Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה חזק יותר V6 או VR6?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

V6 תנצח VR6 סטנדרטית.

אימפרזה תקרע את שתיהן.

רוני, משיב לשאלות חסרות משמעות (עוד משהו לפני שאני יוצא? :p )

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גולף VR6:

100-0 ב7.6 שניות, 225 קמ"ש מרביים.

גולף V6:

100-0 ב7.1 שניות, 233 קמ"ש מרביים.

אימפרזה טורבו:

100-0 ב6.4 שניות, 230 קמ"ש מרביים.

אימפרזה WRX:

100-0 ב5.9 שניות, 228 קמ"ש מרביים.

תסיק מזה מה שאתה רוצה.

(כל הנתונים מ-http://www.parkers.co.uk)

פורסם
גולף VR6:

100-0 ב7.6 שניות, 225 קמ"ש מרביים.

גולף V6:

100-0 ב7.1 שניות, 233 קמ"ש מרביים.

אימפרזה טורבו:

100-0 ב6.4 שניות, 230 קמ"ש מרביים.

אימפרזה WRX:

100-0 ב5.9 שניות, 228 קמ"ש מרביים.

תסיק מזה מה שאתה רוצה.

(כל הנתונים מ-http://www.parkers.co.uk)

ואו, רועי, הלכת עד פרקרס בשביל למצוא לו את הנתונים, ועוד ענית תשובה עם בולד... כל הכבוד על ההשקעה... אבל... הממ... למה???? :lol:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כדי שלא יפתח דיון שלם על מי שמע על מה שגזר את מי שעשה רכבות בגבוהות למי שהגיע להגדשה פרטיקולרית אחושלוקי.

ככה יש נתונים מול העיניים וכווווווווולם מרוצים (כאילו היה קשה לו ללכת ולחפש את הנתונים לבד :evil: ).

קפיש? :D

פורסם
כדי שלא יפתח דיון שלם על מי שמע על מה שגזר את מי שעשה רכבות בגבוהות למי שהגיע להגדשה פרטיקולרית אחושלוקי.

ככה יש נתונים מול העיניים וכווווווווולם מרוצים (כאילו היה קשה לו ללכת ולחפש את הנתונים לבד :evil: ).

תראה, הוא אפילו לא ידע להחליט באיזה פורום לשאול את השאלה, כללי או טכני אחזקה וטיפולים (מה הקשר?) - אז הוא שאל בשניהם...

אז אני לא מצפה שלמצוא את הנתונים לבד הוא יצליח :p

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תראה, הוא אפילו לא ידע להחליט באיזה פורום לשאול את השאלה, כללי או טכני אחזקה וטיפולים (מה הקשר?) - אז הוא שאל בשניהם...

אז אני לא מצפה שלמצוא את הנתונים לבד הוא יצליח :p

רוני

רוני, נראה לי ש"קצת" הגזמת הפעם.

הבנאדם שאל שאלה, אמנם הוא לא ידע איפה למקם אותה וזה מעמיד אותו באור קצת מפדח אבל בכל זאת, ההתנשאות הזו, הדרך שבה כתבת את ההודעה, לטעמי רק פוגעת בפורום ותרחיק ממנו אנשים עם הזמן...

זה נחמד שהפורום מפתח איזושהיא תרבות פנימית שלו, אבל התנשאות כזו ו"תפיסת תחת" מאחד המנהלים בפורום זה ממש לא רציני ולא רצוי (לדעתי בכל אופן).

התפיסה שאנחנו יותר טובים (ואל תגיד לי שזה לא עובר לך בראש), שאנחנו מבינים יותר (ואני לא אומר שאתה או רועי לא מבינים יותר) רק תפגע בסופו של דבר.

אם הבחור שאל שאלה, רועי עשה עבודה מצויינת והחזיר לו נתונים כדי שלא יתפתח דיון מיותר של בלה בלה בלה אז אתה בא ושואל "למה עשית את זה??" - בשביל מה קיים הפורום?????

בשביל שהפרנקופילים יריבו עם הפרנקופוביים??? בשביל לדבר כל היום על מה יקרה אם...

יש דברים שמעניינים אוכלוסיות שונות ואותך לא מעניינים, יש אוכלוסיות שהVTS לא אומרת להם כלום (ואתה יודע על מה אני מדבר) אז למה לא לשלב בין כולם? למה להרחיק מכאן אנשים שתחום העניין שלהם שונה משלך?

:-)

פורסם

קודם כל - התנשאות? הרי עניתי לבחור. סתם השתעשעתי עם רועי בנוגע לאופן התגובה שלו, שהיה מקיף מאוד ביחס לשאלה מהסוג הזה. אתה מכיר אותי מספיק טוב בשביל לדעת שהתנשאות ממני והלאה.

בנוגע ל"אנחנו יותר טובים" - זה לא עובר לי בראש. מה שעובר לי בראש זה שיש אנשים פחות מנוסים ופחות מבינים בנושאים האלו. כשאני כותב תגובה חריפה או עוקצנית או סתם צינית אני כותב את זה בתגובה להודעה טיפשית או מיותרת של מישהו אחר. לפעמים אני פוגע ומתנצל. במקרה הזה הגבתי לבחור, ואח"כ זרקתי בדיחה לרועי. מה הבעיה?

יש לציין שהבחור שאל את אותה השאלה בחצי מפורומי הרכב, כנראה זה קריטי מבחינתו לדעת, כי הוא לא יודע מה לקנות, VR6, V6 או אימפרזה :p

בנוגע לאנשים שתחומי העניין שלהם שונים - אין לי שום בעיה עם זה. אני רק דואג שלכאן לא יגיעו דברים בסגנון הת'רד במקס טיונינג על דייהטסו אפלאוז (בפורום "רכב") שם...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני אגיב לתגובתך ואת השאר נעשה במקום אחר ...

אבל, אני מכיר אותך ויודע איך ולמה אתה מגיב בצורה כזו, ובדיוק כאן הבעיה.

רוב האנשים לא מכירים אותך, הפורום הזה לצערנו הוא מקום שמגיעים אליו עוד אנשים חוץ מאיתנו והציניות הזו לעיתים יכולה להרחיק אנשים (לאו דווקא את אותו בחור ששאל את השאלה הזו בכל פורום אפשרי, גם בפורום הורים וילדים בתפוז :D - אלא גם סתם אנשים שיקראו את התגובות שלנו ויחליטו שזה לא בשבילם.)

המרחק בין השאלה הזו לדיוני אפלאוז הוא אדיר אז בוא לא נשווה.

בכל מקרה, לדעתי צריך לחשוב לפעמים עוד שניה ולא תמיד להיות ציני כי זה פוגע לרוב (ואני יודע...) וזהו.

נגמרו לי המילים.

:-)

פורסם
אני אגיב לתגובתך ואת השאר נעשה במקום אחר ...

אבל, אני מכיר אותך ויודע איך ולמה אתה מגיב בצורה כזו, ובדיוק כאן הבעיה.

רוב האנשים לא מכירים אותך, הפורום הזה לצערנו הוא מקום שמגיעים אליו עוד אנשים חוץ מאיתנו והציניות הזו לעיתים יכולה להרחיק אנשים (לאו דווקא את אותו בחור ששאל את השאלה הזו בכל פורום אפשרי, גם בפורום הורים וילדים בתפוז :D - אלא גם סתם אנשים שיקראו את התגובות שלנו ויחליטו שזה לא בשבילם.)

המרחק בין השאלה הזו לדיוני אפלאוז הוא אדיר אז בוא לא נשווה.

בכל מקרה, לדעתי צריך לחשוב לפעמים עוד שניה ולא תמיד להיות ציני כי זה פוגע לרוב (ואני יודע...) וזהו.

נגמרו לי המילים.

אוקיי, הבנתי.

אני רק לא מסכים איתך שהמרחק בין השאלה הזו לדיונים מהסוג המדובר במקס טיונינג הוא גדול - זה מהר מאוד יכול להתפתח לדיון כזה וחבל.

במקרה הספציפי הזה, חוץ מהעובדה שעניתי לבחור בתחילת השרשור, אני לא רואה כיצד הציניות תרחיק אנשים. רוב האנשים שקוראים כזאת שאלה, (עם כל הכבוד לשואל, שאותו אינני מכיר), מבינים את העובדה שהיא די מיותרת (ולראיה - בחור שנכנס כל פעם לויינט בשמות שונים ומתעקש לשאול מי לוקחת בפתיחות, באלנו אוטומטית או סופר לנסר אוטומטית, כי הוא רוצה להתחרות עם חבר שלו על כסף... אם אתה חושב שעונים לו באופן רציני, אתה טועה - להבריח משם אנשים נורמלים זה לא גורם)

אנשים שייעלבו מכזה דבר ויחליטו שהפורום הוא לא בשבילם כי אנשים בו טיפה מגחכים על שאלות בסגנון "מי לוקחת בפתיחות, XXX או XXX" - אולי באמת פורום אחר יתאים להם יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני כבר לא מתעצבן מאנשים בפורום, הסיבה היא שכנראה ל"חדשים" אסור להעלות הודעות עם ידע אולי מוטעה אז מי שרוצה שיגיד מה שבא לו. לי זה כבר לא מזיז בגרוש.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מישהו אסר להעלות שאלות בסגנון "מי לוקחת"??? לא סתם שלא אסרו - אפילו עניתי לו!! וגם רועי!!

המטרה היא רק שזה לא יתפתח מעבר לזה.

ואריאל - אני אשתדל :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...