Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי סיוויק 07 - מחפש לקנות צמיגים קדמיים

אשמח להמלצה מאיפה לקנות באזור ירושלים

ומאיזה פירמה. אני מחפש מותג איכותי .

נוסע כ20K קילומטר בשנה.

תודה חברים

פורסם
אייל נאסה. רחוב הרכב 36 אזה"ת תלפיות.

הכי מקצוענים שיש, מגוון רחב של מותגים לפי הכיס שלך.

תודה.

תוכל להמליץ לי על מותגים אמינים. אני מכיר מישלן וגוד ייר בתור מותגים יקרים וטובם.

האם זה נכון ושווה את התוספת מחיר עליהם?

פורסם
אייל נאסה. רחוב הרכב 36 אזה"ת תלפיות.

הכי מקצוענים שיש, מגוון רחב של מותגים לפי הכיס שלך.

מהנסיון שלי איתם דווקא פחות טוב, שני רכבים שהחלפתי עבורם צמיגים. שירות סביר מחיר סביר, חסרי סבלנות.

לאחרונה החלפתי רביעייה ב יג המכוון תלפיות, 02-6783555. מנוהל על-ידי מצי גבאי שנותן שירות אדיב. מחירים מצוינים.

מה המידה שאתה מחפש? אשמח לעזור לך עם דגם לפי דרישות. מה גם שהמחירים משתנים, מהנסיון שלי יש פערים של 100 ש"ח לצמיג באיזור ירושלים, עד כדי שממליץ לפנות למנשה מצמיגיית גלגלי המגן בבית דגן, איש מקצועי והגון. ‏03-670-2700‏ התקנתי אצלו רביעייה טריה של פירלי בספטמבר 2017 CINTURATO P1 במידה 175/65/14 והייתי מאוד מרוצה מהשירות, ההתקנה האיזון והמחיר. צמיג טרי. כנ"ל לגבי מצי גבאי, עם החלפת רכב התקנתי לאחרונה בסוף דצמבר 2017 רביעייה טרייה של קונטיננטל. מחיר שלא מצאתי גם במרכז למשל, צמיגים טריים ושירות מצוין.

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

אל תקנה צמיגים לפי מותג אלא לפי דגם לכל חברה יש צמיגים טובים ויש יותר זולים ופשוטים יותר.

חברות רציניות יש הרבה מאוד-מישלין,גוד ייר,יוקוהאמה,ברידג'סטון,קונטיננטל,פירלי,הנקוק,פלקן ויש עוד מלא.

פורסם
מהנסיון שלי איתם דווקא פחות טוב, שני רכבים שהחלפתי עבורם צמיגים. שירות סביר מחיר סביר, חסרי סבלנות.

לאחרונה החלפתי רביעייה ב יג המכוון תלפיות, 02-6783555. מנוהל על-ידי מצי גבאי שנותן שירות אדיב. מחירים מצוינים.

.....

תודה

בדקתי לפי אתר יד2 להשוואת צמיגים והמידה הוא 205/55R16

איך אני יכול להיות בטוח לגבי המידה?

פורסם

תסתכל על הצמיגים הנוכחיים שלך רשום עליהם

זאת בדיוק המידה שרכשתי. Conti Premium Contact 2, רביעייה תאריך ייצור פחות מחצי שנה שנחשב טרי - חשוב לבדוק.

מה התקציב שלך?

במידה הזו יש Good Year EfficientGrip שהם מצוינים, לא כמו הקונטי אך הם גם עולים פחות. יקרים יותר יש את הצמיגים של פירלי Cintruato P7.

הנסיעות שלך מנהלתיות?

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

600 - 700 ליחידה או לכל הרביעייה?

פורסם

הרוב ממליצים לשים זוג חדש אחורה.

לדעתי מומלץ גם לעבור על הפרונט. חבל להחליף ואז לשחוק.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

סליחה טעות שלי. לזוג התקציב בטוח יספיק, הקונטי הם אפשרות.

ההפרש לא משמעותי בהשוואה לפירלי או גוד ייר (במחיר) אז לך כבר על קונטי

פורסם

אני התקנתי אצל יג המכוון בתלפתיות לפני שבוע רבעיית מישלין פרימיסי 3 באותה מידה.

400 שח לצמיג, מורגש הבדל בינו לבין צמיג סיני פשוט

פורסם

מספיק בהחלט לקונטי

פורסם
סליחה טעות שלי. לזוג התקציב בטוח יספיק, הקונטי הם אפשרות.

ההפרש לא משמעותי בהשוואה לפירלי או גוד ייר (במחיר) אז לך כבר על קונטי

ראיתי ברכב והצמיגים האחוריים הם גם של קונטיננטל.

אז רשמתי לפניי את Conti Premium Contact 2

יש המלצה לעוד צמיגים במידה ולא אמצא את אלה? אולי משהו של מישלן? אני רואה שהם באותו סביבת מחיר

תודה.

ועוד שאלה, הנסיעות שלי רגילות וב90% בתוך העיר. אך לפעמים אני נותן לרכב ומנוע ה1800 שלו להראות את הכח שלהם

וקצת לעשות ספורט. האם זה משנה בבחירת צמיגים והצמיג שדיברנו עליו מתאים?

• תוכן חדש...