Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי השתמש בשירות הזה שנים. עד שגיליתי שיש סביב זה יותר מידי לקויים שתוקנו על ידי המוסך כהכנה לטסט.

בפעם האחרונה עשינו בדיקה, הוא קיבל את ההצעה השנתית להכנה לטסט שכללה כרגיל תיקונים בכמה אלפים טובים, אני לקחתי את האוטו לטסט בלי טובות של אף אחד והוא עבר.

אז כן, השירות טוב, אבל צריך לבדוק שהמוסך לא משחיל לך תיקונים מיותרים.

פורסם

מניסיון מלפני שבוע התשובה אינה חד ערכית.

מכרה מעל גיל 60 דלת אמצעים קנתה רכב מודל 2002 ללא טסט וללא היסטוריית טיפולים במחיר אפסי.

התייעצה איתי מה לעשות בקשר לטסט שעבר לפני 5 חודשים.

ייעצתי לה לקחת את הרכב למוסך מורשה יבואן (היחיד בירושלים) שאני מכיר כמוסך הגון. אמרתי שתבקש טיפול מינימלי והעברת טסט. מרכז השירות ממוקם בצמוד למכון טסטים ושיערתי שזה יקל על העברת הטסט.

בבדיקה חזותית זריזה שעשיתי לרכב הבחנתי בשלושה ליקויים ברורים חיצונית - עדשות פנסים עכורות מאוד, 4 צמיגים סינים, לא אחידים יבשים ושחוקים, מגבים מתפוררים .

הגיעה הגברת לבוחן במרכז השירות. בדקו וראו שהרכב טופל במוסכי הרשת פעם אחרונה בשנת 2011. הבוחן אמר - אם את עושה טיפול העברת הטסט בחינם כשירות ללקוח. הנחיתי אותה לבקש שיתקשרו לבקש אישור לפני כל תיקון נדרש מעבר לטיפול קטן.

בסוף היום התקשרו - הרכב מוכן.

גבו 980 ש"ח על טיפול שנתי והעברת הטסט. המחיר גם כלל תיקונים שנדרשו להעברת הטסט - סט מגבים 40 ש"ח, החלפת גומיה לציריה - 80+50 ש"ח.

לכאורה, בעלת הרכב הרוויחה מצויין. אם הייתה הולכת למסלול לבד בטח היו משחילים לה שלל תקלות.

אולם למרבה הבושה כנראה הקשרים הטובים בין המכון לשכנו מרכז השירות גרמו להתעלמות משתי בעיות (לפחות...) פנסים עכורים וצמיגים גמורים. הערתי לה על כך והיא ענתה - אבל הרכב עבר הכנה לטסט ובחינת טסט....

פורסם

זו בדיוק הבעיה.

בגלל זה אני אף פעם לא משתמש ולא עלה בדעתי להשתמש בשרות הזה, למרות שאני עסוק ואין לי זמן.

לא מעוניין בטסט מקל, מעוניין בטסט רגיל שיבדקו מה שצריך עד כמה שאפשר במסגרת הבדיקה הזו.

אציין שהעברתי מאז שיש לי רישיון כ 70 פעם מכוניות שונות טסט ללא שום הכנה וללא קשרים בשום מקום.

על סמך זה אני חושב שלא מחפשים סתם תקלות שלא קיימות במכוני רישוי, כל עוד מגעים עם רכב תקין ומסודר, שנראה מתוחזק ולא מוזנח.

• תוכן חדש...