Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סורנטו EX 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברצוני לקנות את הרכב הנל.

מבדיקה במחירון לוי יצחק גיליתי שיש שני דגמים :

כ"ס EX 2012 174

כ"ס EX 2012 192

הבנתי שה174 כ"ס יוצר עד אמצע שנת 2012.

הגיוני שמחיר הדגם עם פחות כ"ס יותר גבוה? (לפי מחירון לוי יצחק יש הבדל משמעותי).

מה אני מפספס פה.

אשמח לעזרה.

פורסם (נערך)

אם אני זוכר נכון, מדובר בדגם לפני מתיחת הפנים (174 כ"ס) ואחרי (192 כ"ס) עם מנוע ה-2.4 ליטר בנזין. יש הבדלים משמעותיים בין הדגמים מעבר למנוע שכן למרות המראה הדומה אפשר לומר שזה כמעט דגם חדש לגמרי, עם פלטפורמה חדשה, בידוד רעשים משופר, תא נוסעים איכותי ומודרני הרבה יותר ועוד.

לפי מה שיצא לי לראות ברשת עכשיו, בנובמבר 2012 הגיע דגם אורבן (2.4 192 כ"ס 2X4) על בסיס מתיחת הפנים לדגם ורק בינואר 2013 הגיעו הדגמים המחודשים של הסורנטו: 4X4 בנזין ודיזל.

לא ממש ברור לי נושא המחיר של הדגם החלש יותר, אולי זו טעות?

עריכה אחרונה על ידי ch2856
פורסם

תודה על התגובה,

גם לי זה נראה מאוד מוזר,

יש רק 2 אפשריות

או שזה טעות במחירון לוי יצחק(יש לזה המון השלכות טסט,ביטוח ..)

או אולי משהוא הסדרה החדשה דפוק ולכן המחיר נמוך בסביבות 25-30 k (שזה גם לא כל כך הגיוני כי לא מצאתי שום כתבה על זה אפילו בפורמים בחול).

• תוכן חדש...