Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם השירות שמציעים מוסכים מורשים (מוסכי יבואן, במקרה זה מאזדה-פורד)להעברת טסט תמורת סכום קטן או אפילו בחינם אם מטפלים אצלם, זו רק עוד דרך להשחיל אותך עם ליקויים כדי שתתקן אצלם, או שזה שירות לגיטימי ואפילו עדיף מאשר ללכת לבד, כי אותם מכון הטסטים לא ינסה להשחיל בעצמו, כמו שקורה לכאורה לאדם פרטי ?

מדובר כמובן על רכב שעל פניו תקין.

פורסם

מושלם למי שקצר בזמן, ושחושש להשחלות ממכון הטסטים.

משתמש הרבה בשירות - ללא בעיות.

נהנה מהשקט, וחוסך תורים ארוכים ומשחקים בהגה...

פורסם

אחרי טראומה שהייתה לי לפני כמה שנים עם מכון טסטים, אני משתמש רק בשירותים כאלה(מלא מוסכים עושים את זה, לא רק מורשים)

משלם 150 שקל.משאיר את הרכב ומקבל רכב בחזרה בהמשך היום. אין לחכות בתור-להתעצבן- לתקן לוחית רישוי יש לנו פה מישהו שעושה את זה-לחזור- לשלם- לעשות שוב.

תענוג.

פורסם

אני משתמש בשירות הזה,

כמו שנכתב אתה יודע מראש לאן אתה נכנס ואיך אתה יוצא,

בלי כאב ראש של לוחיות, ווישרים, פנסים דהויים, וכו'.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

זמן שווה כסף.

לי היום אין זמן לנשום. מעדיף למסור את הרכב למוסך, שיעשה טיפול, יחליף מה צריך, יקח רכב לטסט ובסוף היום יחכה לי הרכב מוכן.

אני הרווחתי זמן עבודה. המוסך הרוויח פרנסה. כולם מרוויחים.

לכל אחד יש את המחיר שעבורו זה שווה. לי זה שווה כמה מאות שקלים, לאחר זה שווה 1000 ש"ח, ולאחר זה שווה 150 ש"ח. המחיר הוא המשתנה. השירות - נהדר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אחד השירותים המוצלחים.

חוסך טרטור של זמן ועצבים.

כל הקטע של עבודה עם מוסך מורשה / גדול הוא תוספת תשלום תמורת זמן של מישהו אחר, השירות הזה מתאים בול לאותה גישה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היום כמעט כל מוסך עושה את זה, בין אם זה מורשה יבואן ענק עם יועצי שירות ומזכירות או סתם מורשה משרד התחבורה עם עובד וחצי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מכיר מוסך שנותן לי את השרות הזה.

הוא מורשה יבואן (לובינסקי) בחיפה. אני משתמש בשרות הזה במהלך הטיפול השנתי. מעולם (או לפחות מאז 2002 שאז נצלתי זאת לראשונה) לא נגבתה ממני ולו אגורה אחת עבור לקיחת הרכב למכון הטסטים וכו'.

מוסך מורשה לובינסקי אחר בחיפה גם נותן את השרות הנ'ל ללא תשלום ככל שבדקתי (הרכב הזה מספיק חדש שטרם עבר טסט) ובנוסף גם אוסף את הרכב ממקום העבודה שלי (הצד השני של חיפה) ומחזירו בסוף הטיפול ללא עלות.

פורסם

אני משתמש. זה עלות טסט בלבד, במורשה שאני מטפל, במקום אחר רצו תשלום טסט + 250 שח בשביל השרות. סך הכל מרוצה מאוד משרות.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

תודה לכולם על התשובות. אני שמח לשמוע שכל החוויות מהשימוש בשירות זה הן חיוביות.

יש למישהו המלצה על מוסך בפתח תקווה או הסביבה, לטיפול קטן + טסט, או אפילו רק שירות העברת טסט בתשלום ?

האמת שבמוסכים המורשים (מאזדה-פורד כאמור) השירות הזה ניתן במחיר הוגן מאוד באופן מפתיע (150 ש"ח או בחינם אם מבצעים טיפול, ומחיר טיפול קטן לא עולה יותר מ- 150 ש"ח ממוסך אחר), אבל אני מעדיף לשלם את אותו הסכום למוסך קטן יותר שאוכל לאמץ אותו כמוסך ה"ביתי" שלי. (פוקוס 2007 1.6)

פורסם

שרשור מעניין, תודה! לי יש גם אפשרות דרך חברת הביטוח (איילון, מסלול "חבר") בחינם שמעולם לא ניצלתי בשל אותו חשש...למישהו יש נסיון איתם?

• תוכן חדש...