Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצורך פשטות הדיון והקישור לאתר בוא נניח שיש רכב שמשמש מספר שותפים שונים לפי הזמנה מראש.

הרעיון הוא שיהיה יומן שכל אחד יוכל לקבוע מתי הוא לוקח את הרכב (בהנחה שהוא פנוי כמובן).

עד כאן זה לא מאוד מסובך, אבל כאן זה מתחיל להיות טריקי:

1. זו חייבת להיות אפליקציה (ולא אתר) שנגישה מכל סמארטפון (אייפון ואנדרואיד).

2. האפליקציה חייבת להיות נפרדת מהיומן הראשי של המכשיר, כלומר שלא תסתנכרן בכלל עם היומן הפרטי של אותו אדם.

3. היא חייבת להיות סופר ידידותית ופשוטה לשימוש גם עבור אנשים מאוד מבוגרים.

4. נשמח מאוד אם היא תהיה חינמית.

ניסיתי לדוגמא את roomr. על פניו עושה בדיוק מה שאני רוצה, הבעיה שהיא דורשת חשבון גוגל "עסקים" או מיקרוסופט exchange.

שירות נוסף שנראה בדיוק כמו מה שאני מחפש זה skedda. הבעיה היא שאין להם אפליקציה, אלא זה רק אתר.

מישהו מכיר משהו כזה?

פורסם

למה לא לפתוח חשבון Gmail שלכולם תהיה גישה אליו, להתחבר אליו מהסמארטפונים ולסנכרן רק את היומן? זה יתן גם הפרדה וגם ניהול דרך אפליקציית היומן של גוגל.

תומר.

פורסם

תודה אבל זה בדיוק מה שאני לא מחפש.

מניסיון, אנשים לא מצליחים להבין שכשהם קובעים פגישה הם צריכים להגדיר דווקא ביומן הזה ולא ביומנים האחרים שלהם, כי מבחינתם זו אותה אפליקציה.

בגלל זה אנחנו צריכים אפליקציה ייעודית להזמנת משאבים, שלא תהיה קשורה ליומן של המכשיר.

פורסם

קבוצת וואטסאפ?

כל מי שלוקח, נכנס לקבוצה וכותב "לקחתי". בהחזרה כותב "העברתי לx" או "החזרתי".

בנוסף למידע אצל מי היה ה"רכב", אתה מקבל בדיוק את הזמן בו הוא נלקח, ואם אתה ממש רוצה להיות יסודי, אפשר לדרוש גם לצרף מיקום בעת ההחזרה (אם זה משאב שזז ממקום למקום).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תודה אבל העניין פה זה לא רישום של מי לקח ומתי, אלא הזמנה מראש.

לדוגמא - אני רוצה לראות מראש מתי הרכב פנוי ולשריין לעצמי תאריכים ושעות לרכב. זה יופיע אצל כולם וכל אחד יוכל לראות שביום הזה בשעות האלה הרכב הזה תפוס על ידי.

פורסם

הבנתי. אם ככה, נראה שיש דווקא הרבה פתרונות אבל אני לא יודע מי מהם יתאים לאופי המשתמשים. חפש בגוגל collaborative Calendar apps, עשיתי את אותו חיפוש ומצאתי די הרבה תוצאות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

נסה להתייעץ עם עובדי חברות ששוכרות חדרים בחללים משותפים (סטייל wework, יש הרבה כאלה בארץ)

בדרך כלל חדרי הישיבות בהאבים האלה מנוהלים בדיוק לפי הצרכים שהגדרת.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

במקרים כאלו בדר"כ מנהלים יומן ייעודי לחדר ישיבות בExchange הארגוני.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...