

האם במצב שוק הרכבים המשומשים רכבים אכן נמכרים במחירון ?

מה ההשלכות של לרכוש רכב תיירות ?

תודה מראש לכל דעה בנושא

פורסם

המחירון הקובע מבחינת הביטוח הוא לוי יצחק. אם יגנבו את הרכב או יהיה לרכב אובדן להלכה תקבל לפי לוי יצחק, פחות ההורדה על רכב תיירות

אם אמר זאת כנראה המחיר נמוך בלוי יצחק והוא לא מוכן לקבל את המחירון הזה.

• תוכן חדש...