Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ראיתי רכב (מיצובישי אאוטלנדר) שאני חושב לקחת אותו אלא שיש דבר אחר שאני מתלבט לגביו. בעלת הרכב אמרה לי שהשמשה הוחלפה עקב אבן שעפה בכביש ופגעה בשמשה. היא אמרה שהיא הפעילה את הביטוח והם הפנו אותה לזגג שהחליף לה לשמשה אחרת. היא אמרה לי שמאז הפונקציה של הפעלת מגבים אוטומטית (או הגברה שלהם) במצב של גשם לא כל כך עובד. למעט זה, היא אמרה שאין עוד משהו מיוחד.

השאלה שלי, מה אתם הייתם עושים במקרה הזה? או ליתר דיוק, מה המשמעות של החלפת שמשה ואם יש לי מה לחשוש מזה (רטיבות/נזילות או אני לא יודע מה...) או שזה לא אמור להיות דבר מסובך/רציני והייתם לוקחים את האוטו (בהנחה ושאר הדברים הם אכן סבבה)?

תודה מראש לכל העוזרים,

ליאב

פורסם

המון רכבים פה בישראל הוחלפה להם שמשה כתוצאה מאבן שעפה על השמשה.

אם עשו עבודה טובה בהחלפה אז שום בעיה לא אמורה להיות ושום נזילה.

לפני כמה זמן הוחלפה שמשה? עבר כבר חורף אחד?

אם כן אז אין שום בעיה,בקשר למגבים תברר כמה עולה תיקון של תקלה כזו ותוריד אותה במחיר.

אם השמשה מקורית אז סבבה.

אם לא תנסה להוריד אותה כמה שיותר בטענה שהשמשה היא חלופית.

פורסם
המון רכבים פה בישראל הוחלפה להם שמשה כתוצאה מאבן שעפה על השמשה.

אם עשו עבודה טובה בהחלפה אז שום בעיה לא אמורה להיות ושום נזילה.

לפני כמה זמן הוחלפה שמשה? עבר כבר חורף אחד?

אם כן אז אין שום בעיה,בקשר למגבים תברר כמה עולה תיקון של תקלה כזו ותוריד אותה במחיר.

אם השמשה מקורית אז סבבה.

אם לא תנסה להוריד אותה כמה שיותר בטענה שהשמשה היא חלופית.

עוד לא ראיתי את הרכב אלא זה הכל משיחה טלפונית. אני לא יודע מתי הוחלפה השמשה (יכול להיות שיש לה קבלה אבל אני לא יודע). אני גם לא יודע אם השמשה המקורית.

פורסם
שטויות כולה שמשה. כדי לדעת אם עשו עבודה טובה צריך לנסוע במהירות גבוהה סביב ה110 130 לפחות ולגלות שאין רעשי רוח.

איך אני יודע לזהות את אותם רעשי רוח?

פורסם
היא אמרה לי שמאז הפונקציה של הפעלת מגבים אוטומטית (או הגברה שלהם) במצב של גשם לא כל כך עובד. למעט זה, היא אמרה שאין עוד משהו מיוחד.

אם זה המצב השמשה בוודאות לא מקורית כי אין בה חיישני גשם (בגלל זה הפונקציה לא עובדת) אישית זה נראה לי די שולי, ולא הייתי פוסל את הרכב בגלל זה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם זה המצב השמשה בוודאות לא מקורית כי אין בה חיישני גשם (בגלל זה הפונקציה לא עובדת) אישית זה נראה לי די שולי, ולא הייתי פוסל את הרכב בגלל זה.

תודה.

אם השמשה לא מקורית צפויות לי עם זה בעיות או שזה לא כזה קריטי?

פורסם

חוץ מחיישני הגשם שלא קיימים - זה לא אמור להשפיע על כלום.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...