Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר של אנרגי 2500 וואט אחרי נסיעה של 10-15 דקות על ווליום גבוה הרמקולים התנתקו והמוסיקה עברה לטוויטרים , יש צורך במקרה זה בהוספת קבל? או פתרון אחר?

פורסם

בהמשך לשרשור הזה, ובמידה והרמקולים עדין זהים (ועדין לא ידוע הדגם המדויק), גם יכול להיות גיין שמכוון לא נכון ושאר ירקות.

בקיצור, נא לציין דגמים מדוייקים של כל הציוד ואיך הכל מחובר.

פורסם
זה לא נפילת מתח מהמגבר.

זה מנגנון ההגנה בקרוס הפסיבי של הסט קומפוננט שניכנס לפעולה בתור הגנה

אין מה לעשות בנדון ,תנמיך את הווליום.

אין לי קומפוננטים, הטוויטרים הם המובנים של הרכב

בהמשך לשרשור הזה, ובמידה והרמקולים עדין זהים (ועדין לא ידוע הדגם המדויק), גם יכול להיות גיין שמכוון לא נכון ושאר ירקות.

בקיצור, נא לציין דגמים מדוייקים של כל הציוד ואיך הכל מחובר.

הציוד שבשירשור שצירפת, הוא הציוד שעדיין יש לי , מה הכוונה איך מחובר?

פורסם (נערך)

ציין דגמים מדוייקים! של הרמקולים וגם של הסאב.

איך מחובר - הכוונה מהמערכת ברכב (מקורית/אפטרמרקט?), איך המגבר מחובר מהמערכת (מנחת/יציאות RCA/כניסות היי-לבל) ואיך המגבר מחובר לרמקולים ולאיזה מהם בדיוק (מה שאומר לפרט גם איך הטוויטרים המקוריים מחוברים - לאן).

העלה גם תמונה של הכיוונים במגבר.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...