Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי טויוטה קורולה מליסינג, יחסית חדשה - 07/2017. יש לי אפשרות לקנות אותה מאוויס ב 108,000 ש"ח. האם זה מחיר משתלם?

תודה

פורסם (נערך)

לדעתי, לא. כאשר יש את הדיל הזה:

https://www.carcost.co.il/deals/deal/1684

מקבלים רכב חדש 2018, שהוא ליסינג ממוני ולא ליסינג תפעולי שכבר נוסע חצי שנה וממודל 2017.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האם אפשר לפרט למה לא כדאי? מה הבדל בין רכב ליסינג שיש לי ו 0 ק"מ?

הרכב חדשה קיבלתי רק לפני חצי שנה. סוגרים את החברה ויש אפשרות לקנות רכבים.

אולי המחיר של אוויס קצת יותר יקר ממחירון.

toyota.png

פורסם

1. נסה קצת להוריד את המחיר - כמו שלך נוח לרכוש את הרכב, להם נוח למכור לך. לכן מן הראוי שיורידו מעט את המחיר כי הם חוסכים עלויות.

2. לגופו של עניין - העובדה שהרכב אצלך ואתה יודע מה עבר עליו, ונוחות של לקנות את הרכב של עצמך בלי להתעסק עם התקורה שמסביב שווה משהו.

3. א-ב-ל קח בחשבון שמבחינה כלכלית טהורה לא מדובר בעסקה מי יודע מה כדאית, במיוחד אם תמצא עבודה אחרת עם רכב, ותצטרך למכור את הרכב תוך זמן קצר. או אז אתה (כנראה) תפסיד לא מעט. גם אם ח"ו הרכב מסיבה כלשהיא יוכרז כאבדן מוחלט בשנים הקרובות אתה תפסיד לא מעט.

4. הכדאיות לרכישת הרכב עולה ככל שהתקופה בה תחזיק את הרכב ארוכה יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

תודה על תגובה. אני לא רוצה יותר רכב ליסינג, כי אני לא נוסע הרבה, לא יותר 10,000 קמ בשנה. אחרי 3 שנים של ליסינג אני מחזיר רכב רק עם 30000.

זה פעם ראשונה שאני קונה רכב. תמיד היו לי רכבים מליסינג.

אני רוצה לקנות רכב משפחתי עם אבזור בטיחותי ולא היברידי.

בשבילי אבזור בטיחותי מאוד חשוב, במיוחד אחרי שעברתי תעונת דרכים ורכב היה מוגדר כמו totalloss. האמת שאם ברכב הקודם שלי הייתה מערכת בלימה אוטומתי אז יש סיכוי שלא הייתי בתעונת דרכים.

אז נכון לשנת 2018 מה הכי משתלם לעשות במצב שלי:

1. לקנות רכב חדש מיבואן.

2. לקנות רכב 0 ק"מ

3. לקנות רכב שלי בן חצי שנה מליסינג.

לא מחפש לחסוך, אבל מה הכי משתלם?

טויוטה קורולה עונה לכל הצרכים שלי, לכן אני עולך לכיוון שלה.

אשמח לקבל עוד המלצות לדגמים אחרים.

לפני 4 שנים היה אצלי פורד פוקוס סטיישן, מאוד אהבתי אותו, חוץ מי גיר שלו. איך היום פורד פוקוס? מחזיק ערך, רכב טוב?

עריכה אחרונה על ידי ifle
פורסם (נערך)

יש היום פוקוס, והגיר הוחלף למוצלח יותר. פוקוס פחות שומר על הערך מאשר קורולה, אבל מהנה יותר לנהיגה.

לדעתי, מכל האופציות לגבי קורולה ובהנחה שתחזיק ברכב מעל 3 שנים, עדיף לקנות מליסינג 0 קילומטרים מודל 2018, ורצוי GLI.

הרכב הזה שיש לך עכשיו (חצי שנה מליסינג) נחשב ליסינג תפעולי נהג יחיד, וההפחתה עליו יותר גדולה מאשר על ליסינג ממוני ( 0 קילומטרים ). הרכב הזה כבר עם חצי שנה פחות אחריות, המחירון שלו משמעותית יותר נמוך מאותו הרכב מודל 2018. אבל אם תצליח לקבל את הרכב שנמצא בשימוש שלך עכשיו במחיר נמוך יותר, העסקה הופכת ליותר משתלמת.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא ראיתי שמוכרים ב 0 קילומטר את הקורולה GLI. בדרך כלל רק את SUN.

איזה מחיר אמור להיות משתלם עבור

הרכב שנמצא בשימוש שלי?

?יש רשימת אתרים מומלצים ל 0 קילומטר

פורסם

דווקא במקרה הזה אני לא הייתי ממליץ על 0 ק"מ. טויוטה קורולה לא נמכרת בהפחתה מספיק גדולה לטעמי.

מדובר ברכב ששומר היטב על ערכו וקורולה פרטית מאובזרת בת 3 עם 30,000 ק"מ בדרך כלל נמכרת מהר מאוד ובמחיר קרוב למחירון.

לגבי אבזור בטיחות, לקורולה יש בלימה אוטונומית והתראה על סטיה מנתיב הנסיעה. מאזדה 3 מהדגמים המאובזרים מגיעה עם תיקון היגוי אקטיבי במקרה של סטייה מהנתיב, אוקטביה מגיעה איתו בכל הדגמים וגם יונדאי איוניק שמוסיפה בקרת שיוט אדפטיבית ובדגם המאובזר גם התראת שטחים מתים.

מה הסיבה שבגללה אתה לא רוצה רכב היברדי? לדעתי יונדאי איוניק וגם קיה נירו הן משפחתית מוצלחות מאוד גם בלי קשר לחיסכון בדלק.

פורסם

לא רוצה היברידיות בגלל חשש מקרינה. אני יודע שזה יכול להיות דיון ערוך. אני לא אוהב שסוללות נמצאות מתחת כיסה אחורי איפה ילדים יושבים

פורסם

אז אתה יכול להתמקד בדגמי הבנזין שהצעתי - מאזדה 3 קומפורט ומעלה, סקודה אוקטביה, טויוטה קורולה, גם הונדה סיוויק האצ'בק מגיעה עם מערכות בטיחות אקטיביות, ויונדאי I30 מגיעה עם בלימה אוטונומית, התרעת שטחים מתיחם, בקרת שיוט אדפטיבית והתרעת סטייה מהנתיב.

פורסם

איך הדגמים אלה שומרים על ערך של רכב?

חשבתי על יונדאי i30 חדשה, רק אחרי הפורד פוקוס שהיה אצלי קצת חושש בגיר רובוטי

פורסם

פנה לאויס ותציע להם 100k על הרכב.

אני בטוח שהם יחזרו בהצעה טובה, סביב 105.

זה כבר מחיר סביר.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...