Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

דיברתי עם בחור שמוכר טויוטה יאריס אוט' 2006, יד שנייה, נסעה 170K ק"מ, נמכרת תמורת 20K ש"ח.

בשיחת טלפון הוא אמר שהיד הקודמת היתה גם היא פרטית, אבל הרכב "עבר השבחה באלדן" לפני שהוא קנה אותו- מה זה אומר "השבחה"? האם זה אומר שהיה בשימוש של ליסינג/השכרה?

באופן כללי לגבי הרכב- האם כדאי? האם ממליצים על חלופה משתלמת יותר לזוג שרוצה רכב אמין נוח ולא צרכן דלק גדול באותה קטגוריה?

תודה!!

פורסם (נערך)

באותו המחיר אתה קונה דייהטסו סיריון 2009-2010 עם נתונים יותר טובים ואותם מנוע וגיר של יאריס.

השבחה באלדן נשמע שעשו לרכב תיקוני פחחות וצבע מסביב במוסך פחחות זול וטיפול בסיסי.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הלוואי שאני טועה- אבל זכרוני מהסיריון הוא שהרכב מאוד פלסטיקי וזול מבפנים ומרגיש לא נוח...

חוץ מזה, נורא קשה למצוא אחד שלא היה בליסינג או השכרה (פחות רוצה כאלה, רואה איך אנשים סביבי שיש להם רכב השכרה וליסינג מתנהגים עם הרכב ומעדיף שלא להיכנס לשם)

יש דגם שאתה חושב שעדיף מבחינת הסיריון? אחד יותר בטיחותי/חסכוני/טוב מאיזושהיא סיבה אחרת?

המון תודה!

גיא

פורסם

פיאסטה סביב 2010, מנוע 1.4 וגיר פלנטרי רגיל. יותר בטוחה ויותר נוחה גם מהסיריון וגם מהיאריס.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

היה לי טויוטה יאריס

עשיתי טרייד אין באלדן על קורולה חדשה.

אלדן צבעו פה ושם,החליפו צמיגים והשקיעו בטאסות והרכב

נמכר למישהו.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
הלוואי שאני טועה- אבל זכרוני מהסיריון הוא שהרכב מאוד פלסטיקי וזול מבפנים ומרגיש לא נוח...

חוץ מזה, נורא קשה למצוא אחד שלא היה בליסינג או השכרה (פחות רוצה כאלה, רואה איך אנשים סביבי שיש להם רכב השכרה וליסינג מתנהגים עם הרכב ומעדיף שלא להיכנס לשם)

יש דגם שאתה חושב שעדיף מבחינת הסיריון? אחד יותר בטיחותי/חסכוני/טוב מאיזושהיא סיבה אחרת?

המון תודה!

גיא

גם היאריס לא מצטיינת באיכות בדור ההוא.

סיריון חדשה תהיה עדיפה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

שוב, גם אם סיריון לא נראית לך, אני אישית במקום יאריס 2006 הייתי מעדיף מאזדה 2 דינמיק מודל 2008, הונדה ג'אז 2008 או סוזוקי סוויפט 2007-2008. אין שום הצדקה למחיר הזה לרכב בן 12.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קשה להאמין שרכב מיד פרטית עבר השבחה. רק בדיקה מקיפה של בעלויות קודמות תחשוף את האמת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

שימו לב! פות"ש שאל עד דבר מסויים - ואתם עונים לו על דבר אחר.

לגופו של עניין:

1) בהחלט יכול להיות שהמוכר קנה את הרכב מאלדן שלקחו את הרכב בטרייד מהבעלים הקודם.

2) השבחה = ניקוי ותיקון פגמים בצבע, עץ ריח (ולפעמים) טאסות. אלדן במקרה דנן הם כמו מגרש מכירות רגיל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מניסיון שלי , השבחה באלדן אומרת צביעה זולה של כל הרכב מלבד גג, מכסה מנוע ובגז. במקום לעשות תיקון נקודתי יותר קל להם לצבוע קומפלט את הצד ועל הדרך להמנע מהבדלי גוונים. בגלל שעושים הכנה על הפנים לפני הצביעה על הדרך נצבעות גומיות, פנסים וכו'.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

פורסם
שוב, גם אם סיריון לא נראית לך, אני אישית במקום יאריס 2006 הייתי מעדיף מאזדה 2 דינמיק מודל 2008, הונדה ג'אז 2008 או סוזוקי סוויפט 2007-2008. אין שום הצדקה למחיר הזה לרכב בן 12.

זה באמת כלכך משנה אם הרכב הוא ממודל 2006 או 2007?

לא שואל חלילה בציניות, באמת רוצה לדעת כי לא מבין בזה המון...

פורסם

2006 או 2007 אין הרבה הבדל ( עדיין הפרש של שנה בגיל ), חוץ מזה שבסוויפט אתה מקבל רכב יותר חזק וזריז. אבל מאזדה 2 דינאמיק 2008 זה כבר הבדל ברמת הבטיחות . ובמקרה של סיריון יש הבדל של 3 שנים, כאשר מדובר ברכב זהה במכלולים מכניים.

פורסם
2006 או 2007 אין הרבה הבדל ( עדיין הפרש של שנה בגיל ), חוץ מזה שבסוויפט אתה מקבל רכב יותר חזק וזריז. אבל מאזדה 2 דינאמיק 2008 זה כבר הבדל ברמת הבטיחות . ובמקרה של סיריון יש הבדל של 3 שנים, כאשר מדובר ברכב זהה במכלולים מכניים.

תודה רבה על הפירוט.

אחפש גם לגבי הרכבים שציינת, למרות שממבט ראשון כולם יקרים ב-20%-30% מהיאריס 2006...

פורסם

מחיר הפרסום בלוח ומחיר הסגירה בדרך כלל שונים. זה תקף גם לגבי יאריס 2006 ( לא ברור האם 20 אלף שנקבת בו זה מחיר ראשוני או לאחר משא ומתן ). ואם מבקשים 23-24 אלף בלוח, הרכב כנראה יימכר ב 20 אלף₪. לנו במשפחה יש ניסיון מעולה עם ג'אז 2008 שעברה 3 נהגים צעירים וכבר יש עליה 270 אלף קילומטרים עם 0 תקלות .

• תוכן חדש...