Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניסיון עבר כואב, הכי זול זה להימנע מקניות לגמרי בחודש הזה. ככה אין שום סיכוי להתפתות לקנות משהו שלא צריך רק משום שהיה זול, ולהמתין נצח עד הגעתו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

רגע לפני בהלת ה11.11 ממליץ לכם לנסות תרגיל נחמד:

כנסו לרשימת המוצרים שקניתם בתקופה האחרונה ובדקו כמה הם יעלו ב"יום ההנחות המטורף"

אני גילית לדוגמא שמד מרחק שנרכש באוגוסט ב20$ יעלה אחרי "הנחה של פעם בשנה" 26 דולר...

נבדק באותה חנות ועל אותו דגם בדיוק.

1111.jpgבתמונה הגדולה המכירה היום ובקטנה אותו מוצר מאוגוסט

פורסם

העלית רק תמונה אחת (מהיום)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

OK. עכשיו התבהר לי.

 

לא רגיל לתמונה בתוך תמונה.

 

הזמנתי היום מעלי סוללה ל-Mi4C. מחר מובטית הנחה קטנה (כל הפריט עולה $11, אבל יש לי תקוה שהזמנה שבוצעה היום תצא לפני המסה של מחר. לא יותר מתקווה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

לא מומחה גדול לקניות בזול ברשת, אבל בזכות אחד מהחברים שגם כותב פה, גיליתי (באיחור של עשור?) אתרי מעקב אחרי אמאזון, שמאפשרים לדעת אם באמת שווה לקנות מוצר מסוים, לפי המחיר הנמוך ביותר בו נמכר אי פעם.

זה אולי באמת משהו שכדאי להשתמש בו, לפני שמחליטים לקנות, לפחות משם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
×
×
  • תוכן חדש...