Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האיירובוט עבר תאונה מגעילה (אתם לא רוצים לדעת...לא, לא מה שאתם חושבים, יותר גרוע!)

כתוצאה מכך, מנוע של גלגל ימני מת (גם מרגישים וגם הוא מכריז על כך)

בעיקרון, ניתן להזמין מחול חלק מקורי בזול אבל זה יקח זמן וגם אני לא יודע אם זו הבעיה היחידה ולכן נשמע הגיוני פשוט למסור אותו לתיקון במעבדות היבואן.

מישהוא מכיר? התנסה?

האם זה בסגנון השרות המעולה והזול של נספרסו או שזה בסגנון "משה, הגיע הפראייר שלא מזמין באי ביי, תשחיל לו את הנקנוקיה"?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא יודע לגבי איירובוט, אבל שמעתי סיפורי זוועות על המעבדה של השואב שלי (Neato) - לוקחים המון כסף על בדיקה, חלקים עולים הון ואפילו דורשים מלקוחות לבטח את המכשיר כתנאי לטיפול.

פניתי לאדם שמתקן את כל השואבים הרובוטיים באופן פרטי ויצאתי מאוד מרוצה - גם מהמחיר וגם מהשירות הטוב.

אם זה מעניין אותך, פנה אלי בפרטי ואשלח לך את מספר הטלפון שלו. אין לי שום קשר אליו, מצאתי אותו בפורום אינטרנטי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

למה בפרטי? פרסם פה שכל מי שמחפש בעתיד ימצא בקלות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מעבדת התיקונים שלהם ביהוד - בסדר גמור.

המכשיר עובר בדיקה מהירה, לאחר ניקוי, אתה מקבל הערכת מחיר והיכן שאני הייתי - יצאתי לאחר זמן קצר עד סביר עם מכשיר תקין חתכים הוגן.

פעם אחת הוחלפה סוללה, למקורית, העלות דומה למחיר שראיתי באיביי לתחליפי (אבל קיבולת גבוהה יותר).

פעם שניה הוחלף "במפר" וחיישן קדמי.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם
למה בפרטי? פרסם פה שכל מי שמחפש בעתיד ימצא בקלות.

בבקשה: יובל כוכבי, 054-7689525. אני יצאתי מאוד מרוצה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מעבדה מצויינת. שירות אדיב, כשהייתי שם החליפו לי כמה חלקים שבורים ללא עלות. ממליץ

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...