Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקצרה *היה* לי פיג'ו 206 מושקעת שאתמול הלכה טוטאלוס בנס הרים.

נפתחו כריות אוויר(כן כן) וברוך השם הכל בסדר רק שיש כאבי גב וצואר עקב התאונה(עף למעקה בטיחות ב70 קמש)

אני כמובן ילך לבית חולים שיתן לי הפניה לטיפול, השאלה איך הולך כל הפרוצדורה של תביעת ביטוח חובה, ובמידה ואני תובע את הביטוח החובה, האם הפוליסה שלי תתיקר ?

PEUGEOT 206XS

פורסם

זה מה שמעניין אותך

תדאג לבריאות שלך ואתה תובע את הביטוח חובה שלך.

לא למהר עם הגשת תביעה לאסוף את כל המסמכים הרפואיים וכן את כל מסמכי ההוצאות הקשורות לטיפולים.

אבל להודיע מיידית לביטוח על קרות התאונה בכתב!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
זה מה שמעניין אותך

תדאג לבריאות שלך ואתה תובע את הביטוח חובה שלך.

לא למהר עם הגשת תביעה לאסוף את כל המסמכים הרפואיים וכן את כל מסמכי ההוצאות הקשורות לטיפולים.

אבל להודיע מיידית לביטוח על קרות התאונה בכתב!!

הפעלתי גרירה דרך הביטוח שהיה לי, הבאתי להם את כל הפרטים במקום זה נחשב?, יש לי רכב שאני ורצה להעביר אליו אתהביטוח, האם זה אפשרי או שצריך לבטל את הביטוח ולעשות מחדש?

PEUGEOT 206XS

פורסם

למי העברת?

לגרריסט?

כל אלה קשורים לביטוח המקיף, לא בהכרח אותה חברת ביטוח שמבטחת אותך בביטוח חובה.

תעביר בצורה מסודרת לחברת הביטוח של ביטוח החובה

כן אתה יכול להעביר את הביטוח לרכב אחר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...